Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioporto, kommer der en lancering i 2009


23010 mrtrader 3/12 2009 14:03
Oversigt

Jeg er formentlig ikke den eneste der har troet der ville komme en ngal lancering i 2009?

Det har medført nogle problemstillinger:

Vil abbott lancere i år 2009?? Vil andre for den sags skyld?

Vil abbott sende en test på banen der ikke virker?? Måling ved 200ng fx vil ikke kunne diagnosticere nyreskader?.

Vil abbott bryde eller krænke det patent, måling fra 250ng og frem der er meget præcis i diagnosticeringen???

Find selv på flere?..

Abbott får et sagsanlæg på nakken hvis de bryder patentet og risikerer i samme åndedræt at måtte se andre licenstagere tage markedet.
Og der er ikke umiddelbart fare for i mine øjne at en evt retssag i 1-3 år frem vil dræne bioporto for kapital. Dels eksisterer muligheden for aktieudvidelse og dels starter forretningen ?salg af homogene test i år 2011? hvor en analyse foretaget viser en netto indtjening i år 2013 på ca. 250mio og forinden i år 2012 selvfølgelig lavere indtjening.
Derfor vil det billigste for abbott være at hælde eksempelvis 10mio dollars i bioportos kasse inden jan/feb og 6-7% af salget fremover i en periode til bioporto. Man har næsten ondt af abbott hvis de ender i scenariet med tabt sag ved retten for at bryde patentet, samtidigt med risikoen for at miste muligheden for at blive aftager eksisterer , og det bør gælde for alle der måtte gå med tanker om at bryde patentet?.
Foreløbigt venter vi så på hvad Abbott foretager sig....




TRÅDOVERSIGT