Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Dagens udemærkede artikel om Genmab, men intet nyt fra vestfronten


20264 akademikeren 5/10 2009 08:33
Oversigt

Børsen har under overskriften " Genmab lider under negative nyheder" en udemærket gennemgang af hvad der skal ske. For the true devotees of Genmab, så er der ikke noget nyt under solen,

Rune Majlund mener aktionærerne har straffet Genmab for hårdt. Til det er der bare at svare....kursen stilles af markedet.

Han mener at Genmab næsten sikkert (80%! - ikke særligt sikkert) får godkendt Arzerra i Oktober. Forsinkelsen skyldes ifølge ham (og mig) alene en mangel på mandskab hos FDA.

Derudover kommer der data på EGFR (Zalutumuligmab kaldet). Artiklen skriver at produktet præsenteres i løbet af 2010, tja data kommer vel sidst på året, jo senere, jo bedre, da der er tale om et survival studie.8/10 2009 16:15 akademikeren 020385Declaratory Judgment Action Filed by GSK


More News related to GEN
Declaratory Judgment Action Filed by GSK
GeneNews announces U.S. issuance of core Sentinel Principle(R) Patent
Genmab Announces Positive Top-Line Results for Arzerra(tm) in Front Line NHL
Genmab Announces 2009 First Half Year Results
Genmab Revises Financial Guidance
More News related to GEN
More News related to GNMSF
Declaratory Judgment Action Filed by GSK
Genmab Announces Positive Top-Line Results for Arzerra(tm) in Front Line NHL
Genmab Announces 2009 First Half Year Results
Genmab Revises Financial Guidance
GlaxoSmithKline and Genmab Announce Results From a Study of Arzerra in Rituximab Refractory Follicular NHL
More News related to GNMSF

More News related to Press Releases
Millbrae School District Awards Blach $30M Bond Program
Greenway Medical Technologies Continues to Lead the Evolution of Healthcare Automation at National Health IT Week in Washington, D.C.
Digital Sandbox Selected for OnDC Top 100
Lionbridge to Host Presentations and Sessions at Localization World; Microsoft and Dell Join Lionbridge Executives to Discuss Relevant Industry Issues
Teach a Child, Reach the Nation: Why Financial Literacy Matters
More News related to Press Releases

October 8, 2009 11:04 AM EDT
COPENHAGEN, Denmark, Oct. 8, 2009 (GLOBE NEWSWIRE) -- Summary: GSK has today filed a declaratory judgment action seeking a declaration that the US Patent 6,331,415 (the "Cabilly" patent) is invalid, unenforceable and not infringed by Arzerra.

Genmab A/S (Copenhagen: GEN) announced today that in connection with Genmab's collaboration agreement with GSK regarding ofatumumab (Arzerra(TM)) GSK has today filed a declaratory judgment action at the United States District Court for the Southern District of Florida seeking a declaration that U.S. Patent 6,331,415 (the "Cabilly" patent) owned by Genentech, Inc. and City of Hope, is invalid, unenforceable and not infringed by Arzerra. The filing of this action is not expected to affect Genmab's financial guidelines for 2009.8/10 2009 16:23 akademikeren 020386Biotekselskabet Genmab oplyser, at samarbejdspartneren GSK torsdag har indsendt anerkendelsessøgsmål for anerkendelsesdom for, at det amerikanske patent 6,331,415, der ejes af Genentech, er ugyldigt, ikke retskraftigt og ikke krænkes af Genmab stoffet Arzerra (ofatumuab)

- Patentet er allerede underkendt i Europa og nu vil GSK have de samme forhold i USA, oplyser IR-chef Helle Husted i Genmab til RB-Børsen.

Indsendelse af dette anerkendelsessøgsmål forventes ikke at påvirke Genmabs forventninger til 2009.

Genmab og GSK er klar til at starte produktion af Arzerra i USA, når der ligger en godkendelse af midlet. Fabrikken er købt og klar, og ansøgningen behandles fortsat af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, oplyste Genmab i august.8/10 2009 20:09 kosmokrator 320390Det andet Cabilly patent er allerede kendt ugyldigt i USA af højesteret efter en retssag mellem Medimmune og Genentech. Det er meget kompliceret patentjura, og relaterer bl.a. til USAs first to invent princip (modsat resten af verdenens first to file). Kort sagt endte Genentech med at stå med et patent der længere end de 20 år, noget som MedImmune ikke ville finde sig i, og derfor ikke ville betale licens udover 2006, i princippet helt til 2018. Højesteret gav som sagt MedImmune medhold og omstødte patentet men Genentech ankede, og indtil ankesagen er afgjort er patentet gyldigt i den forstand at Genentech kan udøve sin eneret og opkræve licens.

Info kan fåes her:
http://www.patentbaristas.com/archives/2005/09/29/usp..

Læs det claim der er opgivet, det er ufatteligt simpelt, og måske nok nyt i 1986, men det er rigtig nok galimatias hvis det skulle kunne have prioritet til 2018. Men på den anden side skal man passe på med at blande rimelighed og patenter.

det korte af det lange er at de fleste nok regner med at patentet igen vil blive omstødt. Der kan være juridiske grunde til at GSK indgiver særskilt klage, i det de så måske vil falde mindre hårdt hvis patentet ikke omstødes, eller de kan undlade at indgålicens aftale indtil deres specifikke sag er afklaret, det ved jeg ikke. Men jeg er ret sikker på at det er en non-event.TRÅDOVERSIGT