Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Neurosearch overskud på 2,7 mia


20606 troldmanden 16/10 2009 13:42
Oversigt

I dagens udgave af børsen er der en artikel om Neurosearchs og deres potentielle gennembruds stof Huntexil. Der er faktisk en interessant ny information i artiklen. Neurosearch har nemlig gennem de seneste mdr fortaget en stor marketing analyse for bla at finde ud af hvad de mener prisen for et års behandling kan bære. Og adm. direktør Flemming Pedersen siger nu at det foreløbigt peger mod en pris på 45-50.000 euro for et års behandling. Og så vidt jeg ved er det højere end hvad alle analytikerne reelt set har indregnet i deres modeller. Inkl undertegnede.

Godt nok har man (og herunder også jeg) spekuleret i en højere pris end de 40.000 euro Lundbeck tager for Xenazine fordi Huntexil på papiret ser mere effektiv ud. Men ingen har som sagt lagt det ind i deres modeller. Så det er naturligvis interessant at Neurosearch nu nævner en pris på 45-50.000 euro efter de har været ude at spørge læger, forsikrings selskaber og andre interessenter. Så alene her ligger der en 10-20% opjustering af værdien på Huntexil

Og det interessante er jo at Neurosearch på sådanet stof kan holde en margin på over 90%. Så det hele går nærmest direkte ned på bundlinjen.

Mener ikke jeg har vist det her før. Men på sidste års R&D præsentation havde NS en slide med som ikke var at finde i det officielle præsentations materiale. Det var en slide med et ?budget? for 2013. Og pludselig fik alle analytikere inkl undertegnede meget travlt med at skrive inden de gik videre til næste slide. Her er det jeg nåede at skrive

2013

Huntexil salg 2,6 mia
Royalties 838 mio
Other 250 mio

I alt oms 3,688 mia

Udgifter
Prod udg Huntexil (5%) 130 mio
Sales (5%) 130 mio
R&D + adm 700 mio

I alt udg 960 mio

Resultat 2,728 mia

Dvs vi taler et overskud der er større end Lundbeck (2,3 mia før skat i 2008)

Ovenstående skabte naturligvis en del snak blandt analytikerne i den efterfølgende pause

NS fortalte at forudsætningerne for Huntexil salget var 35.000 patienter til en pris på 10.000 euro for et års behandling. De 35.000 behandlede patienter i 2013 tror jeg overhovedet ikke på. Jeg tror mere på 10-15.000 patienter (Xenazine har godt 2.000 patienter her ca 1 år efter lancering og det stiger mdr for mdr. men er et stof som kun henvender sig til en lille andel af Huntington patienterne.) Til gengæld ser prisen nu ud til at lande på 45.000-50.000 euro. Så det vil egentligt give et salg på 3,3-5,5 mia i 2013. Den 4-5 gange højere salgspris per et års behandling gør også margin endnu højere end de 90% som NS ellers lagde op til. Vi snakker nu omkring 95%

Royalties beløbet på de 838 mio var primært tilknyttet NS2359. Og da den er væk så er det meste af det beløb altså også væk.

Ja der er en række gode indicier på at Huntexil forsøgene går godt. Men det kan IKKE understreges kraftigt nok at der stadig er stor risiko og usikkerhed forbundet med Huntexil. Så det hele kan ende med at være luftkasteller når resultaterne præsenteres til januar. Så man skal bestemt ikke bare kaste sig ud i et ukretisk køb af NS. Det er big time high risk at investere i et biotech selskab. Husk det nu!

Men som man meget tydeligt kan se af ovenstående så kan NS altså potentielt blive rigtig, rigtig interessant over en kort årrække

Her er hvad Carnegies analytiker Carsten Madsen i dag siger i børsen.


»Huntington er en niche-indikation, hvor Neurosearch potentielt kan sætte sig på en meget stor del af markedet, hvis de har gode data. Samtidig har selskabet en produktionsproces for midlet, der kan produceres billigt og sælges til en meget høj pris, så for mig ligner det en af de største værdiskabere for et dansk biotekselskab i flere år,« siger Carsten Lønborg Madsen.

