Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Berlin 3 + 4 - periodemeddelelse.


21902 collersteen 13/11 2009 15:15
Oversigt

Jeg synes lige at vi til ære for Nohope (og andre interesserede) skulle have en tråd, hvor vi kan diskutere denne egentlig ret interessante aktie.
Der er kommet periodemeddelelse for 3.kvt. for lidt siden. Den er her:
https://newsclient.omxgroup.com/cds/DisclosureAttachm..

Og for 4'eren også, hvis der er nogle der interesserer sig for den.
Personligt er det klart min overbevisning at 3'eren er den mest solide, men feel free to correct me.
https://newsclient.omxgroup.com/cds/DisclosureAttachm..
13/11 2009 22:56 nohope 021919Tak Coller, det varmer altid de gamles hjerter, når de unge husker dem udover dagen for udbetalingen af folkepensionen.

Jeg har egentlig ikke ændret opfattelse af Berlin III. Det har markedet desværre med et fald på 14 % siden jeg købte, men det er jo billigt sluppet i forhold til f.eks. GEN.

Istedet for at oplyse at 2 ud af 3 banker ville refi kunne det have været interessant at vide om det udgjorde 2/3 af behovet for refi. Desuden må vi nok indse at udbyttebetalinger er udskudt mindst 1 år, bankerne refi ikke for at aktionærerne skal have udbytte. Det bedste man kan håbe er at recessionen slipper taget i Tyskland og vi redder det den vej. Men det er et stykke ude i fremtiden og jeg vil ikke anbefale køb, selvom jeg selv holder.TRÅDOVERSIGT