Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

GSK i rygte om ønske om at overtage Genmab - the observer


23106 akademikeren 6/12 2009 09:48
Oversigt

Hvis dette skal have gang på jorden på den korte bane så skal GSK være interesseret i Genpharms position på 4,99%


GSK shops around for $3bn worth of acquisitions

Drugs giant GSK is scouring the globe for acquisitions and could splash out more than $3bn to expand in consumer healthcare, over-the-counter medicines, generics and vaccines.

Analysts say the company is looking at acquiring Dr Reddy's, the Indian generics firm that has large selling operations in Africa, the Middle East and Latin America. Other targets include Genmab, the Danish biotechnology company, Theravance of the US and Aspen, the South African generics firm.

GSK is keen to expand further in emerging markets, especially India and China, where pharmaceutical groups are keen to strike licensing and marketing agreements with Western rivals.

But there are also opportunities for bolt-on acquisitions. "With a strong balance sheet and a rising share price, GSK could easily afford to pay $3bn or more to extend its international operations," said Navid Malik, analyst at Matrix Corporate Capital.

Seven emerging nations ? Brazil, Russia, India, China, Korea, Mexico and Turkey ? could account for 70% of pharma sales growth by 2020, says a UBS study.

But GSK is also making acquisitions in developed countries. Earlier this year it moved to broaden its product range by agreeing a $3.6bn deal to buy skincare specialist Stiefel Laboratories. The agreement is consistent with chief executive Andrew Witty's strategy of diversifying the company's portfolio away from conventional blockbuster drugs as patents come to an end on key products.

The Stiefel acquisition, which followed GSK's deal to form a new HIV company with US rival Pfizer, was significantly smaller than the recent mega-mergers in the sector. These include Pfizer's $68bn takeover of Wyeth and Merck's $41.1bn deal for Schering-Plough. Mr Witty has spoken of his opposition to large-scale acquisitions, instead preferring to grow GSK via smaller purchases.

GSK's sales are also being bolstered by sales of swine flu vaccines, which should add £1bn to revenue this year.6/12 2009 09:59 baze 023107Det er godt fundet. Så må vi håbe det kan overskygge andre nyheder fra fredag på mandagens børs
Det blir spændende at følge!6/12 2009 10:17 akademikeren 023109Tak Baze, den er fra idag....

http://www.guardian.co.uk/business/2009/dec/06/gsk-ac..

Her lidt fra GSK´s kvartal regnskab d.28 oktober, hvis nogen skulle tro at GSK gemmer Arzerra af vejen eller måske ikke tror på den. Så er de nævnt 4 gange i deres press release.

Aspen blev der faktisk lavet et strategisk samarbejde d. 1. december, så måske står det mellem Dr. Reddy, Theravence og Genmab....

Monday, GEN.CO

Monday, GEN.CO
6/12 2009 10:31 baze 023112Jeg mente nu nyheden om RG1507 fra fredag.6/12 2009 10:56 fillipa1 023113Hej Aka

Synes bare de rygter har været igang meget længe efterhånden sidst mener jeg det var Independent som havde en stor artikel om rygtet...
Men på et eller andet tidspunkt kommer der nok noget ud af det...
Spørgsmålet er bare hvor meget de så vil byde bliver jo nok ikke 500-600 som der har været gisnet om...hvad ville du være tilfreds med...

Fillipa

6/12 2009 12:13 Sukkeralf 023116Selve teksten ligger jo langt fra hvad Genmab kan tilbyde, så det er kun fordi de står der med navns nævnelse, at man kan se lidt positivt på det - nu har rygterne jo været fremme mange gange og på et eller andet tidspunkt bliver markedet vel immun overfor den slags rygter.

Tror ikke GSK kommer med et bud før Zalutumumab data er kendt og evt. før fabrikken er solgt - de er to større ubekendte som GSK vel lige så godt kan afvente. Desuden vil de måske også have en bedre fornemmelse af Arzerra salget i CLL før de slår til. Analytikerne har jo meget forskellige forventninger - og Lisa siger også at det er svært at spå om salget.

