Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto indgår distributionsaftale med APLCO


22940 Gekko 2/12 2009 10:21
OversigtBioPorto indgår distributionsaftale med APLCO
Pressemeddelelse:

BioPorto Diagnostics and ALPCO Diagnostics
enter into partnership

Copenhagen, December 1, 2009 - BioPorto Diagnostics' has granted ALPCO
Diagnostics the rights to promote and sell its immunoassays on the US and
Canadian markets. The primary product focus is BioPorto's unrivalled portfolio
of human and animal immunoassays for measuring NGAL - the breakthrough kidney
injury marker that BioPorto first brought to market. NGAL is used to diagnose
Acute Kidney Injury (AKI) within a few hours after an AKI causing event has
occurred - a vast improvement over all other methods used to date. The
availability of these assays can translate into considerable improvements in
toxicity testing for the drug industry.
2/12 2009 11:57 Kim 022946Desværre ingen " nyhed ", men okay at få en tråd herom

Dette blev jo oplyst i kvartalsmeddelelsen d. 26-11, dog bliver vi præsenteret lidt nærmere omkring aftalen.

Jeg kunne da ellers godt nok have tænkt mig at der i denne forbindelse havde stået noget omkring forventninger til indtjening på aftalen.

Det jeg mener man skal bemærke, er at Alpco ikke bare er forhandler, men også producent at antistofferne.

Men jeg forventer ikke at Alpco er den " hemmelige partner ".

Kim2/12 2009 14:08 kulsgaard 522953Det der er væsentligt i meddelelsen er Thea Olesens efterfølgende udtalelser, om forventningen til den fremtidige omsætning, hvor det oplyses at Bioporto forventer en betydelig omsætningsfremgang som følge af aftalen.
Da en forøget omsætning stort set går direkte på bundlinien, ligger det interessante i denne udmelding fra selskabets CEO.
Det der kan diskuteres er hvad ligger der i betydelig - det kan vel ret beset være alt fra 25% - 1000%.
Det kan ihvertfald konstateres at Bioporto har fundet det nødvendigt at informere investorerne og markedet om indgåelsen af aftalen,så selskabet må selv have en vis forventning til aftalens økonomiske påvirkning af selskabets indtjening.2/12 2009 14:29 Kim 222954Jeg har mailet lidt med CT i dag, og grunden til dagens meddelelse er at aftalen først lige er underskrevet rent fysisk.

Og at meddelelsen kun er udsendt via BioP's mailingliste.

mvh Kim2/12 2009 16:39 CareTaker 122959Ja det er sku´ fantastisk. Så har vi også set det med. Folk er ved at snuple over hinanden for at købe aktier på en halv gammel nyhed, bare fordi den først bliver sendt ud nu........Det er jo til grin! Det beviser tydeligt hvor lidt tåberne har læst på lektien og at de iøvrigt slet ikke læser nyheden først, men køber fordi andre køber. Så kan de sku´ lære det. Håber at de solgte i 6,5 og genkøbte i 7,8......2/12 2009 17:45 Kim 022961Nu ikke skadefro CareTaker, haha...... for høwlede, det var jo lige netop mine ord på den anden kanal da jeg opdagede at der var kommet en nyhedsmail i min mailboks tidligere i dag

Der er vist ingen tvivl om at NÅR den RIGTIGE aftale kommer, SÅ er raketten startet for alvor

Kim2/12 2009 19:52 dalboel 022964Jeg siger dig Kim, der findes vel ikke en privatinvestor i DK., der ikke har kursalarm på Biopor :)- det viste stigningen idag. Prøv at se dybden her http://hopey.netfonds.no/ppaper.php?paper=BIOPOR&exchange=CPH&depth=200
,de 156000 stk. er hurtigt væk på den rigtige aftale.
2/12 2009 21:42 stengård 422976Først og fremmest så er det vi så i dag et bevis på Pavlos Stimulus-Respons-Teori ikke kun fungerer på hunde ...
Ordet aftale afstedkom en nærmest panisk købsreaktion :) betydeligt inden nogen overhovedet havde læst indholdet af meddelelsen fra BioPorto.

Meddelelsen indhold var vel stort set kun en uddybning af -Q3 hvor Alpco også omtales

Nå - men det lange af det korte er at BioP "udliciterer" salget af dyre-NGAL i USA til en virksomhed der er dedikeret til salg af testsystemer til forskningslaboratorier - hvor de anvendes på forsøgsdyr.
Ifølge en god vens ser en forsøgsrække eksempelvis sådan ud :
1 normaldosis - dyret overlever. næste forsøg:
10 normaldosis dyret overlever, næste forsøg;
100 normaldosis dyret overlever næste forsøg
1000 normaldosis dyret dør..
og så går man i gang med at finde ud af hvor på det sidste stræk dyret dør... det giver uforholdsmæssigt mange forsøg, og koster mange forsøgsdyr. Med en måler af dyrets NGAL-forekomst kan man hurtigere fastslå HVOR på kurven AKI optræder - og dermed sparer man udover tid/penge - og en hel del forsøgsdyr...

Det er sådan set begrundelsen for hvorfor man tester NGAL på forsøgsdyr - fordi - som kendere jo ved "Man dør AF nyreskade ikke MED nyreskade..."

NGAL er forskellig fra dyr til dyr (og til mennesker) - man kan således ikke bare bruge menneske-NGAL til måling når man laver forsøg med hunde/grise/aber/mus - og hvad er ligeså vigtigt man kan ikke bruge de samme NGAL-målinger til de forskellige dyr. Så derfor udvikler man en ræke NGAL-test til de forskellige dyr. Kan man patentere dyre-NGAL til forsøgsdyr ? Nej - det kan man ikke - og derfor er beskyttelse ikke mulig at opnå - MEN eftersom forsøgene er dyre kan man konkurrere på KVALITETEN af test-kittene. BioP oplyser selv at deres er second-to-none. Men den dag man flytter testene over i diagnostikken (veterinært brug) så kan man formentlig patentere (såvidt jeg er orienteret - men jeg er ikke eskpert - input modtages gerne)

Vi har en produktgruppe der henvender sig til forskningslaboratorier med dyreforsøg - og det er ALPCO's primære kundegruppe - så jeg tror at grunden til at BioP vælger en dedikeret sælger til dyre-NGAL i US/Canada er - at man selv ikke kan dække området ordentligt - og at man skal fokusere sine ressourcer på det der bliver selskabets store satsning i årene fremover human-ngal.

Så udliciteringen har to uafhængige formål - at booste omsætningen ved et salg gennem en dedikeret sælgerskare, OG frigøre ressourcer hos BioP til human-NGAL..

En kærkommen sideeffekt af udliciteringen er at man kan forvente en større omsætning indenfor området - ikke at dyre-NGAL kommer til at have blockbuster-kvalitet - men dækningsgraden på salget er givetvis ganske interessant - og det får jo de nys indsamlede midler til at stræææække endnu længere (selvom det forhåbentlig ikke bliver nødvendigt)

Hvad derimod med 99,99% sandsynlighed IKKE kommer til at ske er, at Alpco kommer til at sidde på salget af humant-ngal - det er en helt anden type spillere (Roche, Siemens, Abbott, Biosite, BeckmannCoulter,Olympus o.s..v.)
3/12 2009 06:45 Kim 222985


TRÅDOVERSIGT