Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Neurosearch og skal, skal ikke.


23943 Stockrosen 2/1 2010 01:28
Oversigt

Nu er vi gået ind i januar 2010-01-01

Så er det jeg ved Neurosearch snart bør melde ud om Huntexil fase III (første test).

Jeg har jo tidligere givet udtryk for, at den nok skulle i pf`en først i 2010.

Det er så nu, jeg skal finde ud af med mig selv, om jeg tror på casen. Altså skal jeg gå ind i aktien, og være der hvis og når, der kommer positive data. For jeg skal da ærligt indrømme, jeg er lidt mere usikker på NEUR end jeg tidligere har været. Eller skal jeg afvente første udmelding og så misse lidt - øh.

Kan ikke rigtig finde ud af hvad der giver den mavefornemmelse/usikkerhed.

Er det fordi Asger Aamund & Jørgen Buus Larsen gik fra bestyrelsen, eller er det fordi Flemming Pedersen måske heller ikke er sikker på det gennemgribende positive i substansen. Det er det jeg får ud af at emissionen kom så uheldigt placeret i tid.

Flemming Pedersen er jo ellers vældig positiv omkring Huntexil, og har næsten opbygget salgsorganisation. Så jeg bør vel skele lidt til hvad han siger, - eller er der positivitet på samme måde som vedrørende NS2359 der også var ved at skulle tage kampen op med Lundbeck på depressionsfronten, og så pludselig ikke skulle det alligevel, fordi virkningen ikke var som forventet i forhold til succes.

Tesofensine har tidligere været en del af mit beslutningsgrundlag, men er det ikke mere. Jeg kan ikke li` der ikke kan skaffes en partner til afsluttende udvikling, og jeg ved ikke om jeg kan li` idèen med NEUR så selv kaster fase III i gang, og håber første del af fase III vil være positiv, og så - øh.

Hvis jeg tror på noget ved Neurosearch, som får mig til at købe aktien er det Huntexil. Men hvis FP ?og? troede lige så stærkt, hvorfor så ikke vente med emissionen til efter de første data i fase III.

Det er måske nu jeg skal have hovedaktionærens tolkning in mente ? ATP så jo emissionen og placeringen tidsmæssigt som ?Neurosearch går dårlige tider i møde?.

Er det bare mig der har flimmer i maven vedrørende ½ kilo NEUR, eller kan i andre heller ikke blive klar??. Hvis testen er positiv, = kasse.

Hvis testen er lidt negativ, --- kan den snart falde yderligere??.Det tror jeg faktisk 15-20%.

Hvordan er jeres tilgang vedrørende før en udmelding ? er i gået ombord?.

Stockrosen2/1 2010 01:33 023944Jeg har fået den kætterske tanke at Lundbeck køber dem.2/1 2010 01:41 Stockrosen 023946Jeg skal ærligt indrømme jeg har den samme tanke, og hvad gør aktien så AKA.2/1 2010 01:56 423947Som Biotek investering er det velkendt at jeg foretrækker Genmab.

Men lundbeck har jo tidligere meldt ud at de leder efter et mellemstort opkøbsmål, og Neurosearch roder jo rundt i hjernen, så spørgsmålet er hvad Neurosearch i givet fald ville være værd for Lundbeck. Det må troldmanden nok være bedre at svare på.

Et eventuelt overtagelsesforsøg kommer dog ikke før EFTER resultater, og da slet ikke fra Lundbeck, efter deres mega flop satsning på en halvmilliard med et fase 3 stof der fejlede efter 3 uger.

Downside i biotek kan ALDRIG overvurderes, det kan upside derimod.2/1 2010 14:24 renek 023958Det er din sidste sætning jeg giver point for ;) I mit hoved gælder det naturligvis alle aktier.3/1 2010 15:06 troldmanden 023981Lundbeck er helt sikkert en oplagt opkøber af Neurosearch. Det vil næste passe perfekt. Men HVIS det skal ske så SKAL det være fordi Huntexil er på vej på markedet. Kun i det tilfælde kan de retfærdiggøre at betale 5+ mia for selskabet. Men det kan de så også sagtens hvis Huntexil bliver godkendt idet Lundbecks eget huntington stof Xenazine kun sælges i USA og Huntexil dermed vil kunne "rydde" bordet i Europa samtidig med at det vil kunne supplere Xenazine i USA. (hvis myndighederne tillader samme selskab har de 2 eneste godkendte huntington stoffer i USA)