Mvh
Sukkeralf
6/12 2009 12:28 akademikeren 023118Hej Sukkeralf,

Ja der skal lægges en del anden forståelse end lige det ovenstående. GSK har tidligere sagt i Q4 2008 at de ønsker at satse på oncology og biologicals. Så det er i den kontekst at det skulle være relevant.7/12 2009 00:19 akademikeren 023144


7/12 2009 07:11 Hya 723146Overordnet har markedet ændret sig enormt indenfor udvikling af nye medikamenter inden for de sidste år.

der er rigtig mange om budet indenfor næsten alle indikationer

der er besvær med at skaffe financering - til de store forskningsudgifter pr præparat

den fremtidige estimerede indtjening ved et godkendt præparat på markedet bliver lavere end tidligere forventet - pga diverse sundhedsreformer og regeringers modvilje mod de høje medicinpriser

og der er lavet mange stramninger omkring forsøgsprotokollerne og i godkendelses procedurene

oveni har biotek branchen generelt været hårdt ramt af rygter, svindel og manipulationer med aktiekurser og børsmeddelser om forsøgsresultater, så rigtig mange proff investore har vendt branchen ryggen i erkendelse af at det er totalt uigennemskueligt hvad der foregår.

Og det har alt for længe været tilladt med en extrem lobby virksomhed og påvirkning omkring godkendelses faserne, hvor "gammel medicin / behandling" har været i stand til at kvæle firmaer der kan præstere en bedre virkende ny medicin.

Så efter min mening er der et kæmpe behov oprydning i branchen - og alt det der foregår relateret til den.

Det lider GEN under - (og mange andre biotek firmaer), så efter min bedste overbevisning handler kursudviklingen i gen slet ikke så meget om gen's potientiale eller forskning - men istedet om at de er blevet fanget i de overordnede ændrede præmisser i branchen . .. . . .

Og rygterne om en overtagelse af GSK er blot et af mange - som gør at kursen kan svinge rigeligt -så nogen tjener penge på de sving

så det kunne da være lidt spændende at vide HVEM der satte rygtet igang - om de havde lavet opkøb i aktien først - og om de sælger på nyheden?

fordi den kom da ret bekvemt oveni fredagens dårlige nyhed med at Roche trækker stikket.

og det kunne så også være spændende at se de næste down/up grades fra proff firmaer - for der er jo ingen grund til at GSK skal give 80 kr pr aktie idag - hvis de kan nøjes med 60 om kort tid.

og hvis I tror at GSK vil give 150kr pr aktie for at overtage GEN - så har de jo immervæk god tid til at nuppe mange billigere aktier hen af vejen - ved at blive ved med at lade usikkerheden stå - så investorene smider deres aktier billigt og med tab.

Fra nu og frem til de næste fase 3 forsøgsresultater i foråret 2010 - tror jeg ikke der kommer til at ske nogen overtagelse - så for mig er det en "død" case indtil da.
Det eneste der ville kunne ændre på det billede - er hvis jeg konkret ser store opkøb i aktien over tid af en proff storinvestor -

Overordnet skal man også se på potientialet i Gen eller den usikre biotek branche sammenlignet med mange andre produktions brancher, hvor kurserne er i bund pga finanskrisen, og hvor firmaerne har skåret ind til benet så meget af fortjenesten ryger direkte på bundlinjen når vækst og indtjening stiger igen -
mange af de virksomheder laver ting og sager som er løbende forbrug - så der skal ikke meget vækst til før de udfra helt berettigede FA model udregninger kan stige væsentlig i kurs.


Vh

Hya

7/12 2009 09:19 gentogen 223153Ja, men netop det forhold, at der er lavet stramninger med forsøg og godkendelser gør det jo så meget desto bedre, at Arzerra nu er godkendt.

