Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zealand Pharma måske ved at få 100 mio Euro


23754 troldmanden 23/12 2009 15:24
Oversigt

Berlingske bringer en artikle som citere franske kilder for at Sanofi Aventis skulle være interesseret i at købe 19,9% af selskabet for 100 mio euro. Sanofi er som nogen måske ved partner på Zealand Pharma vigtigste stof Lixisenatide som er i fase 3 og er en direkte konkurrent til Novo Nordisks Victoza og Eli Lillys Byetta. Der er altså tale om et stof med samme mekanisme.

Zealand afviser selv at der er kød på historien. I hvert fald at det er noget de har snakket med Sanofi om. HVIS det er sandt så kan jeg dog ikke se hvordan Zealand og deres aktionær kan sige nej til det bud. For det giver en pre money valuering på 3 mia. Det er langt mere end hvad aktionærene har smidt ind. Og i en tid hvor der er langt mellem sucessen for div venture fonde så vil det her se rigtig godt ud.

I det hele taget er der manger rygter omkring Zealand i denne tid. De var selv ude at fortælle om et muligt nyt forsøg på at blive børsnoteret. Men der går også rygter om at de kunne være interessert i en fussion med et allerede unavngivet børsnoteret dansk selskab. Men lige meget hvor meget jeg tænker over det så kan jeg bare ikke se hvilket selskab der skulle være tale om. For udover Novo Nordisk så er der ikke rigtig andre danske noterede selskaber der har samme fokusområde. Så kan skisme ikke rigtig se det. Men rygterne er vedvarende.

Hvis man derimod ser på unoterede selskaber så vil det være naturligt at Zealand sluger 7TM som køre på de sidste pumper.http://www.business.dk/biotek/zealand-pharma-afviser-opkoebsforhandlinger-med-sanofi-aventis23/12 2009 18:00 akademikeren 123767Det ville i givet fald prisfastsætte Zealand Pharma til 3,5 mia, som er det samme som Genmabs nuværende markedsværdi. OG det siger meget om både det første og det sidste.

Men flot hvis det er rigtigt.
23/12 2009 18:14 troldmanden 023769Kunne godt tyde på at der er noget om snakken. I hvert fald interessen. Her siger Zealand Pharmas CEO at det vil give god mening med et dybere samarbejde

"A deeper relationship would benefit both companies," Zealand Pharma Chief Executive David Solomon told Les Echos newspaper.

Men så er det bare spøjst at den danske CFO til Berlinske går ud at afkræfter det hele. CEO vs CFO....


http://www.reuters.com/article/idUSLDE5BM0MK20091223TRÅDOVERSIGT