Tror jeg så Lundbeck reelt set vil ende med at opkøbe Neurosearch? Hmm nej egentligt ikke. Godt nok er de gamle konflikter ikke umiddelbart til stede længere mellem de 2 selskaber (der har været "ondt" blod mellem dem gennem mange, mange år men med ny ledelse er det saga blolt)Men det virker bare som om janteloven for alvor træder i kraft i den danske pharma/biotech industri. Det er i hvert fald bemærkelsesværdigt at der bare INGEN fussioner er selvom det skriger til himlen at der burde være en masse (specielt blandt unoterede) Men det bliver konstant bremset af CEOs og enkelte større aktionærer. Og det er faktisk medvirkende til at branchen pt har det hårdere end det var nødvendigt.2/1 2010 10:29 butterboy 623953Jeg har købt "pænt" ind på lidt lavere kurser (emmission i 60 og så omkring kurs 70). Så jg har flere stk end tidligere, men kursen er jo også en anden (der er jo også mange flere aktier nu). Dette mest på baggrund af de tidligere gode resultater med huntexil, og så selvfølgelig de subjektive odds man sætter på succes i forhold til nuværende markedsværdi, øvrige stoffer i pipelinen, markedets aversion mod biotech lige nu mv. Så jeg har vel pt 5 pct af porteføljen i Neurosearch, hvilket er blandt de tungere vægtede aktier hos mig, og jeg skal nok ikke have flere nu.

Neurosearch har jo skuffet hver gang tidligere, hvor de har været ved målstregen, så man skal være klar over det er højeste risiko. Går det galt, så tror jeg vil skal længere end ned 15-20 pct. på kort sigt.

Emmissionstidspunktet tror jeg ikke man skal spekulere så meget over - Neurosearch kender heller ikke selv dagen i morgen, og det er fra et virksomehdssynspunkt konservativt og mest fornuftigt at foretage en sådan før resultaterne kommer, selv om de tror på gode data. For hvis de bliver negative, ja, så kan det blive svært overhovedet at rejse nye penge. Så selv om det ikke på kort sigt var godt for aktionærerne, så var det det rigtige at gøre (de kunne dog have gjort det mere smart i form af en rettet emission til de store aktionærer).

Så den optimale strategi (som jeg ikke selv helt følger) er vel at købe på en god nyhed, selv om man mister de første 10-20 pct. Ifølge Jyske Bank skal fair værdi jo op mod kurs 169 på gode resultater, og det sker næpe på en dag. Ved endelig markedslancering helt op mod kurs 300.

Omvendt er det vel svært at få tid til at sidde foran skærmen fra 9-17 hver dag, og mon ikke kursen langsomt kraver op i januar frem mod resultaterne, så alternativt kan man vel tage en beholdning på 1/4-1/3 stk af dem man egentlig gerne ville have, og så håbe man kan komme med på en bølge op. Det tager jo som regel lidt tid at fordøje resultaterne. Det er for mig dog nogle gange psykologisk vanskeligt at købe en aktie der ER steget en hel masse procenter. Andre har det omvendt.

Jeg mner jyske Bank venter Huntexil resultaterre ca. sidst i januar.2/1 2010 15:34 alpehue 223959Er kursen(teoretisk) ikke lige nu udvandet med 37% efter emissionen.


2,33 gl. a kurs inden oplysning 150...............349,50
..............giver 7 T retter, som
1 ny kan købes for........................................ 60,00
---------------------------------------------------------------------------
3,33 aktier har du så for ialt..........................409,50
---------------------------------------------------------------------------

Eller ca. teoretisk 122,97 ? [nu 77]

Du skriver, at du fik nogle til 60(emission) men hvis det pga. af egne gl. har du vel givet 123 ?

7 t-retter + 60 kom det meget under 84 ?

Nu et spørgsmål til din kommentar:
"Emmissionstidspunktet tror jeg ikke man skal spekulere så meget over "

Tror du, at Neuro villa være faldet 37% hvis der ikke havde været emission endnu ?