Af halvårsmeddelelsen fremgik det at hvis og såfremt der kommer gode Huntexil data til januar så vil NS begynde at sælge Huntexil allerede inden stoffet evt kan blive godkendt primo 2011. Dette salg kan ske vi et program der hedder "no name program". Det er et program hvor det er den enkelte læge der skal rette henvendelse til NS og hvor patienten så alt andet lige skal betale den fulde pris. (altså ingen tilskud fra div myndigheder) NS har allerede fået flere sådanne henvendelser. Så HVIS og såfremt data er en gengivelse af fase 2 data så kan det måske være muligt at sælge til 50-200 personer i 2010. Dvs en omsætning op mod 75 mio dkk

Af dagens artikel fremgår det også at NS vil bruge en evt succes fra Huntexil til at få flere specialist stoffer på markedet, samt at de har helt konkrete opkøbs muligheder i kikkerten.

Her en bid fra dagens artikel i Børsen


"Indtjeningen fra Huntington-midlet skal bruges til, at Neurosearch kan føre flere specialistmidler på markedet på egen hånd, mens lægemidler, der retter sig mod større patientpopulationer, stadig vil forsøges lanceret gennem partnerskaber.
Derudover ser Flemming Pedersen meget på opkøbsmuligheder, der kan styrke produktporteføljen i Neurosearch, og selskabet følger flere biotekvirksomheder, der har specialistprodukter i porteføljen.

»Vi vil gerne følge selskaberne et stykke tid for at se, hvordan de udvikler sig, og når der er opnået nogle milepæle, vil vi se på om vi kan gennemføre en handel,« siger Flemming Pedersen."


Jeg er som nævnt nogle gange stadig spændt på om der er noget under opsejling her i okt/nov. Enten i form af en regional (læs Europæisk) licens aftale om Huntexil eller et opkøb/emission


Vh
T.



16/10 2009 17:19 fistandanti 020608



Tak for en fin gennemgang som sædvanlig.

Artiklen nævner at NS har fået flere henvendelser fra læger der har været involveret i forsøg med Huntexil og som ønsker at forsætte behandlingen af deres patienter med lægemidlet. Det lyder jo umiddelbart meget positivt, men hvad skal og kan man lægge i sådan en information? Er det noget du har kendskab til??
Nu er mit kendskab til NS begrænset, men hype fra institutionelle investorer/CEOs er jo en del af gamet.



16/10 2009 20:43 thro 020620



Hej T,

Det er et par måneder siden jeg har været med på PI, og jeg må sige der er sket noget med look-et, og indholdet ser stadig fremragende ud. Der er stadig mange aktive biotek investorer, måske lidt for dominerende, men det gør ikke mig noget...

Jeg ser meget frem til (forhåbentlig) at se Huntexil på markedet. Chorea Huntington er en frygtelig sygdom og behandlingsmulighederne er deprimenerende. Det er ikke noget der gør patienterne raske, men blot udsigt til nogle måneder mere med god livskvalitet vil rykke for disse patienter.
Det er her Orphan Drug status har sin berettigelse.

Jeg er ikke selv NS aktionær, og det er primært som kliniker jeg ser frem mod resultaterne. Har selv været Investigator på studier med sjældne sygdomme, og ved at man hver uge får henvendelser fra patienter, der higer efter at få nye behandlingsmuligheder.

Dejligt at du kan opdatere på den måde, I økonomer er jo langt foran os klinikere. Er ikke helt enig med dig i, at det er positivt at de hæver prisen. Syntes faktisk 50.000 Euro om året er røveri....

VH thro

NB! Hvad F.... er StocksTags????



17/10 2009 17:47 020646



Hej Thro,

Tags er små mærkater man kan sætte på sine svar og sine indlæg, sådan at man og andre kan finde dem bagefter. Tags bliver opdateret i en lille sky (!) på debatten.



19/10 2009 16:54 troldmanden 020697



Hej Thro

Jeg vil lige hurtigt svare på spørgsmålene rettet mod det oprindelige indlæg inden jeg senere vil tage den nyeste udvikling op (Emissionen)

Jeg er helt enig i der altid vil være patiener der retter henvendelse om muligheden for at få en given behandlng som endnu kun er under udvikling. Men at hele 85% af alle dem som gennemførte de første 6 mdr behandling har valgt at fortsætte i yderliger 6 mdr openlabel er for mig et MEGET højt tal. Hvis man ikke har oplevet nævneværdig forbedringer så tvivler jeg på så stor en andel vil fortsætte behandlingen. For der er trods alt en del besværligheder forbundet med at deltage i kliniske forsøg. Jeg har f.eks kendskab til flere som skal rejse over 4 timer for at komme frem til de kliniske center.

