Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

De gode nyheder i version 2.0


19547 StBr 10/9 2009 21:47
Oversigt

De gode nyheder i version 2.0


Jeg vil tillade mig at lave en særskilt tråd, hvor dem der har lyst, kan nævne de gode nyheder de finder i den nye version. Dels for at der kommer en modvægt i forhold til de uundgåelige fejlrapporter, så teamet bag udviklingen kan se, at der heldigvis er rigtig meget af det nye, vi værdsætter, og dels så vi brugere kan dele de gode fund med hinanden. Jeg er overbevist om, at der er mange flere guldkorn end dem jeg har opdaget.


Mulighed for indbydende layout på indlæg


Selve editoren til indlæg tilbyder nogle grundlæggende muligheder for at formatere teksten. Endnu bedre bliver det når man skriver indlæg i Word, og siden kopierer det ind i boksen, som jeg har gjort med dette indlæg. Man skal bare undgå anførselstegn og tankestreger, der ender som spørgsmålstegn på sitet, og så har helt nye tests vist at det skal gøres fra en Internet Explorer (måske IE7 endda) for at fungere.


Det er mit indtryk at de mere dybe indlæg, af f. eks. troldmanden, er nogen der har haft et tidligere liv, muligvis i Word, før de bliver publiceret. Jeg glæder mig allerede til, at den slags indlæg, ikke alene har et indbydende indhold, men også et indbydende udseende.


Det nye chatvindue


Den geniale chat har taget noget af et kvantespring i brugervenlighed. I det store vindue (som nås ved at klikke på luppen) kan kronologien vendes, så teksten læses oppefra og ned. Det er muligt at gøre det lille chatvindue fri af det overordnede vindue (klik på firkanten med pil pegende ud), og det er endda muligt at gøre det flere gange (bare klik samme sted igen) så man kan have forskellige sprog åbne, samtidigt, i hvert sit lille vindue. Når man skriver i en chat, og har sendt en linje af sted, bliver markøren i feltet og er straks klar til at der kan skrives videre. Feltet er så stort at man kan se hvad man skriver, og med Firefox er der også mulighed for stavekontrol til at fange de værste slåfejl.


Filtre


Filtrene ser ganske lovende ud. Den smule jeg har prøvet dem, virker de ganske enkelt fantastisk. Enkel angivelse og lynhurtigt eksekvering. Der er et lille minus godt gemt i det sorte område bag teksten FILTER. Det har jeg lige opdaget, bruges til at skjule definitionen af filteret, hvilket tillader mange flere synlige indlæg i oversigten. Yderst til højre, på samme linje, er der en diskette (det er en historisk ting, de ældste af os engang har brugt). Ved at klikke på den kan man gemme en filterdefinition under et selvvalgt navn. Navnet vises i bjælken lige under den store Boards tekst (der hvor der står ALL, DANISH, SWEDISH, ENGLISH i forvejen)


 


 
TRÅDOVERSIGT