Jeg tror at ATPhar mere ret end godt er, at der kan være tale om, at Neuro allerede nu ved de får problemer.

Derfor er kursen blevet hernede ?

Så for mig Skal Ikke endnu

Jeg købte (alm. Neuro i 84 og solgte igen i 80 sidst i november)
2/1 2010 17:30 Stockrosen 123961Troldmanden har jo tidligere talt positivt for casen, men også tudet os ørerne fulde om det er højrisiko. Han var så også et smut omkring LUN, og at Huntexil ville passe perfekt til dem som et opkøb, men at det nok ikke ville blive godkendt i USA pga (sagde han dominans)på området??.

Jeg ved ikke hvordan noget sådant vurderes, eller om NEUR kunne købes af LUN for X antal mia. I et tænkt cenarie....Hvad er NEUR værd i pris??.

Nu har jeg forsøgt via Huntington sider i USA og Canada at grave noget skidt op om muligt, men kan intet finde til at holde op mod positiver vedrørende Huntexil.

Er der nogen der ved hvornår Neurosearch forventes at melde ud?. jeg mener at have læst 10 januar et eller andet sted, men kan intet finde om denne dato.

Jeg tror jeg har fundet akkurat hvor toppen af min risikovillighed er at finde. Men også at jeg tror Huntexil viser gode takter vedrørende at have en god bivirkningsprofil. Med en dårlig bivirkningsprofil, ville der ikke være 90% af deltagerne der ville vælge at fortsætte behandling efter randomiseret behandling i MermaiHD studiet (den europæiske).

Det er også positivt deltagere i studierne søger videre behandling efter studierne er tilendebragt, - siger lidt om det er noget der bibringer dem positive effekter. Hæfter mig ligeledes ved (sådan forstår jeg det)at flere af deltagernes egne behandlende læger udtaler sig positivt vedrørende målbare effekter de observerer ved deres patienter.

Det bliver sådan en 50/50 afgørelse vedrørende at handle den [NEUR], men der er nok overvægt til at tro Huntexil kan gøre det, og Neurosearch så også gør det "denne gang".

Stockrosen3/1 2010 16:26 alpehue 023983Hej Stockrosen, det var ikke et svar til mit spørgsmål til butterboy, vel, eller ?3/1 2010 17:37 Stockrosen 023985Hej Alpe! Godt Nytår!!

Så`lige dit spørgsmål nu.

Jeg tror bare jeg snakker, som om vi alle stod på et varmt torv i Siena, med en Moretti i hånden. Altså nogen gange i munden på andre,
for at få viden om (medspil/modspil)til at træffe en beslutning. Så
hvis jeg pludseligt siger noget, er det til flokken, og har èn så noget at tilføje er jeg lutter øre.

Stockrosen3/1 2010 18:38 troldmanden 023986Hej Stockrosen

Ja det er korrekt jeg tidliger har sagt Lundbeck formentligt godt kan rende ind i lidt problemer med de amerikanske myndigheder hvis de køber NS og dermed også får Huntexil ind under deres vinger. For de har allerede det eneste godkendte Huntington stof "Xenazine" som de markedsføre i US. Og det er ikke sikekrt de amerikanske myndigheder vil tillade Lundbeck at få endnu et stof. Modsat så dækker de 2 stoffer ikke de samme aspekter af sygdommen så måske det alligevel kan lade sig gøre.

Jeg har ikke hørt den 10 jan nævnt som en specifik dato for offentliggørelse af fase 3 data. Kan du huske hvor du har hørt/læst det? Det er ikke normalt det kan siges så præcist så lang tid forud. Det er gerne sådan at i samme øjeblik NS står med data i hånden så går der ca 3 dage til nyheden komer ud. (de skal beslutte sig for hvad data reelt set skal bruges til. Gå videre, standse stoffet, bestyrelsesmøde, udfærdige præsentationer mm)

Når jeg regner baglæns så kommer jeg umiddelbart frem til en dato omkring udgangen af jan. Så vi er tæt på....