Så de blindede data tyder på mig som om der er en positiv effekt af en eller anden art og samt bivirknings profilen ser fornuftigt ud. Men om det er nok i sidste ende til at opnå signifikans er umuligt at vide

Prissætningen af orphan drugs er en kompliceret sag. Men der ses bla på hvad andre ophran drugs koster samt hvilken økonomisk gavn samfundet kan have af at en given patient måske kan nøjes med mindre pleje. Men ja 350k for et års behandling er utrolig mange penge. Heldigvis for patienterne så er det kun en MEGET lille del af det beløb de selv skal betale.

Vh
T.



17/10 2009 15:29 pauly 020640



Ja det er sku unægteligt spændende.

Det ville være kanon, om Neurosearch endelig får et gennembrud efter alle de år.
Ikke mindst for patienterne naturligvis



18/10 2009 17:41 kosmokrator 020667



Hej Troldmanden

Som altid et indlæg man kan gå og tænke over.
Et overskud på nuværende markedsværdi lyder lovende. Nu kan man sige at hønen med æggene indlæg hvor man udbygger luftkasteller altid er taknemmelige, men selv med svare forbehold for pris og penetrans kan jeg ikke se andet end at positive fase 3 og en senere godkendelse må løfte kursen på NS betragteligt, og også en del mere end standard risikoen for at det skulle ske burde tilsige.
Du har formentlig ikke selv adgang til de bagvedliggende beregninger, ud fra din kommentar om en enkelt slide. NS regner vel ikke med selv at markedsføre Huntexil? Hvis de gør synes jeg måske at salgsomkostniner 130 mio er lidt konservativt, men hvis de ikke selv markedsfører, hvad dækker det så? Prod 130 mio synes jeg måske nok er rimeligt, men det overrasker mig at NS vil have det tal frem i offentligheden. Det må være for at tækkes aktionærer, men på den anden side må det være brugbart når konkurrenter skal overveje dels om der skal laves generisk (når den tid kommer) samt i overvejelser om man skal udvikle konkurrende midler, og om hvordan de skal prissættes. Der vil en lav prod omkostning for NS selvfølgelig virke afskrækkende.

Ang Trhos kommentar om rimligheden i prisen kan det selvfølgelig diskuteres, men man må ikke glemme at sundhedsmyndighederne i de seneste år har hævet baren for godkendelse af lægemidler. Det betyder for det første at det er dyrere at få godkendt lægemidler og for det andet at langt flere fejler. Man kan blot se på udviklingen i antal lægemidler gennem de seneste 30 år, det tal kender kun en vej ? ned. Det hænger selvfølgelig også sammen med at mange af de lavthængende frugter mht targets blev taget først, så også targets er sværere at ramme. Det er selvfølgelig ikke myndighedernes fejl, men gør det også sværere at udvikle lægemidler. Når risikoen øges for selskaberne er det kun rimeligt at præmien også øges, og jeg kan ærlig talt ikke blive dybt og inderligt forarget. Myndighederne kunne lade befolkningen bære noget af risikoen ved at lette krav til kliniske studier, det vil betyde flere lægemidler på markedet, og med flere bivirkninger, men prisen vil så kunne sænkes og flere behandles. Naturligvis skal man ikke godtage hvad som helst, men man er måske ude i det ene ekstrem nu. Mange af de midler der er på markedet nu ville aldrig være godkendt efter dagens standard. Man må huske at det er en balance hvor det samlede samfundsudbytte bør optimeres, så flere behandlede vejes op mod risiko for bivirkninger.



18/10 2009 19:25 Stockrosen 020670



Hej T.

Igen et godt indlæg der fanger opmærksomheden, og får mig til at interessere
mig for NS i en grad ikke set før. Ingen tvivl om det vil ændre NS økonomi
ved succes. Jeg håber inderligt et eventuelt samarbejde kunne blive med LUN,
men det bliver nok LILY kunne jeg formode. Jeg tror på casen, og vil reservere en halv stak til primo 2010 og se hvad det ender ud med.

Nu ved jeg godt det er en NS tråd, men jeg er altså nysgerrig, og jeg ved
du ved noget, fordi du taler med gud og hvermand indenfor pharma. Så jeg
spørger altså bare for lidt info.

