Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ref. tråd om?Sker dette i DK??


20441 CHjort 11/10 2009 00:16
Oversigt

I får lige en V2 inkl. Mandag d. 5 okt. For god ordens skyld vil jeg lige oplyse at bl.a. TopoTarget er en af de aktier jeg i snart 3 år har fulgt ganske tæt. FIM kastede sig over aktien, da aktie-emissionen blev offentliggjort, og har behændigt kontrolleret den daglige kursudvikling siden. I snit ligger de på en daglig profit på små 3-5K og har en egen beholdning, som de kan sætte i spil, når det passer i deres kram.

Dette er ikke et enkeltstående tilfælde på børsen i DK. Det vi som små private spillere/investore kan gøre for ikke at blive kørt helt bag om dansen, er at hjælpe og dele information. Men her er jeg jo nok lidt for godtroende?



11/10 2009 10:27 120450



Jeg tror nu ikke du er godtroende om noget, min gode CHjort. Og jeg er da enig i at når vi sidder herinde må formålet være at hjælpe hinanden med information og indsigt. Og her er du jo heller ikke sidste mand i klassen.

Så keep up the good work. Jeg er ved at forberede en større analyse på Danske Bank, men det er mere på FA siden. Desværre kommer den nok først når det hele er oppe at køre. Men omkring november.



11/10 2009 12:43 Gobe 120452



CH, - kanon arbejde, du har lavet. Kan kun anbefale dig at sendet materialet til KF og Finanstilsynet for en vurdering/udtalelse.Men du skal være klar over, at de er meget tillukkede og formodentlig vil du bare modtage en lirum/larum-skrivelse uden indhold og hvor en eventuel afgørelse vil blive foretaget i hemmelighed. SUK. Det er en finansiel bananrepublik vi lever i.



TRÅDOVERSIGT