Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

The Big Bang - Stategi og markedsandele


23434 fillandkill 14/12 2009 10:02
Oversigt

The Big Bang ? strategi og markedsandele

Jeg har gjort mig en hel masse overvejelser om hvad der sker i BioPorto, og forsøgt at finde de ting frem som de absolut må have i tankerne lige i øjeblikket.

Strategi og markedsandele er overskriften, jeg har forsøgt at regne lidt på hvad det betyder i praksis, og det er voldsomt. Jeg har lavet et excel regneark, som er vedhæftet dette indlæg, her kan du sætte dine egne prisforestillinger ind, forventninger til fremtidig salg, og så den mest vigtige, markedsandelene på de forskellige tests. Du kan også indsætte din forventede royalty procentsats for salg af heterogene tests.

Efter jeg har lavet regnearket, så har jeg fundet ud af hvor voldsom en betydning det har. Humlen er, at hvis BioPorto indgår en licensaftale med ekspv. Abbott lige nu, så får Abbott et års forspring til at vinde markedsandele på et produkt hvor BioPorto kun tjener beskedent. Det kræver store etiske og økonomiske overvejelser for BioPorto, den vender jeg lige tilbage til.

Lad mig ridse et eksempel op, som passer godt til denne sammenligning, det svarer til at du styrer salget af alle benzin og dieselbiler, diesel kan købes de fleste steder, udenom dig, men du er den eneste der sælger benzin.

Vi skal begynde at tænke som BioPorto, i stedet for at skrige efter action her og nu, vi skal følge pengene, og derpå regne hvad der er det mest forsvarlige, i mine øjne er det direkte økonomisk uforsvarligt at lave en aftale med Abbott ang. Licens på nuværende tidspunkt, dog er det etisk uforsvarligt ikke at gøre det. Men når vi snakker etik og moral, så har BioPorto vel også et moralsk ansvar overfor sine aktionærere, nemlig at sørge for størst mulig indtjening, således at vi ikke risikerer samme skæbne som mange andre firmaer lider i øjeblikket.

Etik og moral skriger at der skal laves en licensaftale hurtigst muligt, sådan at patienterne får mulighed for diagnotisering af akutte nyreskader, Abbott og Biosite har allerede deres NGAL test klar, og NGAL licensaftalen kunne underskrives i morgen, sker det, så overholder BioPorto den etiske del, men overfor aktionærerne i firmaet ville det være fuldstændig uforsvarligt, da en sådan licensaftale ville blive skudt i gang med et brag af en markedsføring fra ovennævnte, og ville på den måde give et voldsomt forspring på markedsandelen. Jeg tror ikke på at 20-25% markedsandel ville kunne gøre det, i tilfælde af en heterogen licensudstedelse. Dog skal man også have i mente, at der på nuværende kun er et fåtal der har produceret deres egen heterogene test, dvs. at hvis de øvrige aktører på markedet ønsker at sælge NGAL testen, vil de være nødt til at tilbyde BioPortos homogene test til deres kunder.

Som jeg kunne fornemme udfra MR.Traders fieldstudy, så var BioPorto netop tilbageholdende med licensaftaler, og det kan jeg udmærket forstå på nuværende, - men.. jeg ser også flere risici ved ikke at lave en licensaftale, man kunne frygte at et andet firma fik så meget tro på casen som undertegnede og mange andre, at de ville opkøbe virksomheden, som på nuværende kunne erhverves for 4-500mio, give or take. Selvom det lyder usandsynligt.

Et hostile opkøb af aktien ville næsten være ubærligt i mine øjne, derimod ville det være fantastisk med en 5, el. 10%´s aktionær, med et godt navn.

En ting som jeg meget gerne ville se i nærmeste fremtid, er en fondsbørsmeddelelse på den første leveringsaftale af homogene test i 2011, det ville give et fuldstændig vildt kurshop, og ovennævnte case ville se særdeles bedre ud.

Vi har jo fra Christina Tønnesen fornyligt fået bekræftet at der er indledt møder med de største diagnotiske selskaber, og at der forhandles ang. Leveringer i 2011.

Samtidig hørte vi jo fra Stengaard på seneste investormøde, at data fra homogene test, var, citat fra Thea? very very fine data?.

Så den aftale kan komme hvornår det skal være, og er BioPorto bare lidt sikker i sin sag, så tror jeg faktisk ikke på at vi nogensinde hører om en heterogen licensaftale, intet nyt er godt ny.