Du ved jeg interesserer mig for LUN, og hvad de laver...specielt i USA. Det
er (tror jeg) nok der de vil forsøge at udvikle butikken. Nu nævner du lidt
tal om Xenazine, antal recepter her op til Q3 - godt 2000 årsbehandlinger.
Jeg mener du tidligere har nævnt tallet 1300 for Q1, og 1900 for Q2 og måske
af den grund havde jeg nok forventet minimum 2300 her ved Q3, og ikke som
du skriver godt 2000. Ligegodt, - du sætter nogle tal...tidligere har du
nævnt 30-50.000$ for en årsbehandling altså DKK 150.000,-/250.000,- i det
ovenstående indlæg nævner du EUR 40.000,- altså ca. DKK 297.000,- hvilket
er mere end en sjat 2000x297000=DKK 594.000.000,- på øjeblikkelig årsbasis.
Jeg kan af den grund godt acceptere godt 2000 i forhold til 2300, og sagtens
se LUN har fået en god sællert med en margin på ca. 90%. Jeg er lidt spændt på hvordan Sabril kommer til at performe.

Men jeg vil naturligvis spørge dig om dine oplysninger om antal patienter, eller antal recepter og priser for en årsbehandling. Kommer du i kontakt
med de informationer via dine snakke eks. i LUN, eller er der et sted på
nettet man kan komme i forbindelse med den slags information (database??).

Under alle omstændigheder mener jeg dine indlæg er interessante, i den måde
du evner at få dem strikket sammen på. Jeg læser dem med stor interesse, og
håber altid der snart kommer mere info fra din hånd, fordi det giver èn
selv lysten til at grave videre og finde ud af.

Tak for endnu et godt indlæg!!

Stockrosen



19/10 2009 09:36 Sukkeralf 020678



NS indstiller aktiekøbsprogram - mon der lurer et opkøb på den korte bane. Hvis ikke må det vel betegnes som negativt, da et eller andet vi endnu ikke kender til har medført denne beslutnng.

Mvh
Sukkeralf



19/10 2009 09:47 collersteen 020679



Det er åbenbart en fortegningsemission man sætter i søen hos Neurosearch. Bruttoprovenue 443mio kr, hvis den bliver fuldtegnet, hvilket man nok kan forvente til kurs 60.

Prospekt:
https://newsclient.omxgroup.com/cds/DisclosureAttachmentServlet?messageAttachmentId=278991

Fondsbørsmeddelelsen:
https://newsclient.omxgroup.com/cds/DisclosureAttachmentServlet?messageAttachmentId=278980
København, 19. oktober 2009 - NeuroSearch A/S (NEUR) (?Selskabet?) offentliggør
i dag et prospekt i forbindelse med et udbud af aktier med fortegningsret for
Selskabets aktionærer. Der henvises til prospektet i sin helhed for en
beskrivelse af Selskabet og Udbuddet.

Tegningsforholdet er på 7:3, dvs. at der bliver tildelt tre (3) tegningsretter
for hver eksisterende aktie, og der skal syv (7) tegningsretter til at tegne én
(1) ny aktie mod betaling af udbudskursen.


Baggrund for Udbuddet og anvendelse af provenu
Baggrunden for Udbuddet er at sikre NeuroSearch finansiering til fremtidig
udvikling af selskabets pipeline, til forskningsaktiviteter, generelle
virksomhedsformål og til at styrke forhandlingspositionen over for
licenspartnere. Bruttoprovenuet fra Udbuddet forventes at udgøre ca. 443 mio.
kr., hvis Udbuddet fuldtegnes.

Flemming Pedersen, administrerende direktør i NeuroSearch udtaler:
?Det er vores vision at bringe NeuroSearch fra udelukkende at være en innovativ
forsknings- og udviklingsvirksomhed til et fuldt integreret specialist-CNS
medicinalselskab. I løbet af det kommende år forventer vi at kunne indlede
markedsregistreringen af vores først produkt - Huntexil? til behandling af
Huntingtons sygdom - samtidig med at vi driver en bred pipeline af andre
lovende lægemiddelkandidater. Vi er fast besluttede på, at dette skal lykkes og
ønsker at styrke vores kapitalgrundlag for at sikre NeuroSearch den bedst
mulig
e strategiske position for fortsat udvikling.?


Udbud
Udbuddet omfatter op til maksimalt 7.387.641 stk. nye aktier a nominelt 20 kr.
med fortegningsret for de eksisterende aktionærer.

