Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Greentech energy System


22786 baze 29/11 2009 14:06
Oversigt

Så er det tæt på. 42 møller har fået rejsning på Monte Grighine.
Hvordan mon det kommer til at gå med kursen imorgen i forbindelse med regnskab. Skal man ind før eller efter offentligørelsen?
Mvh



29/11 2009 14:07 baze 022787



hov..kommer lige et link til GES

http://www.greentech.dk/



29/11 2009 15:26 stengård 322791



29/11 13:40 af karbold stengård hvad er forventninger til regnskabet fra ges imorgen,og ved du hvad tid det kommer
29/11 14:08 af stengård Yo Karbold.... Mine forventninger er - at der oplyses at formaliteterne omkring nettilslutning og finansiering er på plads, at arbejdet på Messina fortsætter uagtet tilbageholdelsen - og at man når Monte Grighine er færdig fortsætter med Cadau II resultatmæssigt kan der muligvis komme lidt nedskrivninger på projektporteføljen fordi det praktisk taget er umuligt pt at skaffe finansiering i Italien og værdien af projekterne derfor reduceres, når man ser på hvad andre kan købes til jeg tror ikke man har regnet med indtægter fra Messina i år, og jeg tror heller ikke man får det...

uddrag slut

Som et kuriosum kan jeg nævne at vi er blevet tilbudt et projekt i den nordlige del på 10MW (godt nok ikke et fantastisk et - men alligevel) for 30000 euro, inklusiv selskabsomkostninger - HVIS vi ville påtage os forpligtelsen med at færdiggøre målinger og beregninger (øvrige tilladelser er OK) - men der ligger en aftale der rækker yderligere 18 måneder frem med kommunen der kræver likviditet... for 2 år siden havde det været under prisen per MW på det stadie det er nu...

så det er tought lige nu, hvilket iøvrigt understreger den meget stærke position GES vil have når finansieringen er på plads og møllerne snurrer, spørgsmålet er imidlertid om det er muligt at få belønning for anstrengelserne i det nuværende marked

mht kursen - det burde alt andet lige give et plus hvis finansieringen og nettilslutning er på plads - men i disse tider har lektien jo i høj grad vist sig at være "sell on news" - så det vil jeg lade være med at kloge mig på...

jeg kunne godt forvente at der ville stå noget om solenergi også - fordi man har pladsen og leverandøren og transformeren...








29/11 2009 16:31 doodha 022792



Jeg håber, du har ret i, at regnskabet indeholder de nyheder. Det er jo i høj grad de nyheder, vi har ventet på gennem de seneste måneder - og det er vel også derfor kursen har været så "afventende". Sagt på en anden måde, så tror jeg kursen vil stige gevaldigt over nogle dage, hvis vi får de nyheder.

Det bliver i øvrigt også interessant, om vi får nogle insider-handler efter fremlæggelsen af regnskabet.



29/11 2009 18:31 alpehue 022795



Kursen i morgen afhænger af dine og markedets forventninger til NY INFO om:

* Konsekvenser af den politimæssige undersøgelse af en lille underlevarandør
* Ny underleverandør måske (men GES siger det er småting) ?
* Betingelser for udbetaling af små 100 mio Euro Natixislån ?
* Nedjustering af 2009 pga. manglende indtjening og udskydelser
* Igangsætning, drift og indtjening fra 2 mølleparker udskydes
* Aktiver, i mafia/politiske hænder, som evt. skal nedskrives yderligere

Jeg forventer personligt, i lighed med tidligere kvartaler, ikke positivt nyt
og er derfor af den mening, at kursen vil falde på bekræftet non-event.

* Hvis, der kommer positivt nyt vil den stige, men beskedent.
* Hvis, der kommer negativt nyt vil jeg nødigt eje GES.

Med de kærligste hilsner
alpehue




30/11 2009 01:20 Kenddinvare 122813



Jeg har dig kraftigt mistænkt for at anti-hype Alpehue.
Dels blander du store og små ting sammen,
dels tager du ikke stilling til hvilke ting der må være indiskonteret i den faldende kurs på det seneste og
dels har du på EI selv ytret dig om en stærk støtte omkring kurs 20 (hvorfor ikke 21?).



30/11 2009 20:03 alpehue 022851



Der er ikke noget antihype her, jeg har haft GES indtil for nogle måneder siden. (solgte efter fransk partner, der tog gevinste nu 300 mio)
Jeg blander ikke noget samme, taget det GES informerer om.
Har mig bekendt ikke ytret mig om stærk støtte i 20, da jeg ingen forstand har på det !
Dagens 3. kvartal har vel bare bekræftet mine holdninger ?
* herunder, at jeg ikke beskæftiger mig med delanalyser af, hvad der måtte være indiskonteret i kurserne.
* fordi jeg aldrig har påstået, at være analytiker.

Erkender, at for meget positiv hype, kan få mig til, at finde argumenter på noget ikke positivt. Men det er jo det en debat lever af ?



1/12 2009 00:49 Bombur 422886



Endnu et stabilt regnskab fra Greentech, som ryster markedet.

Ledelsen har tilsyneladene ikke styr på noget - jeg skal ikke gøre mig klog på, om det skyldes manglende kompetence eller at tingene ikke KAN styres i Italien.

Etableringsomkostningerne stiger, underskudet vokser, indtægterne udebliver pga. manglende tilslutning, projekterne kan ikke finansieres, projekterne droppes, osv.

Det er svært at sige noget positivt.

Jeg har med Greentech samme følelse som med en dårlig projektpartner, der hele tiden lover, men aldrig leverer. Vi ser gang på gang, at alle ledelsens opstillede terminer bliver overskredet.

Det værste er, når ledelsen kommer med udtalelser, hvor man virkelig bliver bekymret for, hvor meget styr de har på situationen. F.eks. når Mark Fromholt siger, at forsinkelsen på Minerva Messina ingen betydning har, da møllerne bare kører længere i den sidste ende.

Eller hvad med den manglende produktion fra Energia Verde projektet i starten af 2009. Var det ikke dækket af forsinkring og erstatning fra Nordex? Siden det ikke har været nævnt sidenhen, kan vi regne med, at der ingen erstatning er. Hvordan hænger det sammen med, at ledelsen i 2008 hævdede, at nedbrudet på parken ingen økonomisk betydning havde, og at man således ikke behøvede at informere markedet om det...

Jeg synes vi aktionærer bliver udsat for nogle hårde prøvelser. Der sidder formentlig mange som jeg, der mest bliver i firmaet af frygt for, at de pludselig en dag leverer hvad de lover og kursen eksploderer. Så er det være surt, at være hoppet ud.



TRÅDOVERSIGT