Her er kopieret direkte fra Q3:
Etablering af leveringsaftaler:
BioPortos nye homogene NGAL-test retter sig mod hospitalernes centrallaboratorier og åbner markedet for de fleste større udbydere af analysesystemer såsom Roche, Siemens, m.fl. NGAL-testen kan efter registrering til diagnostisk anvendelse udbydes som en del af selskabernes samlede portefølje af specifikke analyser til deres egne apparater. Forløber udviklingen planmæssigt, vil testen være klar til lancering i første halvår af 2011.

BioPorto ønsker at etablere leveringsaftaler med de fleste eksisterende udbydere af homogene tests til disses egne fuldautomatiske systemer, således at dette store markedssegment dækkes videst muligt. Etableringen af disse aftaler forventes at finde sted i løbet af 2010 og BioPorto har under MEDICA messen i november 2009 afholdt de indledende møder med en række af selskaberne.
BioPorto ventes at kunne dække dette område af NGAL-markedet med egne produkter og vælger derfor at beholde IP-rettighederne i stedet for at afgive licens til brug for homogene tests.

Hvordan ser casen så ud, når vi regner med at der er styr på produktet, i øjeblikket har BioPorto følgende godkendte patenter på The NGAL test:
Patent udstedt i:

Sydafrika 44,2 mio mennesker
Singapore 5 mio mennesker
New zealand 3,8 mio mennesker
Europa 495 mio mennesker

Det vil med andre ord sige at patentet er udstedt til at dække 548 millioner mennesker, ved godt det lyder en smule materialistisk - men mere for at tælle ca. 15% af verdens befolkning indtil videre.

I USA er der søgt om patent, og jf. normal praksis, så vil patentet blive tildelt BioPorto, idet de kom først med opfindelsen, der er jo naturligvis ingenting der er sikker, det så vi jo sidst med CCH, selvom de alligevel frafaldte sagen, dog konstaterer jeg, at følger patentudstedelsen normal praksis i USA, så tildeles patentet BioPorto.

USA har ?kun? 303,8 mio indbyggere, men prestigen ved at amerikansk godkendt patent er stort.

De tests der skal sælges er fordelt som følger:
Elisa kits:
Denne test er en manuel testmetode.
Forventet markedsandel 2-5%.

Heterogene tests:
Denne test udvikles og produceres af licenstageren, derfor betales der kun et forholdsvist beskedent beløb (royalty) til BioPorto pr solgt enhed.
Forventet markedsandel 20-25%

Homogene test:
Denne test udvikles og produceres af BioPorto, sådan at en eventuelt aftager køber et komplet produkt der er tilpasset ethvert central laboratorie. Netop derfor er udviklingstiden det længere, - opsummeres nedenfor:

End 2009 - Development completed
2010 - Production transfer/scale up
Summer 2010 - Validation lots
Fall 2010 - Application notes
2010/2011 - Stability studies
2011 - Launch to endusers

Forventet markedsandel 70-80%

Dette er min udlægning af casen for nuværende, har du et andet syn på sagen, så kom endelig med det, -jeg tror i det her tilfælde at vi skal have alle lyse hoveder på, for at regne ud hvad det er der sker i BioPorto.
Du kan finde mange af de oplysninger jeg har brugt på følgende links: Investorpræsentation: http://www.bioporto.com/content/download/978/29839/version/20/file/Investor+Presentation+DEC09.pdf

Q3:
http://bioporto.com/content/download/1595/41625/version/1/file/meddelelse+28+2009.pdf

FillandKill

NB. finder lige ud af at jeg ikke kan vedhæfte excel filer, send mig en privat besked, hvis jeg skal sende den via mail.15/12 2009 07:40 Kim 523482Tal er en underlig størrelse.......... men kan være enormt underholdende

Nu ved jeg jo ikke hvor mange der har rekvireret dit regneark Fill, men jeg kan da meget varmt anbefale alle som har interresse i BioPorto at prøve det

Du skriver at du ikke kan vedhæfte dit regneark, men nu prøver jeg lige om det er muligt endnu engang, så er der sikkert flere som vil lege lidt med dette

Nu kender vi jo desværre ikke alle parametre som vi skal bruge, men jeg har prøvet med et meget lille antal, set i forhold til de oplyste 175 mill tests på årsbasis på verdensplan.