Udbudskurs
De udbudte aktier udbydes til kurs 60 kr. pr. aktie a nominelt 20 kr., franko.

Tegningsretter
Selskabets aktionærer vil mandag den 26. oktober 2009 kl. 12.30 dansk tid blive
tildelt tre (3) tegningsretter pr. eksisterende aktie a nominelt 20 kr. i
Selskabet. Aktier, der handles efter onsdag den 21. oktober 2009 kl. 17.00
dansk tid, handles eksklusive tegningsretter og oppebærer dermed ikke ret til
at tegne udbudte aktier til udbudskursen.

Tegningsforhold
Syv (7) tegningsretter berettiger indehaveren til at tegne én (1) udbudt aktie
mod betaling af udbudskursen.

Tegningsperiode
De udbudte aktier tegnes i perioden fra tirsdag den 27. oktober 2009 kl. 9.00
dansk tid til mandag den 9. november 2009 kl. 17.00 dansk tid. Tegningsretter,
som ikke udnyttes i tegningsperioden, mister deres gyldighed og værdi, og
indehaveren af sådanne tegningsretter er ikke berettiget til kompensation.

Notering af og handel med udbudte aktier
De udbudte aktier vil blive registreret under en midlertidig ISIN kode. De
udbudte aktier vil ikke blive handlet og officielt noteret på NASDAQ OMX
Copenhagen A/S under den midlertidige ISIN kode. Den midlertidige ISIN kode
forventes at blive sammenlagt med den eksisterende ISIN kode for Selskabets
eksisteren
de aktier (DK0010224666) i VP Securities snarest muligt efter
registrering af kapitalforhøjelsen hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
Sammenlægningen af ISIN koderne vil ske i VP Securities og forventes at finde
sted tirsdag den 17. november 2009.

Handel med tegningsretter
Tegningsretter til de udbudte aktier kan handles på NASDAQ OMX Copenhagen A/S
fra torsdag den 22. oktober 2009 kl. 9.00 dansk tid til onsdag den 4. november
2009 kl. 17.00 dansk tid.

Garanti
Udbuddet er ikke garanteret.

Joint Global Coordinators
Danske Markets (division af Danske Bank A/S) og Handelsbanken Capital Markets
(division af Svenska Handelsbanken AB (publ)) er Joint Global Coordinators i
relation til udbuddet.


Prospekt
Anmodning om eksemplarer af prospektet indeholdende detaljerede informationer
om NeuroSearch og de fuldstændige udbudsbetingelser kan rettes til:

Danske Bank A/S Corporate Actions
Holmens Kanal 2-12
1092 København K
Tlf.: 70 23 08 34
E-mail: prospekter@danskebank.dk

Handelsbanken Capital Markets
Havneholmen 29
1561 København V
Tlf.: 33 41 86 14
E-mail: prospekt@handelsbanken.dk


Flemming Pedersen
Adm. direktør




Kontaktpersoner:

Flemming Pedersen, adm. direktør, telefon: 4460 8214 eller 2148 0118

Hanne Leth Hillman, Vice President, Director of Investor & Capital Market
Relations,
telefon: 4460 8212 eller 4017 5103



19/10 2009 11:23 kosmokrator 020683



Hvad skal man lægge i at Asger Aamund tilsyneladende ikke vil følge med:
http://epn.dk/brancher/medicin/article1855614.ece

Desuden virker det på mig uprof. at man går direkte fra aktietilbagekøb til emission. Det tyder på at noget er gået drastisk anderledes end NS har håbet/regnet med. Er det mon sammenbrud af partnerforhandling så selvstændigt fase 3 af teso lurer nu?

De minus 12-13% vi ser nu er egentlig mindre end jeg ville have frygtet, så måske ser jeg for sort på det.

Hvor mange af jer vil tegne her? Jeg vil selv, men for mig er det også kun et mindre beløb der skal punges ud.



19/10 2009 11:35 faurschou 020684



Jeg tegner også, men jeg har også kun for et beskedent beløb i pensionen. Og ja et eller andet er ikke gået som forventet, det er tydeligt, men om det er afgørende negativt eller positivt, det mangler der informationer til at afgøre. Men håndteringen af Ne'en er da under al kritik. Timingen og kommunikationen er elendig. Og AA burde vist have endnu mere mundkurv på, for nu skal vi også gå og vente på, at han kommer ud af aktien.



19/10 2009 11:59 Gobe 020685



Jeg agter hverken at købe Neurosearch eller tegningsretter.