Vh
T.3/1 2010 18:43 023987Jeg tror ikke at der er et problem med evt. monopolbestemmelser før forsøget munder ud i en egentlig godkendelse og som sådan er blevet til et produkt. Det giver ikke meget mening at et forsøg i en pipeline skal vurderes som om det er et egentligt produkt. Så jeg tror ikke det bliver et problem.3/1 2010 20:36 Stockrosen 023997Hvad jeg ikke forstår vedrørende monopollignende forhold, og behandling/medicinering af sygdom for meget syge mennesker.

Hvis et enkelt firma er så uheldig at være det eneste må markedet, der har mulighed for at hjælpe mennesker der er ramt af Huntington Sygdom, med et eller to af de eneste medikamenter der er tænkt og udviklet på markedet.

Jeg kan ikke forestille mig FDA eks. vil sige, vi accepterer ikke eks. LUN at være eneretlig på området Huntington sygdom, så evnt.
køb af NEUR, eller Huntexil godkendes ikke af konkurrencemæssige hensyn.

Men der er faktisk mange ting jeg ikke har kunnet forestille mig, der alligevel er blevet til en forestilling, så....der er ting jeg ikke forstår mig på, på en måde.

Stockrosen
3/1 2010 20:16 Stockrosen 023996Hej troldmanden

Jeg har ledt og ledt, men kan kun finde et sted hvorfra den dato kan have forvildet sig ind i mit lille ansigt.

Et indlæg på nabokanalen af RuneHoffmann, jeg nok har læst på et tidspunkt. Indlæg #5.

http://www.valuta.se/community/discussionthread.aspx?threadid=2601&postid=31405

Så har jeg lavet en parallel til det event der er d. 11 januar J.P. Morgan - 28th Annual Healthcare Conference, og sandsynligvis tænkt det var et godt sted at "nærmere informere".

Det må være sådan, så ikke noget mere centralt info sted.

Stockrosen
2/1 2010 17:35 Sukkeralf 123962I mine øjne er en emission før vigtige fase III data altid fornuftigt, hvis pengekassen ikke ligefrem bugner. Problemet for NS var bare at denne emission overraskede markedet, da man tidligere havde hentet penge med det formål, at få Huntexil gennem fase III.

Så problemet skal efter min mening findes i det der ikke er sket frem for det der skal ske - nemlig at det ikke er lykkedes NS at lave en aftale på Tesofensine. Tror også at de har indset, at det heller ikke sker uden de selv går videre i fase III - dette studie er tillige blevet en del dyere end først antaget, da man gik fra et omkostningsniveau omkring de 100 millioner til nu 150 millioner !

Når man ser bort fra de to kandidater længst fremme, så er NS dækket godt ind af de tre samarbejdsaftaler, så fremtiden på længere sigt hvis Huntexil fejler ser okay ud (nu hvor de har hentet penge)- altså de skal nok komme op til overfladen igen.

Spørgsmålet er hvad de gør, hvis den fejler - tør de så stadig smide Tesofensine i fase III eller afventer de.

I NS spæde ungdom var der vist tale om, at Lundbeck kunne have interesse i NS, da NS´s forskerteam fik betegnelsen "i verdensklasse". I dag skal jeg ikke gøre mig klog på hvor dygtige de er, men problemer er at de besidder mange af de samme kompetancer som Lundbeck. Et køb af hele virksomheden virker på mig ufornuftigt - så hellere købe Huntexil hvis fase III er gode og NS er interesseret, hvilket jeg ikke er sikker på.

Mvh
Sukkeralf2/1 2010 17:57 Stockrosen 023963Nej det er jeg heller ikke sikker på Sukkeralf. Jeg er heller ikke sikker på LUN er interesseret i prisen ift andet.

Jeg tør slet ikke tænke på situationen Huntexil fejler...huuuh.

Vedrørende Tesofensine mener jeg at have læst lidt om nogle usikkerheder, da man i USA ikke betragter fedme som en sygdom, og af den grund ligeledes usikkerhed omkring hvordan FDA eventuelt vil stille sig i forhold til evnt. godkendelse. At så fedme fører til forskellige sygdomme, og det pga dette forventes der kan opnås tilskud til behandling.....1/3 af alle amerikanere har for høj BMI - disse usikkerheder lægges til grund for manglende partner til færdigudvikling

Jeg kan se et godt potentiale for Tesofensine i USA, men kan ikke se hvordan værdien af Tesofensine kan prissættes pga ovenstående usikkerheder.