Elisa Kit pris 13 euro
Hetrogene tests pris 13 euro ( royality 8 % )
Homogen tests pris 10 euro
Antal tests 1.000.000 stk

Fordelt i markedsandele

3 %
22 %
75 %

Dette giver en årlig omsætning på ikke mindre end 60,5 mill kr, set i forhold til forventede omsætning i 2009 på bare 11 mill kr, er dette en omsætningsstigning på ikke mindre end 550 %.

God fornøjelse med udregningerne

Kim
xlsxExcel_Bioporto.xlsx16/12 2009 15:58 fillandkill 323539Lavede lige et interessant regnestykke.
Lad os antage at vi fik en aftale med en licenstager lige nu.
Så ville markedsandelen være således indtil heterogen test var på banen, om 1-1½ år.

Elisa Kit 3 %
Heterogene tests 97%

Og lad os antage at der sælges 1 % af det antal tests som Thea spår om, nemlig 1.750.000 stk.

Prisen har jeg sat til 10 Euro pr. stk, og 8 % i royalty på den heterogene.
Det vil på 1 år give enomsætningsfremgang på 14.035.128kr, eller 127%
--
Hvis man derimod tager det samme regnestykke med en markedsandel som følgende:

Elisa 3%
Heterogene test 25%
Homogene tests 72%

Så vil det på et år give en omsætningsfremgang på 100.437.260kr, eller 913%

Hvis man kan klare sig økonomisk indtil den homogene test er klar til salg, så tror jeg absolut de sidder med de overvejelser. Husk også på at et forspring på de heterogene test, vil ændre markedsandelen på de homogene test.17/12 2009 08:41 Kim 023555Lille korrektion Fill

" Så ville markedsandelen være således indtil heterogen test var på banen, om 1-1½ år."

Du må mene " Homogen "..... ja det er heller ikke nemt at huske hvad der er hvad

Kim17/12 2009 16:30 collersteen 023578Er det her nyt eller er det noget gammelt noget?
Umiddelbart ser pressemeddelelsen ud til at være dateret idag d.17.
Jeg bider især mærke i passagen:

"The study carried out in Vicenza, Italy, tested blood samples collected during admission to the ICU using the Triage® NGAL Test, a product currently sold by Inverness Medical Innovations, Inc. (NYSE: IMA) outside of the United States"


SOLD?????
http://www.earthtimes.org/articles/show/second-study-supports-that-ngal,1095096.shtml17/12 2009 16:59 csinvest 023579hvad med den her :
NEW! Triage® NGAL Test(Not available in the USA)

Biosite proudly announces the availability of the Triage® NGAL Test for the rapid quantitative determination of Neutrophil Gelatinase-Associated Lipocalin (NGAL). With the simple application of ~250 µl of EDTA anticoagulated whole blood or plasma, it provides a quantitative result in approximately 15 minutes at either the point of care or in the clinical lab. This test requires no sample processing, precision pipetting or daily liquid controls and runs on the established Triage® Meters, which are widely deployed throughout the world.


http://www.biosite.com/products/cardio.aspx17/12 2009 17:15 fillandkill 023581der står også sådan her "Inverness supplied the Triage NGAL Tests used in the study at no charge, but did not otherwise fund or sponsor the study. "
17/12 2009 17:33 collersteen 023584ja fill, men det er til undersøgelsen som de omtaler i pressemeddelelsen, sådan som jeg forstår det.

"Sold" refererer til produktet generelt... og det er vel interessant at de selv nu indrømmer at sælge produktet? Det er da nyt for mig, men det kan godt være at jeg bare er slow.
Nu skal vi så bare finde ud af om det er med eller uden Biopottens cutoff-værdier......17/12 2009 17:38 fillandkill 023585det er korrekt coller.

iøvrigt, tilgiv mig, thi jeg har syndet.
havnede på EI idag, og kom til at læse alle de intetsigende hype indlæg om bioporto, blev nødt til at oprette mig, og lave et indlæg. -som allerede nu er endt i ævl og bævl, utroligt....
jeg har allerede fået nok, beklager Aka, og i øvrige, skal ikke ske igen, jeg skal nok opføre mig ordentligt....17/12 2009 19:40 stengård 023596der er mere glæde i himlen over en omvendt synder end 99 retfærdige...17/12 2009 19:10 DrueAgurken 023595Hey Coller.
Jeg har ikke lige set den der undersøgelse før, men middelbart fortæller den ikke noget nyt. Positivt for Inverness er det dog at den validerer deres Triage kit i et "ICU enviroment".

