Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Farcen fortsætter fristes man til at sige....


17276 collersteen 20/8 2009 23:24
Oversigt

Så er der lidt nyt fra NTR holding. Dvs. intet nyt som vanligt.
Nu er det 1 år siden jeg gav op efter at have ventet på at der skete noget. Men det er da altid noget at man har fundet ud af at købe egne aktier op. Dog kun for 2,3 mio. Det kunne evt. være nogle af Rantsen's aktier?
De har også investeret lidt penge i erhvervsobligationer.... hmm.

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=360284&messageId=429481

Gad vide om det når at blive et nyt bullmarked før de får taget sig sammen til at investere i noget. De burde jo alt andet lige have haft alle muligheder for at få noget seriøst value for deres cash de sidste 6-9mdr...... Intet er sket og det lader ikke til at være noget nyt lige rundt om hjørnet.



21/8 2009 16:12 Chrisswiss 017312



Ja det er da ærgeligt at der ikke sker noget, men det haster vel ikke sådan som verden ser ud lige nu. (derfor vil jeg heller ikke kalde det en farce..)
Jeg ser ikke så positivt på den nærmeste fremtid. Det er vel i realiteten kun forbrugertillid og aktiekurser, der indikerer at vi har set bunden - alt andet går stadig den gale vej. Og dermed er det vel kun positivt at de tøver med at tilkøbe nye aktiviteter.
Derudover ser det ud til at de passer pengene meget godt (sikkert), og mens vi venter får vi jo en bedre forrentning end NTR da egenkapitalen købes til kurs 80.

Jeg holder ved så længe at jeg ikke har noget andet og bedre at bruge penge på



21/8 2009 16:25 collersteen 017313



Hej Chrisswiss.
Historisk kan man sige at det har betalt sig for ledelsen at vente med at købe noget, men som børsnoteret selskab giver det ingen mening at man blot skal "drive" husleje af i 3 år nu. Så kan aktionærerne ligeså godt selv finde noget at sætte pengene deres penge i. Hele organisationen er jo væk og den "eneste" kompetence ligger jo bestyrelsen mht. at lave et værdiskabende tilkøb/opkøb/investering. Om det så er en "reel" kompetence der ligger der er så en helt anden diskussion ;)

3år er bare alt for længe i min verden. Og så det tåbelige at man bruger pengene på udbytte istedet for at understøtte aktien med opkøb. Det er til grin. Udover at man holdes hen i 3år med helt "tom snak" gør man ikke det mindste for i det mindste at opretholde værdien af aktien. Når man nu har valgt at bruge lidt af pengene på udbytte, ja så kunne man ligeså godt bruge dem på opkøb af egne aktier med 20-30% rabat eller hvad den nu præcist er.

Som sagt gav jeg op for ca. 1 år siden nu..... Indtil videre har jeg ikke fortrudt det. Men at købe aktien til kurs 40-50 må jo før eller tiden give lidt afkast.




TRÅDOVERSIGT