Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ny Vestas ordre?


16563 troldmanden 11/8 2009 02:32
Oversigt

Er dette 80MW filippinsk projekt en Vestas ordre der vil blive annonceret i løbet af de kommende dage?

Developeren er italienske UPC Renewables som Vestas har leveret møller til flere gange.

Collersten prøv engang at se nedenstående formulering omkring finansieringen. (det er et forkert beløb de skriver) Lyder det ikke lidt lige som de seneste ordre Vestas har fået?

The second wind-power farm in the province cost about $480 million, which was obtained through a combination of export credit from Europe and in cooperation with local banks for renewable-energy projects, Carstensen added. He reported that development in the 102-hectare land area will commence before the end of this year while the construction of the first UPC wind turbine will start in early 2010.

Hvis det er Vestas der får denne ordre så er det selvfølgelig godt. Men artiklen understreger endnu en gang at vi er så lang henne på året at det er de færreste projekter der kan nå at blive leveret OG installeret inden udgangen af året. Og dermed er Vestas statid under stort pres for at nedjustere

Vh
T.

http://businessmirror.com.ph/home/regions/14197-40-windmills-to-be-erected-in-pagudpud.html



11/8 2009 10:14 collersteen 016570



Jo, Vestas' seneste ordrer til Cypern og Belwind var begge finansieret af EKF og/eller EIB for en ret stor del.... og medvirken i form af lån og garantier fra disse semioffentlige institutioner var tilsyneladende årsagen til at andre banker kunne lokkes til at deltage i finansieringen også.



11/8 2009 12:36 troldmanden 016584



Lidt interessant at Vestas pludselig får flere større projekter i gang via den kanal. Har du noget overblik over om de har for vane at støtte vindmølle projekter i et større omfang?




TRÅDOVERSIGT