Stockrosen

3/1 2010 14:53 troldmanden 523980Ja det er tæt på den afgørende eksamens tid for Neurosearch og Huntexil. Jeg forventer data kommer ultimo jan/primo feb. Så det er nu man SKAL beslutte sig for om man vil være inde eller ude når data kommer. Bliver de dårlige snakker vi vel en kurs der kortsigtet når ned mod 30-40. Bliver de gode, rigtig gode så kan vi muligvis lave en dobler til ca 150 oh hvis det går rigtig vildt for sig op mod de 200 i ugerne efter resultatet. (se links i slutningen af indlægget for yderligere detaljer om Huntexil mulighederne).

Rent strategisk så var det det rigtige at fortage en emission før data kommer. Netop for at sikre sig mod worst case. Og modsat hvad de fleste måske går og tror ?det kom som et lyn fra en klar himmel? så er emissionen faktisk noget Neurosearch satte i gang allerede marts/april. (det kan man læse sig frem til via google og en af deres samarbejdspartners) At fortage en kapitaludvidelse med prospekt og hele pivtøjet er en langsommelig proces. Så det er altså IKKE sådan at Neurosearch har skyndt sig at sætte processen i gang fordi de vidste der f.eks er dårlige resultater på vej fra Huntexil. På det tidspunkt hvor kapitaludvidelsen blev offentliggjort(19 okt) er stort set datoen for afslutningen af den sidste patients behandling. Og først derefter påbegyndes data indsamling og analysen startes så et par uger senere. (gøres alt sammen af et eksternt kontrakt firma)

Men hvis jeg skal afrunde selve kapitaludvidelsen, så er jeg bestemt ikke tilfreds med kapitalen bliver udvandet så massivt for sølle 400 mio. Det var en helt uhørt stor rabat der blevet givet og der er dermed tale om en afsindig dyr forsikring. En stor del af det potentielle upside forsvandt ganske enkelt ved udstedelse af så mange nye aktier.

Hvis vi ser på fase 3 programmet så er der rent statistisk ca 50/50 sandsynlighed for et fase 3 projekt kommer ud med positive data. Men der er en række positive indicier der får mig til at hæve det til op mod 75% sandsynlighed

1) Jeg har set en video af en patient før og efter behandling(fase 2 forsøg). Patienten skulle gå 10 meter frem, fortage en vending og gå tilbage. Inden behandlingen startede tog det meget lang tid og specielt vendingen var meget vanskelig. Efter behandling så det næsten normalt ud. Og Huntington er netop en sygdom som bla bevirker at man mister de frivillige bevægelser. Noget som Huntexil modvirker
2) Jeg har kendskab til flere personer som har gennemført det amerikanske fase 2b forsøg og hvor de har opnået rigtig gode fremskridt. Så som at patienterne pludselig kan begynde at gå uden gangstativ, falder/vælter mindre, taler mere og i det hele taget bliver mere skarp i tankerne(en har opfundet/udviklet en ny transistor under behandlingen selvom han ikke har kunnet det i flere år) Og disse fremskridt er desværre tabt efter behandlingen er afsluttet. Men det tyder på stoffet reelt set virker ( i hvert fald for disse patienter)

3)90% af de patienter der har gennemført de først 6 mdr. behandling af det europæiske fase 3 studie har valgt at fortsætte behandlingen i yderligere 6 mdr. hvor de er garanteret aktiv dosis. Når så mange vælger at fortsætte tyder det på de selv oplever en fremgang
Så overordnet set så er der altså flere forskellige parameter der peger i en positiv retning. Men det er STADIGT vigtigt at påpege den store usikkerhed og risiko der er forbundet med forsøget. Der er masser, masser af forsøg som ser positive ud men alligevel ender med at skuffe fælt. Så har i ikke maven til at holde aktien hen over begivenheden så er det NU i skal sælge ud.

