Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tid til spekulativt køb af Alm. Brand?


17982 1/9 2009 23:03
Oversigt




1/9 2009 23:18 collersteen 017984



Lad os lige få Berlingske's version af interviewet også som jeg synes er væsentlig mere objektivt og afdæmpet end JP's sensationshistorie, der stort set udelader en meget væsentlig udtalelse - denne her:

KLIP
Et af de selskaber, som er interessante for TrygVesta, er Alm. Brand, som netop har afleveret elendige regnskabstal, og hvis selvstændighed derfor er truet.

”Jeg kan ikke sige, at vi er en aktiv spiller i forhold til en konsolidering og så sige, at det ikke gælder Danmark. Hvis Alm. Brand kommer til salg, vil vi naturligvis kigge på det. Men det er ikke noget, vi har aktuelle planer om,” siger Stine Bosse, som dermed understreger, at TrygVesta ikke vil tage selvstændigt initiativ til at byde på Alm. Brand – endsige forsøge sig med et fjendtligt overtagelsesforsøg.
KLIP

Problemet ifm. en overtagelse er nok at der sidder for mange folk på en masse taburetter i den "fond" der sidder på 60-65% af aktierne såvidt jeg husker. Ændringer/nyskabelse er noget fjenden har skabt og der er vist ikke sket noget på det plan hos den fondsledelse i massevis af år. Jeg kan ihvert fald huske den aktionærfjendske holdning man havde overfor de midnre aktionær engang da jeg havde en pæn andel i alm.brand. Det er har nok været engang i 2000-2002-2003 måkse.



1/9 2009 23:45 JørgenVarnæs 017985



haha - det var en meget vigtig tilføjelse, du kommer med der coller. Den journalist skal da vist have et par nakkedrag og dummebøder. Mon ikke bankerne har fået ryddet deres beholdninger i aftenhandlen pga den artikel?



1/9 2009 23:51 017987



det er da utroligt dårlig journalistik, men der kan måske kommer spekulationer alligevel, nu så med en mindre eksplosiv kurs, som hvis buddet faktisk var kommet, hvilket jeg nærmest troede.



TRÅDOVERSIGT