Og kursen er i et leje, hvor produktets salg blot skal blive en lille bitte succes (blot erobre få procent af det enorme marked) for at kursen er helt og aldeles uberettiget.

Så du kan da have ret i, ar GSK kan vælge at læne sig tilbage, men de kan vel ikke være sikre på, at det er den rette strategi, hvis de ønsker at købe billigt.7/12 2009 09:39 gentogen 023154Hvordan ser I forresten på situationen? Kan man totalt afskrive muligheden for bud fra andre end GSK?7/12 2009 09:48 Sibelius 023156Jeg mener bestemt ikke muligheden for at andre end GSK lægger et bud på Genmab kan afskrives.

Bare for at starte et sted kunne man da godt forestille sig at Roche kom på banen. Hvis de fik fingrene i Azerra har de jo fat i alle ender i behandling mod CLL.

Spørgsmålet er hvor forelsket selskabets ledelse og bestyrelse er i GSK og hvor godt de vil arbejde for at eventuelle andre interesserede selskaber kan få støtte til et bud på Genmab.7/12 2009 10:02 akademikeren 023157Jeg mener: Hvis GSK overtagelse skal have gang på jorden, så skal den Genpharm position placeres enten gennem en bank, en stråmænd eller noget 3. Den skal ikke sælges over markedet. Men GSK er nok som Solsen antyder låst. Men de må nok i et bud have Genpharms position i ed. Men lad os nu sige de kommer med et flot tilbud på 200! SIC! vil Lisa så siger ja eller nej? Og kontrollerer hun overhovedet Genmab på aktionærsiden og er der for det beløb behov for at få hendes accept, i.e. fastholdelse af kernemedarbejdere?

Masser af spørgsmål. Ingen svar.7/12 2009 10:04 Solsen 023158Den er sikkert solgt over markedet7/12 2009 10:34 gentogen 123159Tak for kommentarerne.

Hvis jeg lige må vende tilbage til Lisas bemærkninger fra Piper telekonferencen om de potentielle cirka 75.000 refrac. CLL patienter, hvortil Arzerra gerne må anvendes, er det så ikke rigtigt opfattet, at vi her taler om patienter, hvor Arzerra må formodes at være det bedste (og/eller det eneste?) tilbageværende håb? Selv med alle mulige negative forhold taget i betragtning er det så ikke konservativt, hvis man eksempelvis antager, at blot 3.000 af disse (4%) vil forsøge sig med Arzerra? I givet fald er vi jo blot med disse 4% allerede mange gange over dagens estimater for salg. Og det ville vel ikke just være hysterisk jubeloptimistisk at regne med 10% (hvis ellers ovenstående er rigtigt).7/12 2009 10:50 akademikeren 223160Hej Gentogen.

De 75.000 refrac er netop refrac og IKKE dobbelt refrac, som er det Genmab har labellen til. Men guidelines, og det er jo den nye info, vil sådan set kunne tillade udskrivning også i 2nd line som offlabel.

Medianen ligger på 450 patienter, med den mest negative på 14 patienter for 2010. Jeg mener den mest positive ligger på omkring 1.000.

Det vil bestemt ikke være jubeloptimistisk at tro at Arzerra vil kunne matche eller slå Rituxian i CLL. (Eller i NHL)

Derfor er det ikke svært at tro at de vil omsætte for temmeligt meget i indikationen. Men meget afhænger af modtagelsen af dagens og morgendagens ASH præsentation.

Og så skal man naturligvis regne med et vist tidsrum før der er fuldkommen penetration. Men vi er da sat op for en potentiel overraskelse.

Det jubeloptimistiske består måske i at tro at markedet vil reagere på det.....7/12 2009 11:40 Solsen 023161Vi sætter efter min mening et super TA afsæt i dag.

Dobbelt bund
Mega lang candle
Ligner noget der kan ende i næsten intet minus for dagen

Hvad siger CHjort ?TRÅDOVERSIGT