Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lån/opstart Monte Grighine-projektet


18302 MM1 8/9 2009 22:21
Oversigt

jeg tror ikke jeg har lavet et indlæg her på ProInvestor, men en gang skal vel være den første, har dog læst med et stykke tid og kvaliteten er væsentlig højere her på kanalen, selvom jeg måske godt kunne tænke mig at der var en smule mere aktivitet ;−))
Jeg købte for efterhånden længe siden en del aktier i denne vindunderlige aktie og har været der hvor det ikke var så sjovt og meget af dagen gik men at tænke på hvorfor fanden man ikke solgte da tabet var 10% så 30% for til sidst at sige til sig selv, at nu kunne det hele været fuldstændig lige meget og kun ventede på den fatale meddelelse om at nu er det slut, den er heldigvis ikke kommet og vil da indrømme at jeg ser noget lysere på aktien i dag end jeg gjorde for 3-4 mdr. HELDIGVIS 
Nu sidder man jo bare at venter på at diverse banker bliver enige om lånet og Greentech meddeler og lånet er underskrevet, men har nogle en idé om dette ? snakker vi om dage – uger – eller måske 1-2 mdr. ?
En anden ting som jeg godt kunne tænke mig at høre er om hvornår man kan forventer at få tilsluttet de møller som allerede er rejst i Monte Grighine projektet, mente at man i september ville starte med at tilslutte de vindmøller som er klar og jo allerede er forsinket grundet toleranceproblem i en af de elektromekaniske leverancer i transformerstationen, hvilket er burde være løst for længst !!
Andre projekter er jo også forsinket, men hvis bare jeg kunne få Jeres bedste bud på disse spørgsmål, så kan jeg jo altid spørge om de andre en anden dag!
Med venlig hilsen og på forhånd tak



9/9 2009 10:14 stengård 018327



jeg vil tro (og mene) at der skal være en afklaring om lånet inden for de nærmeste uger - det er meldt ud i halvårsregnskabet at der var opnået tilsagn for 4 banker ud af 6... så bliver det spørgsmålet hvordan man fordeler lånet.

Iøvrigt må der vel også snart være en afklaring omkring Anke-sagen...

Og endelig er der vel begrundet forventning til at møllerne langsomt men sikkert kobles til på nettet - og vi går fra en cash-burnende virksomhed til en cash-genererende virksomhed med stor likviditet



9/9 2009 10:32 kulsgaard 018328



Det tror jeg desværre ikke du får med den nuværende CEO. Selskbet trænger til " en ny kusk på vognen og friske heste i forspandet"- der er alt for meget der er blevet lovet som ikke er blevet indfriet



9/9 2009 16:07 oneofakind 018348



Har en fornemmelse af, at bankerne er afventende grundet de mange problemer der har været med tilslutningen. Så mit bud bliver at når der produceres strøm... falder lånene på plads og der kommer en fondsbørsmeddelelse om begge dele inden for 1 døgn.
Hvorvidt så tilslutningen løber ind i yderligere problemer.. ja det håber jeg ikke. Men hvis der var problemer i forhold til det udmeldte.. ville markedet jo nok have reageret (alternativ til "fået at vide"... det har ofte været sådan at markedet reagerede inden der var nogen "officiel nyhed").
mvh.



17/9 2009 10:55 MM1 018613



Det kan godt være det er mig som er en smule naiv, men når Greentech melde ud Citat:
Efter længere tids drøftelser med
Terna må det imidlertid nu konstateres, at Greentech Monte Grighine Srl ikke
får mulighed for at tilkoble de 18 færdigmonterede møller i dette ?vindue?,
idet Terna har påpeget et toleranceproblem i en af de elektromekaniske
leverancer i transformerstationen.
Af sikkerhedsmæssige årsager, primært brandfare i byggeområdet, er Terna ikke i
stand til at give et nyt vindue til denne operation før til september
Citat slut, så havde jeg da regnet med at man var 100% klar til at få tilsluttet møllerne fra 1-3 sep.:-(

Heldigvis er Tålmodighed mit efternavn !!!!



17/9 2009 16:13 Kenddinvare 018616



Så vidt jeg lige husker blev der et eller andet sted nævnt et interval (vindue) i sidste del af september.
En uge fra eller til er næppe af stor betydning i modsætning til, hvis der endnu en gang må meldes om en forsinkelse.
Positiv trigger (men vel ikke stor) vil være hvis tilslutning af over 30 møller i sept.

Af andre mulige positive nyheder i disse uger er:
endelig projektfinansiering i MG
anden projektfinansiering
nettilslutning på MM
nye projekter i pipelinen (sammen med en af ovenstående).



TRÅDOVERSIGT