Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LCP. TA-video


18735 CHjort 20/9 2009 23:57
Oversigt


Mens jeg forsøger at blive dus med denne form for TA-gennemgang, må I leve med lidt ups og øhs. Nu blev det så til endnu et forsøg, og valget faldt så på LCP. (til ære for troldmanden)
Men husk, at dette ikke er en anbefaling om hverken køb eller salg. Her må I stå på egne ben

Mv. CHjort



21/9 2009 14:47 troldmanden 018744



Tak for videoen Chjort. Det er et meget stærkere redskab end blot et billede af en chart. Så rigtig god ide.




21/9 2009 15:36 CHjort 018747



En kort kommentar til dagens udvikling. Glem AU og hvad der ellers skrives og siges.
Men når det så er sagt; det er ikke et dårligt tegn hvad der sker her mandag. Stor omsætning, og på den måde bliver der luget ud i aktiens ukrudt.
De fondsforvaltere som havde truffet en beslutning om at sælge, bliver nu ryddet af vejen, og de havde solgt ligegyldigt hvad- beslutningen er truffet og det er så det- videre til nye emner.
Husk, at de er ikke altid de smarteste investorer, og ofte ligger de og ”leger” for andres penge.

PS. Jeg har aktier i LCP, der ligger lidt i pensionen og der bliver de til mit target er opfyldt!



21/9 2009 16:02 troldmanden 018748



Jeg er så ikke helt enigt i at det er godt med så stor en volume på et falsk grundlag. For som man kan se på EI så kommer der rigtig mange kortsigtede spekulanter ind. Og vel at mærke en hulens masse som nada aner om biotech branchen og de risiko der er forbundet med investering heri.

Så når selskabet ikke er blevet solgt om få uger så tror jeg mange af disse vil ud igen. Og aktien er alt for ilikkvid til at kunne bære et ret stort udsalg. Så jeg kan faktisk godt frygte at det her kan få kursen endnu længer ned om 2-4 uger.



TRÅDOVERSIGT