Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Til folk med Genmab


21926 loevquist 14/11 2009 03:48
Oversigt

Jeg vil gerne spørge alle, der stadig holder Genmab om, hvorfor? Den her opførsel er karakteristisk for et sell-off, ja vel nærmest et selskab, der er på randen til konkurs, lukning, krise el.l.

Jeg aner ikke en dyt om Genmab rent FA-mæssigt, men teknisk ser det virkelig skidt ud. Hvorfor stadig holde den aktie, når der findes andre "investment vehicles"? Jeg er ikke ude efter folk, der holder Genmab, men efterhånden forekommer det mig ret absurd. Jeg kender godt til det med at være stædig fordi man tror man har sin FA på plads. Jeg har bare lært, at hvis det tekniske setup ikke er tilstede, så betaler man dyre lærepenge. Det var faktisk noget af det mest smertefulde, jeg har prøvet.

Måske det var på tide, at overveje sine positioner.



14/11 2009 10:31 521932



Hej Loevquist,

Jeg holder netop fordi kursen er et et udtryk for et selloff for et selskab som er på randen er på konkurs, hvilket Genmab ikke er og ikke er i nærheden. Til gengæld har de lige fået deres første kræftstof på markedet.

derudover hvis man regner på casen kan genmab nu erhverves for mindre end værdien af de tilbageblevne milestones i aftalen af GSK. Og så taler vi ikke cash, fabrik eller pipeline....det synes derfor at være ret legitimt at forestille sig at nogen i medicobranchen, som i 2010 fortsat lider af pipeline problemer, vil byde på genmab.

Og jeg skal ikke være ude af genmab når det sker....

Situationen tror jeg mere kan sammenlignes med de bear raids som åbenbart er almindelige i amerikansk biotek, som foretages af professionelle eller muligvis en opkøber.

I det mindste vil jeg da have det mærkelige pressemøde d. 18. november og så er der jo også Asco konference.

Derudover må man bare sige at der stoffet bliver udskrevet senere denne uge, så er det bare om at vente på salgstal der kommer i næste regnskab.

Men jeg forstår godt hvad du mener....



14/11 2009 10:49 fillipa1 021933



Hej Aka.

Jeg er helt på linie med dig...så det hele virker også en smule forrykt at man kan trykke kursen så meget...er det rigtigt huske at Genmab kan opnå 1.2milliard dollars mere i milestones fra fra GSK eller ca. omregnet til 135 kr pr aktie...men en analytiker skrev at han forventede GSK ville vente noget tid med at købe til Gen var helt i knæ???hvad tror du der en realisk overtagelse kurs såvidt jeg husker er et bud på 142% i over præmie...og tror du overhovedet GSK er interesseret hvis Egfr-stoffet fejler så er der jo ikke så meget tilbage eller tager jeg fejl...

Ha en dejlig dag

Fillipa



14/11 2009 11:55 221935



Jeg synes der er meget forløjet sludder blandt analytikerne. Er Rituxian ikke musestof udgaven af Arzerra og har det ikke et marked på 6 mia dollar om året?

Dette er jo en fact! Så hvis Arzerra bare er lige så godt, er der så ikke mulighed for i det mindste at konkurrere på dette enorme marked? Og hvad er Arzerra så værd? 3 mia dollar? 6 mia dollar? 9 mia dollar? eller måske endnu mere. Omsætningen er altså 6 mia dollar værd.

Lad os sige ultra lavt sat at arzerra er 3 mia dollar værd, så svarer det til kurs 300+

Og så er der jo hele resten af cirkuset......inklusive et stof med gennemført fase 3 resultater i q10. Det skal så ud og kæmpe med erbitux der omsætter for 1,7 mia dollar årligt?. Hvor meget er det stof så værd? 850 mill dollar? det svarer vel til ca. 85 kroner....

Så er der cash, fabrikken og alt det andet som vi kan sætte til en flad 50´er...(og så har vi altså sat HELE den resterende pipeline, som vel svarer til Neurosearch! til 0 kr....)

