Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Timing the exit.....Buffet & GAtes


22636 akademikeren 26/11 2009 10:45
Oversigt
26/11 2009 11:19 collersteen 122639Her lige et link til enhver der vil være opdateret på Buffetts seneste moves.
http://www.cnbc.com/id/19206666
Der kan man også finde lidt omtale af eventen på Columbia.
Videokvaliteten er også lidt bedre end AKAs link - hvis ikke det var fordi Buffett var med kunne jeg godt mistænke AKA for at se klippet af helt andre årsager... (Becky Quick....Fantastisk navn iøvrigt)
Columbia er det dejligt sted iøvrigt - og kun 2 blocks fra Seinfeld-dineren (for dem der har den slags interesser)


Og her er en del mere om selve eventen med Buffett/Gates.
http://www.cnbc.com/id/33604479/15/12 2009 23:26 collersteen 123503En ret interessant artikel om Buffett og krisen og hans resultater.

Budskabet kan vel nærmest koges ned til dette citat fra artiklen:

"I don't think Buffett gets enough credit for all the pitches he doesn't swing at," says Paul Howard, an analyst at Janney Montgomery Scott. "And he gets a lot of pitches."

Også et budskab vi som investorer kan lære meget af.... Tålmodighed i dine trades. Der skal nok komme andre muligheder, hvis der en handel der glipper....

http://online.wsj.com/article/SB126056572135687829.html?mod=googlenews_wsj
(som altid med WSJ kan i søge på artikeloverskriften på google news og gå ind den vej, hvis der spørges om log-in)...... i hvert fald lidt endnu - News corp har jo vist nok lavet en deal med Microsoft og så bliver al deres materiale fjernet fra Google. Det er så bl.a. WSJ.

Iøvrigt lidt pudsigt, at de ikke nævner den store handel som Buffett var ved at indgå med en af de store morgage insurers. (MBO, MBIA eller noget i den stil)
Det var dog vist nok ikke Buffett skyld at handlen ikke blev til noget. De mente hans bud var for lavt, men sidenhen har det faktisk vist sig at det ville have været et katastrofalt højt bud.... så der var Buffett heldig, hvilket han vist også indrømmer i et af årsbrevene for Berkshire.TRÅDOVERSIGT