Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Biopor vs Exiqon


21970 biopeter 15/11 2009 12:46
Oversigt

Det er faktisk interessant sammenkobling mellem Bioporto og Exiqon, dels beskæftiger begge selskaber sig med biomarkøre, og dels har Exiqon lige ansat Mark R. Willing som salgsdirektør. Det interessante ved Mark R. Willing er at han kommer fra en stilling som vice president of global sales i Thermo Fisher Scientific....
Desunden mener jeg at der kursmæssigt er rigtigt meget at hente i både Exiqon og Bioporto.



15/11 2009 17:39 faurschou 021995



Der er masser af forksning i biomarkører. Novo er også meget godt med på området og en lang række ikke børsnoterede virksomheder.
Spørgsmålet er altid, hvilken teknologi og hvilke markører ender med , at vinde markedet. Jeg tror på BioPorto som vinder på NGAL testen. Exiqon er ledende indenfor en række markører, men om det ender med at blive Exiqon, der trækker det længste strå, det ved jeg ikke. Den sidste tid er der i hvert fald en del udsalg fra NDA, og der sælges hårdt for at komme ud ad denne illikvide aktie. Jeg har købt en smule men venter på valideringen af firmaet, som forhåbentlig ved med en big pharma aftale.



15/11 2009 23:41 DrueAgurken 022014



Tak for at henlede opmærksomheden på en ny spændende aktie.
Men for onkel Knud vil jeg lige sige at der ikke er noget sammenfald mellem BioPorto og Exiqon's NGAL produkt linje.



17/11 2009 17:14 oneofakind 122119



Exiqon besidder teknologi og patenterede markører der kan identificere hvilke cancerpatienter der vil have gavn af en given behandling. Dermed spares 66 % af patienterne for ubehaget ved at modtage en virkningsløs behandling, ligesom "samfundet" sparer midler ved at undlade at kaste dyr behandling efter de forkerte patienter.
I dk. skønnes det at der kan spares i omegnen af 1,7 mia dkr. ved at benytte denne screening af patienterne. I US, der er hovedsatsningen fra Exiqon skønnes besparelsen at ligge i omegnen af 8 mia. USD årligt! Specielt med vedtagelsen af den første sundhedsreform siden 1941, skal hver dollar prioriteres for at det amerikanske samfund kan løfte denne opgave. Exiqon sidder med en unik teknologi og gen-database, der gør at de pt. ikke har konkurrenter.. !

Det sidste samarbejde med test af plasma for Pfizer var en "overvældende succes".. betingelsen fra Pfizer mht. hemmeligholdelse af firmanavn var netop at resultaterne blev exceptionelt gode.. hvilket de blev..

Andre samarbejdspartnere kan forudses.. og i sidste ende bliver Exiqon nok en nøglespiller i kræftbehandlingen.. mht. at målrette de rette produkter til de rette patienter.. noget der både redder liv, sparer patienter for ubehag, samt .. ikke mindst... sparer samfundet for meget høje beløb...

Eneste "taber".. er vel de nuværende gængse behandlingsformer.. der i 2/3 del af tilfældene vil blive fravalgte, hvorfor det er ensbetydende med omsætningstilbagegang.. hvis de ikke ejer et alternativ!

Måske er det disse spekulationer der får analytikere til at anse Exiqon som en oplagt købskandidat for en stor Medico.spiller.

BioPorto har et andet unikt produkt.. som jeg håber de lykkes at forsvare patentet på.. Indtil videre ser det ud til at der er stor usikkerhed mht. potentialet.. hvorfor kursen ligger i underkanten af intervallet mange har anset som "ret".

Disclaimer.. Jeg besidder 2k "gratis" BioP aktier efter frasalg med gevinst, og 8 k Exiqon aktier med gns. pris 9.. og her venter jeg med frasalg til jeg ligeledes har 2 k "gratis" samt penge til skatten :)

Forventer det sker senest til februar :)

mvh,



17/11 2009 17:18 oneofakind 022121



Jeg vrøvler.. det var ikke plasma.. det var fiksering i plasma

Mit engelsk trænger til en overhaling!

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=363545&messageId=433950

mvh.



TRÅDOVERSIGT