Det giver jo en pris på 435.-, tror jeg på det, nej. Men jeg tror på hvis kalkulen er bare halvt rigtigt, så sidder både GSK og andre med den kalkyle og så går jeg udfra at de enten må begynde at købe op eller give et købstilbud, noget ville jeg faneme foretage mig hvis jeg var dem.

@Hegu. Jeg tror flushoutet var igår fredag med 2mill aktier........





14/11 2009 12:16 fillipa1 021936



Når man ser sådan regnestykke som ser meget fint ud forstår jeg hverken kursen eller analytikerne...kan de eller vil de ikke se det eller har de bare en skjult dagsorden???
Tak for din tid og regnstykket...

God weekend







15/11 2009 12:04 baze 021968



ultra-lavt 3 milliader dollars ? Sydbank mener 50-80 milloner om året.

http://borsen.dk/investor/nyhed/170180/



14/11 2009 11:26 Hegu 221934



Fair nok at tro på selskabet og dets potentiale med hensyn til indtjening og som opkøbskandidat.

MEN hvorfor ikke sælge helt eller blot delvist - og genkøbe, når stormen har lagt sig?

Med venlig hilsen

:)Hegu



14/11 2009 13:16 tumult 021938



Hej Loevquist

For dem der har holdt hele vejen er det vel lidt sent at sælge nu.?

Da både MA20 og MA50 blev brudt nedad, endda lige efter FDA godkendelse, burde der virkelig være en klokke der ringede for den aktive investor.

Forsøger man sig med "bundfiskere" som jeg gør, er det vigtig at sætte stramme SL eller sælge igen hvis man fornemmer en dårlig stemning.
Den taktik kan koster lidt, men ikke mere end at det hele kan tjenes ind ved en enkelt positiv dag.

Tror man på sagen FA mæssig og er langsigtet er det da helt åndsvagt at sælge nu, hvor hele Genmabs pipeline er værdiansat til kun ca. 40 kr.

Jeg tror også at hemmeligheds kræmmeriet omkring pressemødet på onsdag godt kan give et løft først i næste uge.




14/11 2009 13:32 Solsen 321940



Der sker ikke noget på pressemødet !

En lavine er udløst og bunden er måske lagt i fradags.

Kursen er blevet helt afsporet af analytikerne, der skynder sig at rette ind kursskredet.

Men skaden udbedre ikke lige med et.

- Udskrevne recepter
- Ash i december med NYE data fra mnage forsøg
- Stigende forventninger til egfr jo længere tid der går før data frigives
- Salg fabrik
- SC i RA i Q110
- Fase3 RA Q110

Er det der skal rette kursen op




14/11 2009 14:00 121942



I mine øjne må vi være tæt på et salg...

Fra denne artikel:
http://www.business.dk/article/20091114/biotek/91113052/

I går kunne Berlingske Business samtidig berette, at Genmab i al stilhed er ved at gøre sig klar til et salg. Flere analytikere mener nemlig, at den tidligere stjerne på den danske biotek-himmel har opgivet at køre videre som selvstændigt selskab. Samarbejdspartneren GSK venter ifølge analytikerne på yderligere kursfald, før den slår til.
GSK er den mest oplagte byder. Dels har selskabet i forvejen et velfungerende samarbejde med Genmab om udviklingen og lancering af cancermidlet Arzerra, som netop er blevet godkendt i USA. Dels sidder GSK på en ejerandel i Genmab på godt ti pct. og kan dermed blokere for, at andre internationale medicinalselskaber overtager Genmab med det formål for øje at tvangsindløse og afnotere selskabet.
Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra selskabets ledelse til de danske fyringer.



