Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vi er jo aktienørder.....


21604 10/11 2009 00:09
Oversigt

Hvis nogen troede receptionen handlede om vinen, så kan de godt tro om.....

overalt hvor vi går og står, så taler vi om......aktier


graf, reception




10/11 2009 00:58 troldmanden 021608



Var det før eller efter rkhanen kom til den 6. flaske vin



10/11 2009 07:22 Kim 021610



Umiddelbart ser det for mig ud til at det var EFTER den 6. falske........ de første 3 er "væltet", og kurverne på whiteboardet er svagt stigende, og tavlebørsten hænger klar til at markerer en vandret cutoff-værdi

Tror på I har haft en hyggelig eftermiddag i fredags

Kim



10/11 2009 09:27 renek 021613



Jeg vil bare lige sige at dette er industrispionage af værste skuffe. I har lige offentligtgjort tegningerne til min nye pengemaskine. Den giver 10% dagligt i afkast med 0% drawdown. I hører fra mine advokater!

Naa...jeg skulle forklare din TA programmør hvad TA var og så startede vi med the basics i enhver aktiv investeringsstrategi: money manangement!



10/11 2009 09:33 021616



hvad laver ordet "håber" inde i grafen???



10/11 2009 10:15 renek 521619



Der findes ikke nogen sikker viden om fremtiden. Kun mere eller mindre kvalificerede gæt, som man kan kalde ?forventninger?. Økonomiske tænkning ser på forventninger som værende objektive sandsynlighedsdistributioner, der kan beskrives via gennemsnit og varians, hvilket reducerer forventninger til udelukkende at være matematiske forventninger. Psykologien er interesseret i subjektive forventninger, der indeholder mulige handlinger og udfald. I psykologisk forstand er forventninger baseret på baggrund af tidligere erfaring, andres erfaring og forskellige former for information. Kognitiv bearbejdning former og ændrer forventninger, og forventninger er samtidig influeret af målsætninger.Mål giver således bias i den informationsbearbejdning, der er basis for forventningsdannelsen, da målsætninger ofte er styret af emotionalitet.

Frygt og specielt grådighed er det som i folkepsykologien mest forbindes med emotionelle tilstande, der driver de finansielle markeder, men ifølge psykologiske undersøgelser er dette kun delvist korrekt. F.eks. siger Wäneryd (2001) at "Expectations may involve fear of the future or hope for a successful future. Investors are bound to experience both types of feelings as they follow stockprice movements over long periods of time" (s. 2). Ud fra en eksperimentelle undersøgelser af risiko og efterfølgende kvalitative undersøgelser af forsøgspersonernes baggrund for deres risikoprofil har man fundet, at de vekslede mellem håb og frygt (se f.eks. Lopez, 1987) Grådighed har også betydning men i langt mindre grad end håb. Der er nøje sammenhæng mellem beslutninger og mål og mellem de to tilstande opstår der bias, både bearbejdningsmæssigt og emotionelt. Upside potentialet er altid drevet af håb :)



TRÅDOVERSIGT