Man kan da ikke få mere kontant advarsel fra AA, - når han ikke selv vil tegne og at han iøvrigt er færdig med selskabet og vil koncentrere sig om Bava.

Så sælg før din nabo og det er endvidere mine erfaringer, at man er bedst stillet, hvis man er ude inden emissioner.Endelig har man, hvis man absolut vil ind i aktien igen, spille lidt på at tegningsretter kastes i grams til lusede priser.

Generelt er jeg helt ude af Biotek, - brændt barn skyer ilden.

Gobe



19/10 2009 13:31 120686



Jeg synes det er stærkt betænkeligt, hvis ikke direkte talentløs forvaltning af pengene at gå fra aktietilbagekøb til emission.

Og så må vi sige at det kommer lidt som en lyn fra en klar himmel.

Jeg synes man må spekulere i om det er en erkendelse af at man IKKE kan finde en partner til sine midler. Det virker som en ret så kraftig hovsa løsning og et strategiskifte.

Hidtil har man hele tiden troet at Neurosearch ikke kunne og ikke ville gå hele vejen selv i fase 3, men hvis dette nu er tilfældet, så vil jeg bare henlede opmærksomheden hvordan det er gået Genmab, jo tættere man er kommet på markedet.....

Spørgsmålet er om vi vil se en faldende neurosearch kurs frem imod og til emissionens sidste dato.

At Asger Aamund ikke ønsker at tegne selv, skal man nok lægge en del i, måske ikke nødvendigvis på den korte bane, men på den lange. AA har formået at gøre Neurosearch til de institutionelles darling, når han ikke længere er der vil jeg godt sætte spørgsmåltegn ved om der ikke vil komme en mere nøgtern vurdering af Neurosearch.





20/10 2009 00:30 troldmanden 020711



Hej Aka

Man kan vel ikke just sige det kommer som lyn fra en klar himmel når de for ganske kort tid siden på en EGF har fået godkendt en bemyndigelse på udstedelse af 8 mio aktier. Og jeg har da også nævnt muligheden flere gange på det seneste.

Rent strategisk er det faktisk meget klogt at sikre sig forud for Huntexil data. Men måden de gør det på er - for nu at sige det mildt - helt ude i hampen. F... hvor jeg bare hader fortegnings emmisioner. Og den her er da nok noget af det værste jeg har set endnu. Nu er løbet jo kørt. Men det er i dén grad en ommer til bestyrelsen

Er lige lidt i tvivl hvad du mener med Neurosearch ikke vil gå hele vejen. Det har hele tiden været planen at de selv vil tage Huntexil ud på marekdet.

Og hvis det er Tesofensine du tænker på så er intet ændret. De vil stadig ikke gennemføre hele fase 3 programmet. De vil kun starte det første head to head forsøg med Sibutramine. Altså et studie på ca 1300 personer og til en pris af ca 100 mio. Det har efterhånden været kendt i et par mdr. Så nej intet nyt på den front. Det beløb de vil forsøge at rejse er forøvrigt også for lille til at gennemføre det komplette fase 3 design

Ang Asger Aamund så er det en uheldig formulering han kommer med. Men der er hvis ikke ret mange der er i tvivl om hvad den relle begrundelse er. Han har ganske enkelt ikke midlerne til at købe for godt 20 mio. Og i den nuværende situation i hele det finansielle system så er der naturligvis ingen der sådan lige vil låne ham pengene til det. Så derfor bliver denne emission uden AA.

Da AA i forvejen er ude af indsider kredsen og ikke har så stor en andel mere så ser jeg det ikke få nogen betydning. Det skulle da lige være salget af hans ca 2,5 mio t-retter der kan trykke prisen på t-retterne



19/10 2009 20:27 collersteen 020704



Puha, det er godt nok dyrt for sådan en emission, hvor bankerne jo groft sagt ikke skal lave noget. De skal hverken "sælge" aktierne eller garantere noget som helst.... tilmed får de vel også et lille privelegie idet de nok får lov til at fordele evt. ubenyttede t-retter til sig selv og vennerne.