14/11 2009 14:30 tumult 321944



Lige en skattemæssig "fidus" til dem der sidder med et stort urealiseret tab i Genmab og har haft pæne gevinster på andre aktier:
Få solgt (og evt. genkøbt) så kan tabet nemlig modregnes i andre gevinster. Især hvis man kan se at man kommer op på den høje skatte %.
Skulle det forunderlige ske, at Genmab stiger pænt de følgende år, kan man nøjes med at realisere den gevinst man ønsker at betale skat af.






14/11 2009 21:28 gentogen 221955



Apropos værdier og skjulte værdier så bliver ALLE, inklusive jyske bank, ved med at glemme, at Genmab og (ingen ringere end!!!)Roche også har noget sammen. Se blot:

Clinical Trials: R1507
A Multiple Ascending Dose Study of the mTOR Inhibitor (RAD001) in Combination With R1507 in Patients With Advanced Solid Tumors
Not yet recruiting


A Multiple Ascending Dose Study of R1507 in Children and Adolescents With Advanced Solid Tumors.
Recruiting


A Study of R1507 in Patients With Recurrent or Refractory Sarcoma.
Recruiting


A Study of R1507 in Combination With Letrozole in Postmenopausal Women With Advanced Breast Cancer
Recruiting


A Study to Evaluate the Biological Activity of R1507 in Women With Operable Breast Cancer
Recruiting


A Study of R1507 in Combination With Multiple Standard Chemotherapy Treatments in Patients With Advanced Solid Tumors
Recruiting


A Study of the Effect of R1507 in Combination With Tarceva (Erlotinib) on Progression-Free Survival in Patients With Stage IIIb/IV Non-Small Cell Lung Cancer (NSCLC) having Received Tarceva Monotherapy.
Recruiting


A Study of the Effect of R1507 in Combination With Tarceva (Erlotinib) on Progression-Free Survival in Patients With Stage IIIb/IV Non-Small Cell Lung Cancer (NSCLC).
No longer recruiting


A Multiple Ascending Dose Study of R1507 in Patients With Advanced Solid Tumors.
No longer recruiting



15/11 2009 01:12 gentogen 021960



På GSKs hjemmeside kan man lytte til deres CEO Andrew Witty fortælle om, hvordan GSK scorer kassen globalt. Det seneste år har de nye markeder (Kina, Brasilien, Asien, Rusland) etc. kun haft fremgang. De vælter sig i vaccine penge. Nu skal de lige have gang i USA igen. Et af midlerne til det er: Svaret burde være overflødigt at skrive her.

mvh



15/11 2009 12:00 indeksmanden 021966



Hej Tumult

Jeg har haft et pænt overskud på aktiehandel i år og går netop og overvejer denne mulighed for at få ryddet op i porteføljen. Hvordan fungerer det ved salg og genkøb i forhold til de skattemæssige konsekvenser: kan salg og genkøb ske samme dag, eller skal der gå en handelsdag i mellem eller?

vh Indeksmanden



15/11 2009 19:17 tumult 022006



Det mener jeg man kan, men nogen mener man skal "løbe en risiko" hvad så det betyder.?
Jeg har handlet aktien ofte, og jeg kan ikke se hvordan skattevæsnet skulle kunne stille spørgsmålstegn ved det.
Har iøvrigt måttet aflevere dokumentation en gang, og det blev godkendt blankt.



15/11 2009 01:23 gentogen 221962



Fra den artikel du linker til har jeg lige sakset dette. Med mindre et salg er nært forestående, så giver dette da INGEN mening

Mens de administrative og juridiske funktioner bliver opretholdt næsten uændret, er den afdeling, der administrere Genmabs kliniske forsøg, stort set blevet udraderet. Langt de fleste medarbejdere er blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning, mens omkring et halvt hundrede fyrede medarbejdere er blevet bedt om at blive i op til et halv års tid ? blandt andet for at overlevere de kliniske forsøg til eksterne partnere



15/11 2009 12:01 baze 021967



Jeg forstår ikke helt jeres sky-høje milliard-overskuds-beregninger på Genmabs Arzerra. Hvis man kigger på Sydbanks beregninger så skriver de :
"Genmab skal efter vores vurdering i store træk værdiansættes ud fra værdien af de to store lægemiddelkandidater Arzerra og HuMax-EGFr."

