Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Topotarget på ASH


23234 faurschou 9/12 2009 09:25
Oversigt

Jeg fandt egentlig Topo's resultater præsenteret på ASH ganske overbevisende og syntes at en stigning på 5 - 7 % var ganske rimelig. Men ingen tvivl om at flere mæglere valgte at sælge ud på nyheden, hvilket jo unægtelig for en til at tænke på hvorfor.
- Skattegrunde
- Porteføljejustering
- Forventet nyhedstørke
- Forventet dårlige resultater i CUP
- Konkurrerende produkter, der snart kommer på markedet (Istodax m.fl.)

Topo har da leveret den lovede data mæssige vare, men der mangler selvfølgelig den gyldne aftale. Man må vel konstatere at biotek ikke længere handles på forventninger, der skal kød på bordet hvilket vil sige aftaler eller gode head to head studier.

"TopoTarget A/S (OMX: TOPO) har offentliggjort, at selskabet har præsenteret positive resultater fra et studie med belinostat givet som enkeltstofbehandling"
"Resultater: Effektpopulationen for PTCL omfattede 19 patienter. Disse patienter havde fået en median på 2 tidligere systemiske behandlinger (interval på 1-10 forløb), og 81% havde Stadie III eller IV sygdom. Der blev observeret komplet/partielt respons (CR/PR) hos 6 patienter, og stabil sygdom (SD) blev påvist hos yderligere 4 patienter, hvilket gav en responsrate på 32% i henhold til
RECIST-kriterierne og en sygdomskontrolrate (CR/PR/SD) på 53% baseret på de nuværende foreløbige data, idet patienterne stadig er i opfølgningsfasen. Den mediane responsvarighed (CR/PR) er i øjeblikket +8,9 måneder, og op til +28,2 måneder. Den mediane varighed af stabil sygdom (SD) er i øjeblikket +4,4 måneder, og op til +7,8 måneder. Tre patienter med CR/PR har endnu ikke oplevet progressiv sygdom, og den mediane varighed af CR/PR kan således stige med længere opfølgningstider."
"Effektpopulationen for CTCL omfattede 29 patienter. Disse patienter havde fået en median på 3 tidligere systemiske behandlinger (interval på 1-9 forløb), og 18 af dem havde Stadie III eller IV sygdom.
Der blev observeret komplet/partielt respons (CR/PR) hos 4 patienter, og stabil sygdom (SD) blev påvist hos yderligere 18 patienter, hvilket gav en responsrate på 14% og en sygdomskontrolrate (CR/PR/SD) på 76% baseret på de nuværende foreløbige data. Den mediane responsvarighed (CR/PR) er 9,1 måneder, og op til +15,6 måneder. Den mediane varighed af stabil sygdom (SD) er i øjeblikket +1,5 måneder, og op til 4,2 måneder. Èn patient med CR og fem patienter med SD har endnu ikke oplevet progressiv sygdom, og den mediane varighed af SD kan således stige med længere opfølgningstider."9/12 2009 10:46 faurschou 223240


9/12 2009 23:35 collersteen 223293Bankinvest har åbenbart solgt ud i TopoTarget og er nu under 10%
https://newsclient.omxgroup.com/cds/DisclosureAttachm..

Tidligere idag blev TopoTarget også anmeldt til politiet af Finanstilsynet, fordi man i januar 09 ventede til mandag morgen tidlig med at fremsende oplysninger til fondsbørsen om resultater man præsenterede fredag i USA efter børsluk.

http://finanstilsynet.dk/da/Regler-og-praksis/Afgoere..

Principielt er sådan en anmeldelse vel fair nok, men jeg kan ikke lade vær' med at tænke på hvor mange ressourcer der allerede er brugt i den sag hos Finanstilsynet. Kunne man ikke bare have givet dem en næse.
Det er da helt grotesk at spilde selskabets, politiets og evt. også retssystemets tid på sådan en omgang pjat. Indtil videre har det taget Finanstilsynet næsten 11mdr at nå frem til at man skal gå videre til politiet.

Hvor er det dog TÅBELIGT... Brug dog ressourcerne på noget mere fornuftigt.
Det her bureaukratiske samfund bliver da også værre og værre....
10/12 2009 14:21 collersteen 023309Nåh, her er så lidt af forklaringen på at det hele virker så omstændigt.
En lille undskyldning til FT herfra... og så vil jeg tænke lidt over det faktum at Lene E tænker som jeg.... GYS.
Eller måske det er omvendt... Endnu mere GYS.

Lene E.: Finanstilsyn skal udskrive bøder (NY)
Finanstilsynet får efter al sandsynlighed mulighed for at udstede bøder ved
mindre lovovertrædelser uden først at sende sagerne til politiet.
Økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen (K) bakker op om forslaget, som
kommer fra Finanstilsynet selv.
- Jeg mener, at det vil være hensigtsmæssigt, at Finanstilsynet får mulighed
for at udstede administrative bøder i de sager, hvor overtrædelsen er klart at
konstatere og sagen er ukompliceret. Der må altså ikke være bevismæssig tvivl
om overtrædelsen, siger hun i en skriftlig kommentar til Ritzau.
Finanstilsynet efterlyser i Morgenavisen Jyllands-Posten torsdag kraftigere
våben over for virksomheder, der ikke overholder lovgivningen.
- Det gælder bøder for mindre lovovertrædelser som manglende oplysninger til
markedet, periodemeddelelser og andet. De ting er vi i dag nødt til at sende
over til bagmandspolitiet, for vi kan ikke selv give bøder. Det, synes vi, er
en smule overdrevet, siger Finanstilsynets direktør, Ulrik Nødgaard, til
avisen.
Økonomi- og Erhvervsministeriet er ved at undersøge, hvordan Finanstilsynet
får mulighed for at udskrive bøderne.
- Mine embedsmænd er derfor i øjeblikket i dialog med Justitsministeriet om,
hvorvidt administrative bøder kan indføres på Finanstilsynets område, siger
ministeren.11/12 2009 10:57 collersteen 023345Handelsbanken har øget anbefalingen af biotekselskabet Topotarget fra "reducer" til "akkumuler". Ifølge Bloomberg.

Nu bliver det lidt spændende at se om det giver noget...
Handelsbanken har jo historisk set gjort det virkelig onde mod os Topo-aktionærer.11/12 2009 14:08 collersteen 023352Tom snak indtil videre. Handelsbanken optræder kun som sælgere. -165k stk indtil videre idag.
Overrasket er man jo dog ikke....11/12 2009 14:40 Gobe 023354Jeg glemmer heller aldrig Handelsbanken for deres storudsalg i kurs 30, hvor de som skulle stabilisere kursen i forbindelse med emissionen og hvor man - på trods af af det, - tæppebombede markedet i en lang periode og desværre ikke så sig i stand til at levere mine købte aktier. Føj siger jeg bare !

Og Finanstilsynet ser bare på uden at gøre noget !

Stol aldrig på din mæglere og deres anbefalinger.
Gobe11/12 2009 14:41 CHjort 323355

PS SVB's salg ligner en bestillingsopgave. De har solgt ud de seneste par dage, og de spikes blev solgt ned af SVBTRÅDOVERSIGT