Kald mig bare naiv og ignorant og uden indsigt i CorporateFinance, men jeg kan ærlig talt ikke se hvad bankerne skal lave for at oppebære så højt et honorar. Nu er der selvfølgelig også som regel en hvis form for belønning ifm. disse emissioner for det løbende og mere uforpligtende og lavtlønnede rådgivningsarbejde.... men alligevel. 16mio...

http://www.business.dk/article/20091019/biotek/91019048/

Jeg ville være meget taknemmelig, hvis der er en der gider forklare mig hvad bankerne skal lave i sådan en emission, udover at skrive under på prospektet og div. koordinationsopgaver med VP, osv.



19/10 2009 17:59 troldmanden 020701



Hej Stockrosen

Kan godt forstå du er lidt forvirret over nogle af mine tal. For jeg har fået blandet dollars og euro sammen. Xenazine bliver solgt til en pris af $30-50.000 for et års behandling alt afhængig af dosis størrelse. Men der er en overvægt der får den højeste dosis hvorfor vi nok taler lidt over $40.000 i snit.

Jeg har ikke selv adgang til de store databaser hvor man løbende kan se hvor mange recepter der bliver udskrevet. Det koster for mange penge Men det jeg hører på vandrørene siger godt 2000. Og det vil jeg også betragte 2300 som.

Biovalli som ejer de oprindelige rettigheder til Xenazine siger selv at stoffet forventes at toppe med en andel på 20-25% af de ca 25.000 amerikanere de estimere har HD (NS siger ca 35.000) Så altså 5-6.000 mulige patienter

Mht Lundbeck som partner til Huntexil så har jeg tidligere sagt det vil være tæt på perfekt for Lundbeck. Altså når vi taler det europæiske marked. Men eftersom Neurosearch i dag har annonceret en emission så betragter jeg den mulighed som lukket. I hvert fald mener jeg et salg af de europæiske rettigheder netop skulle ske for at undgå den emission de nu har startet.

Desværre for Lundbeck så er de meget langt fra at få 90% margin på Xenazine. Det skyldes de skal betale royalties på 40-47% til Biovail og Cambridge Lab. Så det efterlader et peak overskud før skat på op til $150 mio. Det er stadig rigtig godt og vigtigt for Lundbeck. Men altså væsentligt mindre end potentialet for Huntexil hvis og såfremt der kommer positive resultater. Ganske enkelt fordi prisen per behandling for Huntexil vil være højere samt Huntexil modsat Xenazine også kan sælges i Europa hvorfor det potentielle antal patienter er meget større. Og ja så fordi NS ejer alle rettigheder til Huntexil

Vh
T.



19/10 2009 20:19 Stockrosen 020703



Hej T.

Det giver god lys over den økonomiske del. Og den med royalties vidste
jeg at skulle modregne i mit stille sind.

Du har ret i jeg håbede, et samarbejde ville blive omkring køb af de
Europæiske rettigheder. Jeg håbede så ydermere LUN og deres sælgere
i USA i en aftale kunne og skulle stå for salg og distribution der.

Men den sidste udvikling omkring NS og altså om bl.a. Huntexil, vil
altså noget andet.

Der skal altså stadig efter min bedste mening større økonomi til, end
emissionen tilfører, så koblingen til et fornuftigt samarbejde er i
min optik stadig at få øje på. Så har jeg naturligvis taget den egen-
kapital de har til rådighed med i den betragtning, men altså ikke den
indtjening Huntexil evnt. vil tilføre. Måske der jeg mangler lidt :−).

Jeg tror fortsat på casen, og mener den er spændende for NS og vi der
tør regne med successen.

NS må have endog meget god føling med Huntexil, med den måde de går
ud til vi andre. Enten er de meget gode sælgere af substansen, eller
også er der noget om snakken ;−).

Det eneste der øjeblikkeligt forstyrrer mig er AÅ, den kan jeg ikke få
på plads. Jeg fantaserer om et par ting af årsager, men det ved jo kun
insidere/minoriteten om.

T. Tak for LUN tal og andet her midt i NS travlheden!.

Stockrosen






19/10 2009 17:11 troldmanden 020699




Hej Kosmokrator

Jo planen er netop at markedsføre Huntexil selv. De regner med hele US samt Europa kan dækkes med en salgs styrke på kun 30-50 mand idet der er ret få centre der står for "behandlingen" af HD patienter. Og normalt så har man en tommelfingerregel der siger 1 mio kr i udg per sælger. Selvfølgelig lidt højere end styrken ikke er større men samtidig spredt ud på mange lande. Så 130 mio ser ikke konservativt ud i mine øjne. Nok tværtimod.