Lanceringen af Arzerra begynder i november, og Sydbank estimerer fortsat et årligt salg på ca. 50 mio. dollar for Arzerra som såkaldte tredjelinjebehandling af kronisk lymfatiske leukæmi, og Sydbank ser yderligere mulighed for et pænt 'off label'-salg til såkaldt andenlinjebehandling, hvor der estimeres et årligt salg på ca. 30 mio. dollar.

Måske Genmab er ved at få lidt jordforbindelse? Det minder lidt om H.C. Andersens *konen med æggene*

http://borsen.dk/investor/nyhed/170180/



15/11 2009 13:59 021972



Hej Baze,

Der er kun tale om en indikation af omkring 12 mulige, hvis vi nu tæller det på denne måde..

RA 1st line+2+3 line
DLBCL 1st line+2+3
CLL 1+2+3
NHL 1+2+3

Det er kun CLL i 3rd line der er godkendt.

Musestof udgaven af arzerra omsætter i disse indikationer 6mia dollar om året. Så det er altså der vores (og indtil fornyligt) samtlige analytikeres forventninger kom fra..




14/11 2009 13:18 lefthand 221939



God pointe Hegu.
Problemet er bare at alting foregår så pludseligt,voldsomt og tilsynladende uden nogle reele grunde, at det er meget svært at håndtere. Ligesom faldet fra godkendelsen til nu næsten har været lodret ( i 3 STORE dyk ), kan man nemt forestille sig at der kommer en nyhed, ikke nødvendigvis major nyhed, men en nyhed som får alle til igen at vende på tallerkenen og pludselig går det op. Så står man der og er ude og har taget et kæmpe tab allerede. Jeg bliver nødt til sige som Aka " Jeg skal ikke være ude af Gen, når det sker ".
Men det er lidt pest eller kolera



14/11 2009 14:33 Hegu 321945



Lefthand.....trods det voldsome fald på kort tid, så har der været masser af exitmuligheder. Jeg smed selv min lille portion købt i 142 på stoplos i 130. Denne vil så blive tilbagekøbt, så snart der er en solid bund under aktien.

Bortset fra et reelt opkøbstilbud, så kan der simpelthen ikke komme nogle som helst nyheder, som vil få kursen til at rykke sig i nævneværdigt omfang sammenlignet med det fald som er sket efter godkendelsen.

Med venlig hilsen

:)Hegu






14/11 2009 19:16 lefthand 021951



Hegu. Der var ingen der i sin vildeste fantasi kunne forestille sig at Gen skulle styrtdykke efter de havde godkendelsen på Azerra i hus.
Derfor kunne jeg i hvert fald ikke finde nogle oplagte exitpunkter. Jeg er ikke enig med dig i at kun et opkøbstilbud kan rette aktien, det er lige så meget et spørgsmål afklaring af alt det fnidder der er i luften og et spørgsmål om hvornår de tunge drenge synes at nu skal skuden vendes..... de skulle jo også helst tjene lidt penge på det



14/11 2009 19:38 Hegu 021952



Lefthand...jeg havde heller ikke fantasi til at forestille mig faldet, men da den vitterligt gjorde det, så solgte jeg ud.

Med hensyn til stigning på andre faktorer end et købstilbud, så skal man huske, at der er pludseligt er blevet meget langt op igen.
Stiger aktien f.eks 30-40 % fra kurs 80 på en nyhed, så har vi stadig kun en kurs lige på den anden side af 100.