Hvad angår om de sælger kittet, så er svaret nej, de sælger 'næsten' med garanti ikke noget.

At de giver test væk til den slags validering er dog gammelkendt. Abbott gør det samme.18/12 2009 10:45 Armsved 023608Jeg tror du tager fejl Agurk...

Jeg tror at Inverness sælger deres NGAL-test... I UK ihvertilfald..

Dog skriver de ikke specifikt hvad testens resultat indikerer med hensyn til sygdomme, men blot at man kan måle mængden af patientens NGAL i løbet af et kvarter..

Men når alle ved, at en værdi over 250 betyder, at det er 99% sandsynligt, at der er en AKI-patient i sigte, så er lægen jo ligeglad med om testen ikke er patenteret eller licenspligtig. Han har jo fået hans svar..

http://www.invmeduk.com/emergency-medicine/triager-ngal-test-231/

Jeg synes det er lidt bekymrende at Inverness muligvis kan omgå Bioportos patent på denne måde..18/12 2009 12:37 DrueAgurken 123609ndrs har fået en mail fra en inverness medarbejder der siger at de endnu ikke har fastsat en pris, så de sælger ikke noget.

Og ja, måske er den enkelte læge ligeglad, men udbreder de deres test til hele europa, kan der ikke rende inverness mænd rundt og afholde alle nysgerrige fra at sprøge ind til hvilke niveauer man tester i. Og fanger ndrs bare en læge på mail der siger at de tester for AKI over 250 ng/ml, så fanger bordet... og lægerne er jo udenforstående, så de gider sgu ikke rende rundt og "holde på en hemmelighed".

Den der patentbrydervej tror jeg ikke på. Hvis det er så simpelt kan man jo slet ikke bruge patentsystemet til noget som helst.

Så jeg er slet ikke bekymret i den retning.21/12 2009 07:36 Kim 223671Hej Drue & ndrs.

Så er det måske på sin plads at ndrs endnu engang spørger ind til hvad prisen på Ngal er, da Inverness her d. 17 december har lagt følgende på deres hjemmeside, og her står direkte at de sælger udenfor USA. Dog stadig nævnes intet om cutoff-værdier, hvilket jo er hovedindgrediensen for os.

" a product currently sold by Inverness Medical Innovations, Inc. (NYSE: IMA) outside of the United States.* "

http://www.invernessmedical.com/news--media/news---press-releases.aspx

Så måske det burde undersøges til bunds engang.

Kim21/12 2009 11:21 Mixd 123678Ja det kan jo være således at måleudstyret har viseren malet på glasset, således at viseren altså står på samme punkt hele tiden. Så kan de også udvide markedet til at omfatte vuggestuer og børnehaver.21/12 2009 11:49 DrueAgurken 323680De offentliggører bare endnu en undersøgelse der validerer NGAL, og så til og med udført med inverness kit... no wonder de smider det på siden.

A kit currently sold by invervess eller hvad det er de skriver har de skrevet på alt materiale vedr. kittet i LAAAANG tid.

Der er vidst ikke mere at undersøge.28/12 2009 22:43 fillandkill 1023833Skulle egentligt til at lave et indlæg under Kulsgaard, men indlægget her, hører hvis til i denne tråd.

Jeg skrev en email til Christina Tønnesen i dag, hvor jeg spørger til Rapid Elisa Kit, ved egentligt ikke hvorfor jeg ikke før har tænkt over følgende, - nemlig at salget burde være større, hvis man kunne diagnotisere akut nyresvigt allerede nu, med en test der var tilgængelig til mennesker.

Samtidig havde jeg googlet lidt frem og tilbage, og set at allerede i 2005 snakkede man om licensaftaler (jeg er først kommet til senere). Jeg spørger så CT med min konklusion, at noget må være gået galt, mht. licensforhandlingerne, og om det kunne tænkes at være at BioPorto ser større indtjening i IKKE at udstede licens.

LÆS FØLGENDE SVAR:
Hej Jesper
Den homogene test er først kommet på banen efter vores positive udviklingsresultater i sommeren 2009. Enhver overvejelse omkring licensaftaler før august 2009 har derfor ikke haft noget med den homogene test at gøre.

