Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tønnesen ang. US patent


21286 fillandkill 3/11 2009 14:08
Oversigt


En kopi af email korrespondance med Chrstina Tønnesen.


hej Chrstina Tønnesen

vi er et par investorer der sidder og snakker om NGAL patent i usa, vi snakker om, om ikke det næsten er en formsag, efter europæisk godkendelse?

er der søgt patent i us/ hvornår vil der blive søgt om us patent, - og hvornår forventer i at få en afgørelse i den sag?

med venlig hilsen
----------

Kære



Tak for din henvendelse og interesse i selskabet.



En formssag vil nok være at gå lidt for vidt. Vi har en klar forventning om at man hos de amerikanske patentmyndigheder vil notere sig udstedelsen i Europa og se på den behandling, patentet har fået her. Det kan godt tænkes at få positiv indflydelse.



Vores patentansøgning i US er sendt ind men er endnu ikke under behandling. Det skyldes en generel forsinkelse i systemet og vi har ikke information om hvornår behandling påbegyndes eller hvornår vi kan vente en afgørelse i sagen. Det er heller ikke ligetil at tale om ?plejer?, da processen kan være meget forskellig fra patent til patent.



Med venlig hilsen / Best regards

Christina Tønnesen
Investor Relations
E-mail ct@bioporto.com




3/11 2009 14:11 Hegu 021287



Godt initiativ.

Ja....hvad skulle hun egentlig ellers svare.

Med venlig hilsen

Hegu



3/11 2009 23:51 dammski 021316




det var ikke så få forbehold, må jeg sige .... man kan ikke ligefrem beskylde hende for at ville tale kursen op, lidt det samme som med deres kvindelige CEO, hun er også ultra forsigtig, når hun udtaler sig, de kunne godt bruge ham Jacob et eller andet fra Pharmexa, han er vist afgået, men han kunne det dér med at tale en aktie op .... jeg synes der er for lidt konkret i casen p.t. og er gået helt ud af aktien og ind i Topo i stedet, måske en fejl, da jeg fornemmer at konsensus på forumet her er, at den eksploderer d. 11. ds. Men hvad nu, hvis den ikke gør, så ligger den vist til et større tilbagefald. Jeg kan ikke li, at kassen næsten er tom, og det patentcirkus kan jo nemt trække ud i årevis, lige nu er der forsinkelser i systemet, det er ikke just positivt, da det amerikanske marked er helt afgørende, og det er nogle store spillere de er oppe imod .... jeg ved ikke om sådan et par defensive kvindemennesker er de rigtige til at lægge arm med the big boys over there ... ust my opinion ....mvh



4/11 2009 02:40 Valueguy 221323



Nu er det ikke en virksomheds opgave at tale en aktie op. Det faktum at de undlader at pushe kunstigt til kursen er snarere et argument for at gå ind i den end at holde sig fra den. Virksomheder som bekymrer sig om deres egen aktiekurs bør ikke røre med en ildtang (har jeg lært af bitter erfaring).

Mht. din "et par defensive kvindemennesker", så har jeg på fornemmelsen at du vil stortrives i Arek Onyszkos selskab



4/11 2009 08:17 CareTaker 121324



Ja jeg har også indtryk af at mange, synes at BioP skal komme med meldinger hele tiden, feks. hvis kursen falder.......Nej det skal de ikke. De skal passe deres arbejde og være ligeglade med hvad aktiekursen er, fordi hvis de hele tiden besynger dem selv via. børsen, kan det også få negativ effekt i længden. Det ser vi feks. i andre selskaber, hvor kursstigningen aftager til ingen efter 20 min. når CEO lige har sunget lidt for den.

Nej besvarelsen her vidner tvært imod om at det er et professionelt fortagende og er i min verden en absolut købsanbefaling og ikke en salgsanbefaling. Det er iøvrigt ikke nogen grund til at alle triggere skal komme på een gang, da markedet alligevel ikke kan gennemskue hvilken værdi det har. Så vi vil højst sansynligt blive snydt for en ekstra kursstigning, hvis USA-patentet kom lige her oven i det andet.

Vh



7/1 2010 23:11 csinvest 024237



Faldt lige over den her da jeg kiggede efter en patentansøgning vedr Ngal i staterne. Jeg synes ikke det ser ud til at være en ansøgning fra bioporto? Vil det sige at andre er ved at få et patent i usa ?
http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=bioporto&OS=bioporto&RS=bioporto
Jeg søgte på bioporto inde på hjemmeside og der er en reference til dem nederst på siden, deraf navnet i linket. Men jeg er alvorlig bekymret for om andre er ved at få deres patent i usa ?



8/1 2010 00:33 JohnLaw 024239



selvfølgelig er der andre på banen...



8/1 2010 01:15 HDin 224241



Blevet lidt mistænklig over det link, så jeg kiggede lidt nærmere og fandt dette.

http://www.ngal.com/literature/patents/ngal_patent

http://www.freshpatents.com/-dt20090702ptan20090170143.php

Vigtige oplysninger:
USPTO Application #: 20090170143

Agent = Licata & Tyrrell P.C. - Marlton, NJ, US

Inventors =
Kristian Bangert, Head of Development BioPorto
Dr. Lars Otto Uttenthal, Scientific Director of BioPorto Diagnostics
Tror at Margarita Ghiglione Juanes er en forskningspartner?

http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.html&r=3&p=1&f=G&l=50&d=PG01&S1=uttenthal.IN.&OS=in/uttenthal&RS=IN/uttenthal

Hvis man kigger på USPTO Application nummeret og dato'en, så ser det ud som at bioporto har søgt først.

Har dog ikke læst CsInvest's indlæg (linket) igennem, så jeg ved ikke om det omhandler præcist samme område. Derudover kender jeg intet til patentansøgninger, så det er rent gæt mht. til application nummeret og dato'en.

Andre ting der dukkede op under Dr. Uttenthal's navn i søgningen hos USPTO kan ses i linket nedenunder.

http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.html&r=0&p=1&f=S&l=50&Query=in%2Futtenthal%0D%0A&d=PG01


Nå men slut på mit første indlæg på ProInvestor:)

Ps. Mine bioporto bliver i hvert fald trygt liggende i den skattefrie port:)

Godnat



8/1 2010 07:13 csinvest 024245



Tak for dit indlæg. Point.



8/1 2010 08:08 stengård 124246



det behøver du ikke at være,,,,



TRÅDOVERSIGT