Med venlig hilsen

Hegu



15/11 2009 11:41 lefthand 021965



Det har du desværre ret i.....der er Virklig langt op.
Historisk har den dog gjort det før, steget fra det her leje og op til 400

Ha en god dag



15/11 2009 12:31 loevquist 121969



Tråden taget i betragtning, så er det vist på sin plads at rkhanen fortæller lidt om confirmation bias



15/11 2009 12:56 CHjort 221971



Noget i stil med dette???

æggene, Gruppen, Konen, med, Sjælsø




15/11 2009 14:08 renek 121975






15/11 2009 14:28 CHjort 021978



Og her Sjælsø m. volume-. Tilbage i Maj 06 blev trenden sat og et par "Hoppende katte" har siden danset rund i den aktie.

æggene, Gruppen, Konen, med, Sjælsø




15/11 2009 15:46 loevquist 021981



Tak og amen.



16/11 2009 09:50 tumult 022024



Aktieugebrevet ser en spekulativ købsmulighed i Genmab-aktien. Det fremgår af ugebrevet.
- Med et fald på 36 pct. på to uger har markedet straffet Genmab voldsomt, og vi vurderer et kortsigtet upside potentiale på 74 pct. frem mod offentliggørelsen af vigtige kliniske fase III-data primo 2010, konkluderer ugebrevet, der ser et potentiale til kurs 149 kr. på tre måneders sigt mod en slutkurs fredag på 85,50.




16/11 2009 12:06 collersteen 022033



Nåh, så har vi fået skuffende fase 3 på zalutumumumumab.... åbenbart.

Fra RBB:

Genmab/Jyske: Ny på salgsliste
I Jyske Bank er der ikke meget tiltro til Genmab-aktien, som er ny på
salgssiden af bankens ugentlige køb- og salgsliste over danske aktier. Det
skyldes tre forhold, skriver banken:
For det første venter banken - modsat Genmabs udmeldinger - at
biotekselskabet vil lave en kapitaludvidelse i det kommende år. Dernæst
konstateres det, at fase III-data på stoffet Zalutumumab var skuffende. Endelig
venter banken ikke noget snarligt opkøb af Genmab af giganten GlaxoSmithKline,
som med sin 10 pct.'s ejerandel kan blokere for andre overtagelser og dermed
roligt kan lade kursen falde yderligere inden et eventuelt opkøb.
Ud af salgslisten ryger FLSmidth, som Jyske Bank har hævet til "køb".
På købssiden af de danske aktier har banken Neurosearch, NKT Holding,
Novozymes, Sydbank og Østasiatiske Kompagni.
Salgssiden udgøres foruden Genmab af Bavarian Nordic, Rockwool
International, Royal Unibrew og SAS.



16/11 2009 12:30 collersteen 022034



Og her er originalen....
Man kan her i vor "confirmation bias" jagt på jyske konstatere at vildfarelsen nok skyldes to ting:
1) Dårlig formuleret analyseopsummering
2) Ukritisk (og uvidende?) kopiering fra journalistens side.

Men bedøm selv.
pdfkbslg_131008___Copy.pdf



16/11 2009 13:06 gentogen 022035



Jeg har påtalt det for RB Børsen. De henviser til Genmabs pressemeddelelse af 5. januar 2009!




16/11 2009 13:13 collersteen 022036



Det er jo syret.....
Prøv at spørge om de normalt er 11mdr efter med deres nyheder?



16/11 2009 13:23 gentogen 022038



Det har jeg også påtalt. Uden reaktion.
Ret beset er det naturligvis også Jyske Banks fejl, men alligevel!!!

Hvis man ikke ved bedre, så er det jo at misinformere.



16/11 2009 13:28 gentogen 022039



Altså forstået på den måde, at hvis man som læser ikke ved bedre, så bliver man direkte misinformeret



16/11 2009 13:19 022037



er det PEPAOTER der skriver det???, så sker det venner

Fantastisk han sætter kursen på den aktie!!!



TRÅDOVERSIGT

21926 Til folk med Genmab
14/11 03:48 loevquist 9




























21981 Tak og amen...
15/11 15:46 loevquist 0