Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Google oversættelse af den hollandske artikel - også for morskabens skyld


21298 akademikeren 3/11 2009 18:36
Oversigt

Biotech Company tørster hårdt salg efter »forstemmende« rente falder


Biotekselskab Genmab i Utrecht, der har modtaget godkendelse tirsdag for Arzerra, et lægemiddel mod kronisk lymfatisk leukæmi, har en tvist med Glaxo Smith Kline (GSK) om mellemliggende betaling på 80 millioner USD

Den britiske medicinalfirma Genmab har to år siden, i alt cirka 2 mia lovet for udvikling af Arzerra i bytte for markedsføring rettigheder og en aktiepost i selskabet.

Milestone-betalinger

GSK har nu for 700 millioner euro i "milestone-betalinger" i august, men nægtede en betaling på 80 millioner $, det var fordi resultaterne af en klinisk undersøgelse af effekten af Arzerra hos patienter med non-Hodgkin's lymfom.

Ti procent af disse patienter svarede positivt. Jan van de Winkel, grundlægger og direktør, kalder "god", fordi det var "døde og døende patienter, som responderede positivt på enhver behandling. Men GSK var 10% negative og afviste den mellemliggende betaling. Fra Store er i øjeblikket meget stadig i forhandlinger med GSK over den betaling, som han talte om retfærdighed bare ikke brugt.

Skuffelse hos Genmab

Van de Winkel er skuffet over forløbet siden afslag på GSK analytikere i august var signalet til den sats i København, hvor Genmab noter, sende ned, hvilket er omkring en halv betød at starte i år. Den sats, der stort set ikke har tilbagebetalt. Selv om nyheden om FDA narkotika regulator i går fulgte en renteforhøjelse på 4,01%.

Fra Store lister prisen på de sidste par måneder "bekymrende og deprimerende og i forhold til den værdi«.

Ikke usædvanlig: en koersdip

"Men det er ikke usædvanlig. Andre biotek-virksomheder havde deres første marked lancere en koersdip. Heldigvis er vi snart hårdt salgstal viser temmelig gode historier om vores medicin. At investor tålmodighed er tilsyneladende en ende. "

Marcel Wijma, analytiker hos Van Leeuwenhoek Research, har mistanke om, at investorer også begynde at se, om Arzerra den kan konkurrere med Rituxan, et middel til at Genentech, at USA tegner sig for en årlig omsætning på 5,5 milliarder dollars.

Butikken er fuld af optimisme. "Vi bevæger os hurtigt på markedet. Af patienter, som ikke længere reagerer, 42% reagerer positivt på Arzerra. Så det vil helt sikkert blive en succes i færre syge mennesker. "

Off-label markedsføring

Fra Shop giver til onkologer forvente, at lægemidlet, vil komme til at arbejde for andre former for kræft end den tilsigtede.

Eksklusive disse "off-label", at Arzerra analytikere forventer, at salget i 2010 har en potentiel omsætning på 65 millioner euro til 300 millioner euro, stigende til 1,6 milliarder euro i 2012.

Notering i Amsterdam, nedsænket i en medicinalvirksomhed eller fortsætte alliancer med Big Pharma, valg for fremtiden er at Genmab, understregede Van de Winkel. Han forventede en overskuelig fremtid endnu et middel til at bringe på markedet. Virksomheden bringer i Utrecht zalutumumab i denne afhandling, en kur mod kræft i hoved, hals, lunger og tarme. Hvor Arzerra gå op imod Rituxan fra Genentech, er en blockbuster zalutumumab Eli Lilly overbyde.

Af de stater, at Genmab Store for den videre udvikling af zalutumumab forhandler med flere farmaceutiske virksomheder, der ønsker at forbinde til denne jord. "Vi forventer snart at offentliggøre, der vil blive. Ja, ville det også være GSK. "3/11 2009 18:58 nohope 021299Al morskab uden spiritus er kunstig, det gælder også for hollandske avisartikler.

nohope

bortset fra det, så er jeg da overrasket over, at der kan forhandles om milestones.3/11 2009 19:25 tumult 021301Hvorfor skulle de egentlig ikke kunne søge om registrering når responsraten for patienter, som var refraktære mod Rituxan var hele 22 pct.

Smart af GSK. De sparer milestone og sælger for nogenlunde det samme
off-label i NHL.3/11 2009 21:53 Solsen 021309Patientantallet i den refraktære rituxangruppe er alt for lille til ansøgning - udtalt af Genmab !4/11 2009 01:52 gentogen 021322Jeg tror som tumult, at GSK har fundet det helt perfekt, at resultaterne igen-igen-igen viste, at Arzerra er bedre end Rituximab, men at resulaterne samtidig som helhed var sådan, at de tydeligvis mente at kunne aflyse en milestonebetaling. Det var vel næsten for godt til at være sandt.... Og i øvrigt passer det vel meget godt med Solsens overtagelsesscenarie, at kan de svække Genmab lidt finansielt, så gør det da ikke just noget. Som sådan giver det jo meget god mening....Så må vi jo bare håbe det bedste for Zalutumumab også, så prisen bliver rigtig.......4/11 2009 10:59 fillandkill 021326hmm.. nu er vi jo ved at hænge GSK ud som synderen.. hvor langt er der fra UK til NL med hurtigfærgen?4/11 2009 12:18 gentogen 021328Jeg ved såmænd ikke, om det handler om at hænge nogen ud som synder. Det handler vel "bare" om, at det er helt ekstraordinært usædvanligt, at Genmab overhovedet ytrer noget, der er blot tilnærmelsesvist kritisk om GSK. På præsentation efter præsentation efter præsentation har Lisa gang på gang på gang sagt, at det bestemmer GSK, det må vi ikke sige noget om, det tager vores partner sig af etc. OK, OK - det kan selvfølgelig være en måde at glide af på nogle spørgsmål, men generelt må man sige, at det udadtil indtil nu har været præsenteret som lykkeligt samarbejde, MEN selvfølgelig handler det i bund og grund KUN om de mulige milliardindtægter, som der selvfølgelig er kamp om (uanset om det er millioner eller milliarder). Uden at jeg i øvrigt ved noget som helst, så forekommer det mig, at Solsens kommentarer angående den igangværende magtkamps indflydelse på ledende medarbejderes dispositioner sikkert har noget på sig. Tilsvarende skal man naturligvis også huske at anskue alle udtalelser fra Genmab som (også) strategiske. Det er nok ikke helt tilfældigt, at de har så travlt med at tale om Zalutumumab. På den sidste telekonference var det jo i princippet slet ikke det, der var på dagsordenen. Det er jo et potentielt super godt kort at spille, hvis man betragter situationen som et magtspil.
De er formodentlig syndere alle sammen....

mvhTRÅDOVERSIGT