Min egen strategi op til en meget, meget vigtig milestone er følgende:

Fortag en analyse af selskabet om det stadig er interessant hvis og såfremt det vigtige stof fejler. Er svaret ja så sælges der typisk omkring 40% af aktierne op til resultatet. Derved sikres jeg mod et dårligt resultat og kan benytte de 40% til at doble op eller måske endda mere. Bliver det et godt resultat ja så misser jeg starten for de 40% men de skydes så hurtigt ind igen og har mulighed for at være med på en videre upside

Er svaret nej til at det er et interessant selskab uden det vigtige stof (hvis der f.eks reelt set kun er et vigtigt stof i pipeline) så frasælges stadig omkring 40% men de skydes så ikke ind igen hvis stoffet fejler.

Da NS2330 data kom solgte jeg 40% få uger før og fik efterfølgende øget min beholdning af NS aktier gevaldigt da den fik smæk på de dårlige resultater. Tesofensine resultaterne var anderledes. Der havde jeg kendskab til en lang række personer som havde tabt sig massivt. Så det er faktisk det mest sikker jeg nogen sinde har været på et positivt resultat. Derfor beholdte jeg alle mine aktier. Med de kommende Huntexil data er jeg dog noget mere i tvivl hvad min strategi skal være. Men beslutningen SKAL tages inden for 14 dage og det ender nok med jeg sælger lidt ud inden data kommer.

Her er et par ældre indlæg jeg har lavet om Huntexil der fortæller lidt om potentialet for stoffet HVIS og så fremt der kommer gode data og stoffet kan blive godkendt

http://www.proinvestor.com/index.php?p=boards&postid=14169
http://www.proinvestor.com/index.php?p=boards&postid=20606

Vh
T.3/1 2010 18:59 Stockrosen 523989Hej T.

Rart igen at læse, og blive holdt lidt ved jorden og tænke rationelt. Jeg vil se hvad min strategi bliver vedrørende NEUR, - tror ind start 50% af hvad jeg vil investere i casen.

Det følgende indlæg er lavet inden du postede dit,så.

Jeg har prøvet at lave et par talopstillinger ud fra hvad der er af Huntington patienter på verdensplan. Jeg bliver måske en smule rundforvirret over den tal information jeg kan finde, og altså hvad er rigtigt, og hvad forkert. Men målet er naturligvis at finde ud af potentiel indtjening på produktet peak.

Nu har jeg jo læst det du sidder og læser, så jeg kan forlods sige jeg ikke rigtigt kan regne den hjem, med de oplysninger jeg har. Jeg kører tom når jeg skal finde en plausibel markedsandel for Huntexil i de forskellige verdensdele, - jeg kører bare fast. Kunne være sjovt om andre kunne køre den til ende. Altså angive på troværdig måde, hvad en mulig markedsandel for Huntexil vil være i USA og Europa.

Der angives det samlede antal huntington patienter på verdensplan er 100.000 patienter.

Samlede antal patienter i Nordamerika udgør 34.000

Samlede antal patienter i Europa udgør 37.000

Resten af verden må så udgøre 29.000

Det angives 2 af 3 patienter kan have gavn af behandling med Huntexil, og den sidste tredjedel der er de mest Huntington syge, vil ikke have gavn, og vil nok ikke få denne medicin.

Så ser det sådan ud:

Nordamerika 22.666 patienter 15%=3400 patienter
Europa 24.666 patienter 15%=3700 patienter
Resten af verden 19.333 jeg regner ingen med (15%=2900
Patienter i alt 66.665 patienter.

Neurosearch var efter eget udsagn glade for at få afgivne rettigheder tilbage fra Astella, så der regnes derfor med et globalt salg og markedsandel. Men jeg vil nok mene et medikament som Huntexil, i en prissætning som der regnes med, kun skal i lommeregneren for USA og Europa.

Hvor stor en markedsandel skal man regne med Huntexil kan få i %, - omregne i patienter* prisen for en årsbehandling. Jeg vil jo sige 15% til en begyndelse, men her er jeg måske galt i byen, i og med der ikke rigtigt er andet lindrende medikament til den indikation der angives for Huntexil, - men er det på vej?.

Troldmanden angiver prisen på en årsbehandling til 45.000-50.000EUR. Omregnet til DKK efter kurs 7,44 er det 334.800kr.-372.000kr. / snitværdi=353.400kr. ? men det er nok kun for USA og Europa. Forskellen i prisspænd formoder jeg har noget med dosis at gøre.