Kort fortalt har vi indtil disse resultater haft en forventning om at rettighederne til NGAL testen skulle udlicenseres til et antal diagnostiske selskaber, som alene skulle stå for salget af NGAL tests (dog med undtagelsen af ELISA kits som jeg kommer tilbage til).

At vi nu har den homogene test på vej ændrer billedet. Vi vil nu selv sælge en homogen test, og er derfor ikke interesserede i at udlicensere rettighederne til homogene tests. Det efterlader dog øvrige formater som de heterogene tests og point of care og her er vores holdning at vi gerne vil udlicensere.

Forskellen ligger i at vi før har satses udelukkende på licensaftaler og nu har vi to ben at stå på: den homogene test vi selv sælger og licensaftaler for øvrige formater. Der vil stadig være en indtjening i at indgå licensaftaler. Indtjeningen for vores egen test vil dog være relativt højere.

Vedr. ELISA så betyder in vitro diagnostik (IVD) test foretaget ?uden for kroppen? ? altså en blod eller urinprøve i vores tilfælde. Vores ELISA kit har i flere markeder (men ikke alle) en IVD godkendelse, hvilket betyder at det kan benyttes til diagnostik i mennesker. Det er eksempelvis godkendt i Europa, men endnu ikke i USA, hvor godkendelsesprocessen er langt mere omfattende. Som du vil kunne læse flere steder er ELISA primært brugt i lande hvor arbejdskraften er billig, da det er manuel proces at udføre testen. Derfor ser vi ikke det store salg af ELISA, fordi man langt de fleste steder vil afvente tests til de fuldautomatiske maskiner (homogen, heterogen, POC). Når testen bliver accepteret og udbredt i sundhedssektoren forventer vi at salget af ELISA vil stige i udvalgte lande såsom Indien og Kina. Accepten forventer vi kommer i takt med at testen til de fuldautomatiske systemer kommer på markedet.

Med venlig hilsen / Best regards
Christina Tønnesen
Investor Relations
E-mail ct@bioporto.com

Lad os opsummere:
? Alt hvad der tidligere (før August 2009) har været af snak om licensaftaler, var INDEN man kunne lave et nyt regnestykke, med indtægter fra salg af homogene test.
Indtil resultaterne i August 2009, skulle alt udlicenseres? Hmm, total strategiændring for 4 måneder siden, hvorfor save den gren over man selv sidder på.

?Forskellen er at vi nu har 2 ben at stå på? og ? Indtjeningen for vores egen test vil dog være relativt højere?.

Og har ikke rigtig tænkt over at Rapid Elisa Kit løser det moralske dilemma der kunne være, i ikke at indgå nogen licensaftale, førend man var klar med den homogene test. ?Eller i hvert fald gør Rapid Elisa Kit det, at man med god samvittighed kan udskyde eventuelle licensaftaler, til et sted inde i år 2010. At IVD så endnu ikke er godkendt i USA er jo ret beset ikke noget BioPorto kan lastes for, moralsk.


Alt i alt, så mener jeg at denne besked fra Christina Tønnesen støtter mine teorier i første indlæg her i tråden, om strategier og markedsandele.
Og jeg begriber ikke at folk ikke kan se at casen, siden udmelding om salg af egne homogene test, er blevet 100 fold bedre.

Når alt dette er sagt, hvad kan den næste trigger så være?

1. fondsbørmeddelelse om forhåndsordre af The NGAL Test, til levering i 2011. ?I produktkataloget står der på side 2, ? The NGAL Test will be available in the beginning of 2011 and pre-orders are very welcome?. http://www.bioporto.com/content/download/1590/41530/version/4/file/BioPorto+Diagnostics+Product+catalog+2010.pdf
-(produktkataloget er også et kig værd.

2. Godkendt patent i USA, eller andre lande/kontinenter

3. IVD godkendelse i USA


4. licensaftale, -en licensaftale behøver jo ikke være ubegrænset, den kan laves på flere forskellige måder, og sikkert et af stridsemnerne.

5. Phadia patentet kendes ugyldigt, selvom det ikke skræmmer mig.

6. Nye samarbejdsaftaler mht. dyre NGAL, den må ikke undervurderes.

Og der er sikkert flere, men lige hvad jeg hurtigt kunne ridse op. Tænk lige over hvad Christina egentligt skriver.

