Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lifecycle Pharma præsentation


20579 troldmanden 15/10 2009 14:46
Oversigt

Mens Lifecycle Pharma er uden CEO så har de skruet lidt ned for de officielle præsentationer. Jeg har vedhæftet den nyeste fra 1. okt hvor der er lidt nye slides for feinschmeckerne.

Jeg hæfte mig mest ved slide 26 som viser LCP-Atorfen sat op mod nogle konkurrenter. Det er altså utrolig stærke data omend der selvfølgelig som altid ikke kan drages direkte sammenligninger på tværs af studier og der kun er tale om fase 2 data for LCP-Atorfen. Men en række big pharma selskaber har kombinations stoffer som LCP-Atorfen under udvikling. Og ingen af de offentliggjorte data er bedre end LCP-Atorfen. Tværtimod så basker LCP-Atorfen dem alle

Hvis Lifecycle Pharma skal komme ud af det nuværende dødvande så tror jeg der skal en reel nyhed til udover FDA accept af nyt fase 3 forsøg med Tacro. Og denne nyhed må da meget gerne være en aftale om LCP-Atorfen. Jeg ved de er i dialog med flere selskaber. Men efter selveste Merck har droppet hele kolesterol området på trods af de har verdens mest sælgende lægemiddel i Lipitor (årligt salg på $13 mia) så er det piv svært for undertegnede at gætte på både mulighed for, og omfang af en evt aftale. Egentligt så er markedet jo ganske, ganske stort og effekten af stoffet utrolig godt. Så umiddelbar fristes man til at sige det kan blive en særdeles stor aftale. Men må indrømme jeg er meget usikker. Om alle omstændigheder vil en aftale blive modtaget rigtig godt af markedet.

En anden begivenhed der kan få LCP kursen til at stige vil være en aftale på et nyt projekt. Da jeg for et ca 2 uger siden var i Hørsholm for at tale med LCP snakkede vi netop en del om denne mulighed som også er offentlig kendt.

Sagen er den at LCP har fundet nogle stoffer som allerede er på markedet men hvor optagelsen i kroppen er ringe. Og ved at tilføje deres patenterede teknologi Meltdose er optagelsen blevet væsentligt forbedret hvorved dosis kan nedsættes og bivirkningerne bliver færre.

LCP kunne af gode grunde ikke fortælle mig hvilke stoffer der er tal om. Men det var min opfattelse at der er tale om meget succesfulde stoffer som er relativ tæt på patentudløb. Pointen er så at disse big pharma selskaber via LCPs nye stoffer vil kunne forlænge deres salg. LCP fortalte at de derfor pt er i en meget tæt dialog med flere af disse selskaber. Så de håber at kunne annoncere en eller flere nye partner aftaler på dette område. Men timingen er selvfølgelig meget svær at spå om. Mit bud er dog vi vil se den første aftale inden udgangen af Q1 2010. Og i så fald vil det være et stort gennembrud for LCP

Vh
T.15/10 2009 16:48 collersteen 120580Hej T.
Tak for indlæg.

Er det en helt forkert formodning at "partnersnak m.m." ligger bomstille mens der findes en ny CEO? Det vil jeg selv umiddelbart formode, medmindre man er så langt så det bare er formelle ting og div. små detaljer der skal på plads.

Medmindre der snart sker noget på CEO-fronten nærmer det sig godt nok en langgaber, for så kommer vi jo tæt på jul, nytår, osv. Al ting tager tid og skal CEO først på rundtur til kunder, partnere, m.v. i januar/februar kan der jo gå lang tid før vi ser en aftale. Umiddelbart fortæller kursen vel også at der ikke sker særligt meget på IR-fronten. Undtager når lige AU kommer med en update eller et rygte.

7,90 idag er sølle 0,20 over alltime low på 7,70 fra SP-udsalget i foråret..... Det skræmmer mig en anelse at kursen intet har fået ud af det pæne sommerrally vi har haft i stort set alle sektorer.

Tiden vil vise hvad der sker, men jeg vil som altid være klar til lidt bargain-hunting i bedste CHjort-stil.15/10 2009 17:36 troldmanden 220583Hej Coller

Jeg fik direkte at vide "partner snak" stadig pågår.

Det er ret forskellige fra biotech selskab til biotech selskab hvor meget en CEO er involveret i licens aftaler. Jo større et selskab bliver des mindre er CEO inden over idet man så typisk har en desideret afdeling til at vartage disse ting. Men om alle omstændigheder er der en række forskellige personer inde over en forhandling. Så det er ikke sådan det hele er sat på standby. Bestyrelsen via Novo A/S er også gået mere aktivt ind i selskabet frem til en ny CEO findes. Og da det er bestyrelsen i sidste ende der skal godkende en mulig ny licensaftale så er jeg som sådan ikke nervøs på den front.

Men jeg så da selvfølgelig også gerne de hurtigst muligt finder en ny CEO. For naturligvis har det betydning at stå uden CEO. Alt andet er naivt

Mht kursen ja så hænger det jo nok også meget fint samme med den manglende CEO og i det hele taget alt den uro der har været på ledelsesgangene i LCP. Men det er så sidenhen kommet frem at den megen interne uro netop skyldtes den tidligere CEOs ledelese stil. Så lad os håbe at der nu er mere ro på de interne linjer

Jeg ser stadig selskabet som en uhyr interessant biotech selskab med en fantastisk teknologi der kan gå hen at blive rigtig mange penge værd. Men inden vi kommer så langt så er der også alle spekulationerne om mulige store kapital udvidelser som vil være dyrt på disse niveauer. Så ete rigtig godt salg af LCP-Atorfen samt en aftale på et nyt stof vil i DEN grad kunne gøre underværker for selskabeet. Men ok sådan er det jo for laaaaaangt de fleste biotech selskaber.

Buttomline jeg tror stadig på dem

Vh
T.TRÅDOVERSIGT