Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Genmab er snart live på Q&A Spørg løs allerede nu!
      

Hvordan virker "turbos"?


18090 tumult 3/9 2009 17:07
Oversigt

Uden at have fundet oplysniger om det, tror jeg det forholder sig sådan:

Når nogen køber "turbos" af ABN AMRO BANK køber de til gengæld Genmab aktier og kursen stiger.
modsat må de så sælge Genmab når nogen vil ud af "turbos".

Begge dele har vi været vidne til de sidste par uger.

Jeg tror de store mæglere har luret på hvornår ABN var færdige. De var nemlig klar over at en stigende kurs ville stoppe salget af "turbos" og dermed stoppe ABNs salg, og endda få dem til at købe som vi ser lige nu.

Forholder det sig sådan?
Jeg kan bare ikke få det til at stemme med det handlede antal.

http://www.euronext.com/quicksearch/resultquicksearch..
3/9 2009 17:31 collersteen 018094Turbos er et afledt produkt af Genmab-kursen og jeg kan ikke tro at produktet er styrende for kursen i Genmab.

Der er et langt "prospekt"-agtigt dokument på alle de Turbo-certificater hvor alt står specificeret til den mindste detalje. Jeg har bare aldrig "gidet" sætte mig ned og læse det hele og se hvordan det hele hænger sammen. Men jeg vil tro at ABN afdækker deres risiko i markedet.... enten løbende i realtid eller på dagsbasis.

Jo mere indviklet produktet er, jo mere tjener banken på det, fordi prissætningen er uigennemskuelig. Banken har højst sandsynlig en minimal risiko ift. de indtægter der kommer på "arbitragen".3/9 2009 17:44 tumult 018095Mener du ikke at det er ABN der har presset kursen ned i går og forgårs.?3/9 2009 19:08 collersteen 018100Hej tumult.
Tjoh, ABN har med deres store udsalg jo nok lagt en tung dyne på kursen, men jeg tror ikke at de "store" tænker på den måde, således Turboerne nærmest kommer til at bestemme kursen.
Der skal nok en seriøs mængde handlede turboer til førend det kan influere kursen på nogen måde. Idag er der ihvert fald ikke handlet særligt mange - som du også skriver.

Jeg tror måske vi taler lidt forbi hinanden.3/9 2009 22:28 Trader17 018109Hey tror Solsen ved nøjagtig hvordan Turbo's
virker, jeg har ihvertfald set ham skrive at han har handlet
dem flere gange.
TRÅDOVERSIGT