FillandKill28/12 2009 23:47 fillandkill 223837lige som jeg har postet mit forrige indlæg, kommer jeg til at fintænke lidt over det...

Abbott ville jo allerførst lancere i August, 2009, mon der er en sammenhæng med BioPortos positive udviklingsresultater... i August 2009..??

senere i december 2009 ville Abbott lancere, -så kommer overtegnet emission, interesse fra 2 messer, og de indledende samarbejdsaftaler som nævnes i Q3, samarbejdet med Alpco, positiv fremgang i Phadia sagen, og ingen launch fra Abbott...

jeg går i seng, inden jeg bliver tovlig..
29/12 2009 12:51 collersteen 323844Lidt "nyt" fra Abbott - tror jeg.
http://www.turning-science-into-caring.com/Content/Program.htm

NGAL er i hvert fald på programmet. Workshop 3 ser også spændende ud - i hvert fald det sidste punkt: "First Experience wih ARCHITECT Urine NGAL"29/12 2009 13:04 fillandkill 323846Tja, lyder da ihvertfald spændende, det lyder da til at Abbott er stålsat på at lancere deres NGAL test, -og denne invitation du linker til, ser umiddelbart ud til at være henvendt udelukkende til Abbott personel, som et led videreuddannelsen. spændende....
29/12 2009 16:46 CareTaker 423848Det er også min klare opfattelse at "forhandlinger" vedr. licensaftale(r) i højere grad ikke længere er en forhandling, men snarer en vare, som Abbott og andre kan købe sig til eller lade være, da BioPorto "har" fastsat prisen. Hvilket jeg er overbevidst om bliver en fordel i den sidste ende.

Så hvorfor indgå en licensaftale med X nu, hvis man regner med at man selv kan skore kassen "big time" i 2011? Selvfølgelig gør man ikke det, med mindre der bliver betalt den pris, som vil være proportional med selskabets egen lancering i 2011.

Godt nytår
30/12 2009 13:34 fillandkill 223905Jeg spurgte lidt ind til IVD godkendelse i USA. og her er svaret fra CT:
-
Hej Jesper

Som du kan læse i Q3 er registrering af testen i løbet af 2010/2011 en del af tidsplanen. Da der er forskellige krav rundt om i verden vil det variere hvornår godkendelsen opnås. I praksis vil registreringen formodentlig blive foretaget i samarbejde med eller af de selskaber, der skal sælge testen. Det er endnu for tidligt at sige noget specifikt herom ? som bekendt skal vi først til at indgå aftaler med disse selskaber.

Med venlig hilsen / Best regards
Christina Tønnesen
Investor Relations
E-mail ct@bioporto.com
-
Det betyder jo så at vi muligvis har fundet et af forhandlingsemnerne, med de selskaber der har vist interesse for at sælge testen, i USA.

Bemærk, at det jo først er efter denne positive udmelding, hvor BioPorto fortæller at de har "Succes i produktudviklingen", at casen ændrer sig markant, før denne udmelding har det ikke været meningen at BioPorto skulle producere nogen som helst NGAL test.

Men efter man er succesramt, så vender alt snakken på en tallerken, og mon ikke man kan være røget lidt i clinch med eventuelle samarbejdspartnere, hvis der allerede har været dialog om licensaftaler, isåfald må de oprindelige aftale emner være skåret lidt til fra BioPortos side, efter man uventet opnår dette gennembrud.

Jeg tror nemt at Abbotts gentagne udskydelser kan skyldes dette. -så man kan vel strengt taget sige, at de forhandlinger der har foregået siden 2005/2006, er blevet nulstillet d. 18 August 2009.

Læg iøvrigt mærke til meddelelse nr. 20 (nedenfor) hvordan alting er blevet misforstået totalt, undtagen dog af os her på PI:)

Her er linket til den nyhed der vendte op og ned på casen for 4 måneder siden.
http://www.bioporto.com/content/download/1543/40533/version/2/file/meddelelse+20+2009.pdf

Har du aktier i BioPorto, så bør du læse den grundigt igennem, tak for i år, og godt nytår til jer alle..

med venlig hilsen

FillandKill
TRÅDOVERSIGT
23555 Lille korrektion Fill ..
17/12 08:41 Kim 0