Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab-igen-igen


23651 csinvest 20/12 2009 15:22
Oversigt

Først lige et undskyld for at lave endnu en Gen-tråd men de andre tråde er ved at blive lidt lange og jeg synes der er så meget at tage fat på for at forsøge at belyse og forstå hvad der sker i det kære barn (familiens sorte får ?)
Jeg ser en forklaring på den sidste tids stigning fra euroinvesters nyheder : at den skal op fordi vi snart får nyt om Arzerra-salgs-tal. Ok, det er een mulighed.
her er linket : http://www.finansnyheder.dk/news/ShowNewsStory.aspx?S..
En anden forklaring kan være denne : et analysebureau hæver anbefaling til køb med kursmål 91,70 kr
Link : http://www.finansnyheder.dk/news/shownewsstory.aspx?s..
Når nu jeg er holdt op med at undre mig over det skæve tal 91,70 så tror jeg nu alligevel ikke det er det der ligger bag de forholdsvis heftige opkøb vi så torsdag og fredag.
En tredie mulighed kan være denne :http://borsen.dk/investor/nyhed/172804/
Chefhandler Mads Zink Danske Bank mener at den er på vej i sin *rette kurs* efter de tæsk den har fået. Værd at lægge mærke til Danske Equities' købsanbefaling og kursmål 185
Jeg synes man tidligere kunne se en kalender på Genmabs hjemmeside over hvornår man kunne forvente nyt. Hvad kan vi forvente i nærmeste fremtid af nyheder som kan forklare det der sker? Fabrikssalget er jo nok ikke nogen glædelig nyhed da Genmab sikkert vil tabe en frygtelig bunke penge på den historie. Arzerra-salgs-tal : hvornår kan vi forvente dem?
Er der andre nyheder der kan være lige op over hos Genmab som kan forklare de heftige opkøb?
Med julehilsner
csinvest.
20/12 2009 17:07 gentogen 023652Som (formodentlig) bekendt, så meddelte Genmab sidt i oktober, at data fra overlevelsesstudiet i Zalutumunab var udsat til Q1 2010. Paradoksalt nok var nogle nyhedsmedier ved at få det galt i halsen som en dårlig nyhed, selv om det selvfølgelig var en god nyhed. På det tidspunkt i oktober var det af gode grunde strengt taget kun en forudsigelse (ingen kan jo vide, hvor længe patienterne lever), men nu er vi altså oppe på, at (nogle af) patienterne rent faktisk har levet (næsten) to måneder længere end oprindeligt estimeret. Vi kan stadig ikke vide, hvordan overlevelsen fordeler sig på Zalutumumab patienterne henholdsvis kontrolarmen, men som udgangspunkt må man jo antage, at det er de behandlede patienter, der lever længere. Selv om det fortsat er forbundet med usikkerhed, så er hver eneste dag der går uden nyt for tiden en god dag i Genmab. Og det understøtter givetvis også kursen, selv om Arzerra er det vigtigste.TRÅDOVERSIGT