Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

De mystiske milestones fra Genmab


16745 akademikeren 13/8 2009 21:21
Oversigt

Sig nærmer tid hvor vi får beslutning om approval af Arzerra i CLL refrac. Nærmere bestemt 31. Oktober.

Men hvor er vores ca. 169 mill dollar i PreApproval milestones?

Vi har vel max fået 30 mill dollar? Fik vi 20 mill for BLA og 10 mill dollar for EMEA.

Så der skal snart turbo på de milestones. Nedenfor følger dec 08 og milestones pakken er blevet bekræftet flere gange.13/8 2009 21:30 akademikeren 016746Emea var 10 mill dollar
FDA bloa var 15 mill dollar

Var der andre i år indtil videre? Ikke hvad jeg kan huske?13/8 2009 22:33 Budweis 016755Debatten vedr. milestones var også fremherskende tidligere på året. Med henvisning til Goldman Sachs analyse 30/1 blev der spekuleret på om betalingen faldt ved "accept af ansøgning" eller ved godkendelse.

http://www.euroinvestor.dk/debat/debat.aspx?Listno=2&..

Jeg skal lige søge lidt mere, men jeg mener GEN gav en afklaring på en henvendelse dengang, men muligt jeg husker forkert...13/8 2009 22:50 gentogen 016756Lidt info fra febr. 2009 rapporten (selv om man nu ikke bliver så meget klogere af det....)

Genmab received a license
fee of DKK 582 million (approximately USD 102
million at the date of the agreement), and GSK
invested DKK 2,033 million (approximately USD 357
million at the date of the agreement) to subscribe to
Genmab shares. We may also receive potential
milestone payments, in addition to those already
received. The total of these payments and the initial
license fee and equity investment could exceed DKK
9.0 billion (approximately USD 1.6 billion at the date
of the agreement). In addition, Genmab will be entitled
to receive tiered double digit royalties on global sales
of ofatumumab.
In December 2008, the companies amended the terms
of the agreement. Under the terms of the amendment,
Genmab will receive a one-time payment of USD 4.5
million from GSK upon the FDA's acceptance for
review of the filing of the first Biologics License
Application (BLA) for ofatumumab in an oncology
indication in the USA in exchange for terminating its
option to co-promote ofatumumab.13/8 2009 23:23 akademikeren 016762her den gamle diskussion fra februar

http://www.proinvestor.dk/index.php?p=debat&postid=334813/8 2009 23:30 troldmanden 016764Det er som jeg har nævnt i over et år. de $169 mio skal ikke læse som at de ALLE falder før en godkendelse. Det er "blot" det beløb de budgettere med i 2009 UDEN en godkendelse milestone. Kommer godkendelsen (og de andre milestones også opnås) så vil de opjustere.

De $169 mio er så fordelt på en række forskellige forsøg(faser såvel som indikationer) som hver i sær skal opnå signifikans og/eller skifte fase for at blive udbetalt. Milestones der udbetales pba kliniske signifikans udbetlaes som regel på de fulde data og ikke blot topline data som er dem Genmab (og stort set alle andre biotech selskaber) præsentere. Det tager gerne yderliger nogle mdr at komme frem til det komplette datasæt.

Så forudsat RA data har opfyldt de i kontrakten udspicificerede krav så vil jeg tror der nok skal falde en milestones her i løbet af 1-2 mdr.

Vh
T.13/8 2009 23:34 akademikeren 016766Det er nok meget vel. Lad os læse det på den måde, hvilket ikke give mening. Fordi så ville jeg kalde det EX-Approval og ikke PRE-approval.

Men hvor er milestones for de forsøgsresultater i både RA og 1st line CLL?13/8 2009 23:42 troldmanden 016767Som jeg skriver så skal de gerne have fulde data og det tager en del længer tid end blot topline. Og derudover så ved vi i bund og grund heller ikke om der er tilknyttet signifikans milestones til alle indikationer/forsøg. Nogle af indikationerne/forsøgene er der måske kun tilknyttet "næste fase milestones"

Men har du prøvet at ringe til Helle Husted for at få udspecificeret hvordan det skal fortolkes? Sæt nu det er mig der er forkert på den
14/8 2009 08:57 gentogen 016773Om det er pre eller post approval bliver vel let en strid om ord, da ingen jo har kunnet forudsige approval datoen. Pre approval betyder vel blot, at den givne milestone er knyttet til aktiviteter, der ligger forud for approval, men i praksis kan betalingen vel godt alligevel falde efter?

