Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Resultater i CLL med Campath


18835 tumult 24/9 2009 19:48
Oversigt

http://www.genzyme.com/corp/investors/GENZ%20PR-09240..

Det ser jo umidelbart fint ud,- det er det bare ikke, for Campath kaldes også Alemtuzumab, og det var bla. patienter der var refraktære over for det, som Arzerra viste så fine resultater i.

http://www.genmab.com/upload/55_ofatumumab_ash_081208..

Det ser da heller ikke ud til at resultaterne er så overbevisende i forhold til Arzerra, hvilket også kan ses på GENZYME kursen.24/9 2009 21:03 tumult 018837Direkt vurderede det sådan:

De gode resultater for Campath er godt nyt for patienterne, men kan være skidt nyt for Genmab i den forstand, at Genmab har ansøgt om registreringstilladelse for Arzerra til behandling af CLL i netop den patientgruppe, som ikke responderer på behandlingen med Campath.

Min vurdering er:
De kan godt glemme alt om registreringstilladelse, med mindre Arzerra mod forventning ikke bliver godkendt.
Forsøget ville formentlig ikke være startet hvis de havde kendt resultaterne fra Arzerre i refraktær CLL.

Er der andre der har en mening om det.?


25/9 2009 16:06 gentogen 018864Andre vil sikkert kunne svare bedre end jeg, men umiddelbart kan jeg ikke se det negative for Genmab. Patienterne holder jo ikke op med at være / blive refrektære over for Campath og undersøgelsen omfatter jo ikke patienter, som er refraktære over for Campath.... Så vidt jeg kan se, så har man (kun) påvist, at man kan forlænge levetiden hos patienter, der er refraktære over for ét andet produkt (end de to produkter, der indgår i kombinationsbehandlingen). Det er da positivt for disse patienter med forlænget liv, men jeg kan ikke rigtig se, at denne kombinationsbehandling skulle være en konkurrent til Arzerra, der udviser en meget høj grad af objektiv respons hos lignende patienter. Så jeg er enig med din vurdering.25/9 2009 16:35 tumult 018866Tak for svar, jeg var lige ved at tro jeg var blevet usynlig.

Man bliver lidt usikker på om det på en eller anden måde skulle være negativt for Genmab, og så er de dejligt at få bekræftet, at man er klogere på det end "Direkt", ogdet har markedet vel også har vist i dag.TRÅDOVERSIGT