Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Velkommen. Bienvenue. Welcome


19486 akademikeren 9/9 2009 19:02
Oversigt

Kære Læser og debattør
I dag er en milepæl i ProInvestor, da vi løfter sløret til 1. etape af ProInvestor Version 2.0  
Vi har i løbet af sommeren modtaget mange gode ideer til indhold, struktur og funktionaliteter fra jer - helt op til og med i dag.  Det skal fortsætte, og det skal sættes i system. Derfor lancerer vi en feedback knap hvor I kan oprette egne forslag og stemme om andres. 
Vi koder på den måde vi er bedst til, nemlig  fra toppen og ned.
Og I kan bestemme hvilke ting I gerne vil have, så langt som det økonmisk er muligt.  But beware noget ryger måske i de nye betalingspakker!
Vi håber du vil være med til at give din mening til kende - så vi kan udbygge vores position som brugerdrevent og innovativt investorsite.
Idag starter vi med at lancere kerneydelsen i ProInvestor - nemlig debatten,. Vores specielle funktionalitet Chatten  (elsket af mange) -   er nu pop-ud-bar! .. Nu skal du aldrig gå glip af noget igen


Men dagen idag er også en milepæl på en anden måde. 
ProInvestor 2.0 er nemlig ikke kun et resultat af meget hårdt arbejde fra vores programmører, som ikke har haft en eneste arbejdsuge under 50 timer og tit mere. - Og må jeg tilføje uden anden kompensation end fornøjelsen ved at se mig stresset - det er Ikke så selvfølgeligt i Danmark. 
ProInvestor 2.0 er i høj grad også et resultat af, at vore brugere har investeret penge i os. Vi står nu på tærsklen til at føre tankerne ud i livet - forhåbentlig til glæde for rigtig mange trofaste og nye læsere/debattører
Investeringen betyder blandt andet også, at vi har købt realtidskurser, som bliver launchet med vores nye porteføljemodul snart. 


Jeg vil godt på vegne af ProInvestor Teamet sige investorne en stor tak for tilliden og opbakningen. 
Det vil føre for langt at fortælle hvor mange forandringer vi har lavet, men Du kan selv få syn for sagen her:
www.proinvestor.com/boards

" title="http://www.proinvestor.com/board">www.proinvestor.com/board</a>s</span></p>" target="_new111">http://www.proinvestor.com/board">www.proinvestor.com/boards
Enjoy! 
med venlig hilsen
Peter Hildebrandt - Akademikeren
TRÅDOVERSIGT