Det er netop også fordi de regner med selv at markedsføre Huntexil er stoffet er så interessant. For det betyder som sagt en margin på formentligt over 90% i stedet for blot en royalties aftale på 20-25%

Vh
T.



19/10 2009 21:41 kosmokrator 120706



OK. Spændende. der vil selvfølgelig ikke være de store udgifter til TV annoncer og lign.

Ang Asger Aamunds manglende opfølgning mener jeg nu ikke ved nærmere eftertanke man behøver ligge søvnløs. Manden har ikke bundløse lommer, og har formentlig i perioder været i tæt dialog med sin bank. at ahn melder ud at han ikke følger op tror jeg ikke skal tages som en advarsel om at NS iflg ham er en dødssejler, så ville han vel sælge sine nuværende aktier.

Ang. smlg med Genmab og fase 3 mener jeg den er svær, det er to helt forskellige markeder vi taler om, meget stort super konkurrence præget versus et mindre og specialiseret market med et unikt produkt.

Så for et års tid siden på Amgens kursudvikling fra start til nu. nu var de selvfølgelig pionerer og man kan måske ikke bruge det til SÅ meget, men alligevel. Man kunne selvfølgelig blive rig ved at have fra starten, men den største stigning lå fra de fik deres første produkt godkendt og 2 år frem. Måske skal man vente med at købe til godkendelsen er i hus, eller lige før det formodes. Men hverken for NS eller Genmab synes jeg ønsket om selvstændighed er noget skidt på lang sigt, når planen forvaltes med snilde og forsigtighed. Snilde har NS efter min mening desværre manglet ved denne emission, så man kan frygte at de ikke besidder det.



20/10 2009 00:32 troldmanden 020712



Hej kos.

Er enig stort set hele vegen igennem. Se mit svar til aka længer oppe



20/10 2009 10:33 SirLupo 020717



Hej Troldmand og andre

Tillykke med det fine og seriøse site. Dette er mit første indlæg så bær over med mig hvis der er Newbie tendens:−) Jeg er selv godt inde i NS siden midt 2007 og har set kursen stryge frem og tilbage. Det bekymrer mig nu ikke så meget(biotek) da jeg er meget langsigtet. Dog begynder jeg at blive en smule nervøs nu. Jeg kunne godt tænke mig at høre et par af jer Biotek proffer give en kommentar på om man bør udnytte sine tegningsretter? Har i nogen ide hvad tegningsretterne vil blive solgt til?

Tak for hjælpen.



20/10 2009 11:23 troldmanden 020719



Hej SirLupo

Velkommen til ProInvestor

Om du skal købe eller ej afhænger af mange ting som jeg ikke lige vil komme ind på i dette indlæg da jeg regner med at lave et større opkog en af dagene.

Men sådan ren teoretisk set så burde kursen falde til 121 efter kapitalrejsningen er overstået og t-retterne burde handles til 9 kr. Men kursen vil sikkert bølge meget frem og tilbage under tegnings perioden.

De sidste 2 gange Neurosearch har rejst penge er kursen ikke faldet så meget som den teoretisk set burde. Tjente selv en god skilling på at trade emissionen i 06. Noget lignende kunne godt ske denne gang. Men mere om det senere

Vh
T.



20/10 2009 12:34 Sukkeralf 020723



Hej Wizz

Fik du tygget dig igennem prospektet og er deet værd at læse, altså er der nye ting at komme efter - overvejer at lave et udprint til hjemturen, men ville lige høre om det er fornuftigt ?

Mvh
Sukkeralf



20/10 2009 14:09 troldmanden 020726



Hej Sukkeralf

Ja har været gennem prospektet. Og det var lidt en tynd kop the. Ikke meget nyt. Det er i situationer som dette man kunne ønske sig amerikanske standarder. For så ville der have være MANGE, MANGE flere detaljer med i sådan et prospekt.

De vigtigste nye info jeg er faldet over er at finde i afsnittet om. Men overordnet set kan du nøjes med at læse selve selskabs profil afsnittet som ikke fylder mere end 21 sider (40-61)

Vh
T.



20/10 2009 14:31 Sukkeralf 020731



Tak Troldmanden - nøjes med udprint af disse




20/10 2009 14:43 troldmanden 020733



u welcome..... men ser lige jeg misede lidt. Det er Huntexil afsnittet de mest interessante/vigtigtste nyheder er i



TRÅDOVERSIGT