Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sundhedsreform i USA - hvilke aktier bliver interessant


23838 TeamGarlic 29/12 2009 08:13
Oversigt

Hej forum
Sundhedsreformen er vedtaget i Senatet og der mangler nu Repræsentanternes Hus.

Nordea udbreder sig i dette indslag omkring Teva og en apotekerkæde:
http://borsentv.dk/investor/clip/6618

Thorleif Jackson var meget positiv på Teva i det seneste nummer af Aktionæren.
Han har også tidligere nævnt Walgreen (en apotekerkæde) og Nordea nævner nu CVS Caremarket (den største apotekerkæde).

Argumenterne for disse aktier er, at det foreløbige forslag får 30 mio. mennesker som potentielle kunder og Teva er ikke belastet af udløb af patenter, da de er en kopi-producent.

Jeg lurer selv på Teva, når jeg har kigget på det tekniske. De to apotekerkæder kunne jeg også godt se det langsigtede potentiale i, men de skal granskes lidt nærmere.

Any thoughts ?

mvh Lars Bech29/12 2009 23:27 akademikeren 023875Hej TeamGarlic,

Ret spændende med apotekerkæder, men der skal selvfølgelig kigges på det fundamentale i de respektive cases. Ved du om der er noget i reformen der gavner apotekerne?

Er de specielt centrale i organiseringen af udskrivningen af medicinen? Hvis vi forestiller os at sundhedsreformen driver flere folk ind i apotekerne, så kan vi jo tro at det kan drive mersalg i andre varer for apoteket og derved fører til stigende omsætning.

Jeg kunne godt tænke mig lige at have dem på obslisten og lad os så se det første kvartal med reformen. Det er jo langsigtet vækst der vil noget.

Godt indspark! Keep it coming. Vi skal ud af vores lille Bermuda trekant af aktier!

Glædelig jul!30/12 2009 09:26 TeamGarlic 023887Godmorgen akademikeren !

Det skulle netop være casen: apotekerkæderne får potentielt adgang til langt flere kunder og det giver mulighed for mer-salg.

En anden mulighed er Mylan Inc, som er på Nasdaq. Det er et amerikansk selskab, som bl.a. laver kopi-medicin. Endelig er der Sandoz, som ejes af Novartis. Sluttelig er der Watson, som også er på Nyse (er steget 50% i 2009).

Alle 3 aktier Teva, Mylan og Watson har god vind i sejlene kursmæssigt og anbefales konstant af en bred skare på Wall Street, så man kan hoppe med på den med-vind.

Jeg skal have kigget alle 3 aktier nærmere i korten, men så sandelig også apoteker-aktierne, da de ser interessante ud. Og så giver det interessante muligheder i forhold til DK-aktier.

mvh Lars Bech
TRÅDOVERSIGT