Under alle omstændigheder er det vel ikke usandsynligt med milestones på 130 millioner for RA, CLL og NHL tilsammen, hvis alt fortsat går godt (?).

Det rigtig interessante i Troldmandens udlægning, som jeg læser den nu, er vel i øvrigt, at der oven i de ovennævnte såkaldte pre-approval milestones per simpel definition også må regnes med en milestone for selve approval. En sådan milestone er vel så MONSTER stor, at den kan dække Genmabs samlede omkostninger i et år eller to??? 100-200 millioner??? Er det ikke rigtigt?? Eller hvad???

Med hensyn til opkøbsscenariet så synes jeg egentlig, at Akas ene (af flere) bud, at GSK stiller sig tilfredse med deres allerede indgåede handel, lyder ret plausibel. Meget tyder jo på, at de har lavet en rigtig rigtig fornuftig investering (selv om de selvfølgelig skulle have købt hele butikken for to år siden).

Bliver GSK ikke fanget lidt på, at hvis de afgiver bud nu, så vil alle i markedet opfattet det som et forsøg på at købe alt for billigt, og som tegn på, at de nu - modsat før - er helt sikre på potentialet, og så vil ingen sælge billigt - og slet ikke lige før den godkendelse, der begynder at ligne en formalitet. Ved at byde nu, vil de jo vise, at de også selv ser det som en formalitet. Og venter de til efter godkendelse, så vil prisen selvfølgelig også blive derefter, da risikoen så endelig er væk (set med markedets øjne). Det er med andre ord vel lidt svært at se, at de kan slippe afsted med at købe resten billigt, selv od de selvfølgelig gerne ville. Genmab - og ikke mindst Lisa....- ved jo givetvis helt nøjagtig, hvad firmaet potentielt er værd. Og mon ikke Genmab også har fortalt GSK, at de godt ved lige netop det....

Selv om der godt nok er mange ting at spekulere på i denne aktie, så begynder det at være mere end almindeligt svært at bevare pessimismen. Og meget tyder på, at Genmab kan lykkes med at gå hele vejen med deres egen officielle strategi.

Det kan let blive juleaften i næste uge.

Og så er vi end ikke begyndt at snakke om EGFr aftale.

Og skulle det nu ikke blive NHL juleaften, så er det vel alligevel efterhånden sådan, at downside er ret overskuelig.

14/8 2009 09:03 gentogen 016774UPS. I min almindelige morgenbegejstring fik jeg vist trods alt overvurderet betydningen af selv en MONSTER approval milestone (det er ikke sådan med disse milliarder og millioner i hhv. kroner og dollars etc,. etc - det hele er jo ustyrlige summer), men stadig: Den kan vel blive ganske betydelig? Eller?14/8 2009 13:10 troldmanden 016788Hej Gentogen

Ja det er korrekt der vil blive tildelt en milestone hvis/når Arzerra godkendes i CLL. Og det er helt sikekrt også af en god størrelse. Men $200 mio er alt for meget. En milestons pakke som den Genmab har med GSK er nemlig delt op i en hulens masser mindre pakker hvor stoffet skal godkendes ikke bare i en lang række forskellige indikationer men også både i US, Europa og Japan for at alle milestones kan blive udbetalt.

Mit bud på CLL 3. line er $50-75 mio. Over $100 tror jeg ikke på.

Men som jeg læser derew budget så har de ikke indregnet en godkendelse milestone. Så i princippet vil det betyde en opjustering. Modsat så begynder det måske at se ud til at der er andre milestons som de har indregnet i budgettet som er blevet forsinket. Så måske det ender med status quo. Men det vigtigste er og bliver dog den endelige godkendelse af CLL

Vh
T.14/8 2009 12:35 akademikeren 016786Jo Gentogen du har ret en lidt sematisk strid, der havde mere betydning i februar end august.

Det der dog kan rykke ved noget er hvis det skubber budgettet for 2009.TRÅDOVERSIGT