Jyske Bank angiver prisen på en årsbehandling til USA=75.000kr. og Europa=60.000kr. Der er ingen angivelse for resterende del af verden, men jeg tager de 60.000kr. (er nok for højt hvis).

Men der er da pokkers til afvigelse i det der opgives, - hvad er den korrekte prissætning. Jeg tror på Troldmanden, fordi han holder det op mod prisen på Xenazine.

Regnestykket fra Troldmandens patientpris bliver 353.400kr.*7100 patienter=2.509.140.000kr. PA. Hvis der regnes med markedsandel på 15%.

Regnestykket med Jyske Bank priser ender op i 477.000.000kr. PA. (kun USA & Europa og 15 %).

Tager jeg så resten af verden med i Jyske Bank udregningen giver det 651.000.000kr. PA ved 15 %.

Skal Jyske Bank`s patient prissætning køres op i en Blockbuster, skal markedsandelsprocenten i 23,4 globalt.

Jeg tjekkede lige endnu engang Jyske Bank, - jo de regner med Orphan Drug prissætning, og satserne som angivet ovenfor i teksten. Endvidere regner de kun med USA & Europa som marked. Hvad der så er lidt anderledes, - fra 2014 regner de med en markedsandel på 50% frem til 2024.

Hvis det er muligt at komme op på en markedsandel på 50% i USA og Europa, med den prissætning der er realistisk, altså sammenligningen til Xenazine prisen, så er det altså noget der fylder i kassen. Det vil være det samme som 8.363.800.000kr. PA ved produktets peaksale.

Det lyder astronomisk i mine ører, og mindre kan vel også gøre det. 25%-30%-35% ved peak ????.

Skal vi så returnere lidt i debatten, og gå til eventuel prissætning af Neurosearch, kan jeg sagtens se, det ved en succes med Huntexil vil blive 5 mia.+ hvis jeg vil købe selskabet. Hvis jeg nu vil nøjes med at give et bud på Huntexil --- det er altså også en god pris der skal præsenteres.

Jeg kan også sagtens se aktiens nuværende pris vil finde sig et andet niveau godt over de 150,-kr. .

Det er altså en god lodseddel den 50/50, men den har sin pris hvis ikke.

Stockrosen4/1 2010 00:35 troldmanden 224001Rigtig flot indlæg som du har fået et stort point for.

Jeg har et par betragtninger du måske kan bruge til dit regneark

Det er helt sikkert vanskeligt vitterligt at fastsætte hvor mange der reelt set har HD. Men tallet på 100.000 er i min bog helt klart for højt. Jeg ved godt NS på det seneste er begyndt at nævne tallet. Men mig bekendt findes der ikke nogen studier der bakker så højt et tal op.

Det er stort set kun hvide mennesker der får HD så derfor bruges der ofte et tal der er på ca 70.000 for Europa og Nord Amerika. Datamonitor udgav i 07 et stor HD rapport hvor de havde 2 modeller for US + de 5 største lande i EU til mellem 30-60.000. Og Lundbeck opgiver det amerikanske marked til at udgøre 20-25.000.

Omkring prisen for et års behandling så skal vi benyttes2 forskellige priser. En for US og en for resten af verden. Prisen for medicin er ofte ca det dobbelte i US end i Europa. Med udsigt til en ny sundhedsrefor i US så vil de høje priser dog helt sikkert komme under pres. Modsat så vil mange flere få mulighed for at blive behandlet. Og det gælder faktisk specielt sygdomme som HD hvor flere forsikrings selskaber ikke vil dække en patient der lider af sygdommen. Bliver forslaget vedtaget kan et forsikringsselskab ikke nægte en patient at tegne forsikring.

Det er godt nok ikke langt tid siden NS selv nævnte priser på omkring 45-50.000 euro for et års behandling. Men jeg tror nærmere vi skal regne med 30-40.000 euro i US og 15-20.000 euro i Europa.

Modsat så er jeg endog særdeles overbevist om at Huntexil HVIS og så fremt det kommer på markedet vil opnå en andel der er væsentligt større end 15%(af de 2/3 du referer til(som NS har nævnt)). Lundbeck har f.eks opnået et salg på ca 10-12% af det totale amerikanske marked på blot ét år. Og det vel at mærke for et stof som ikke har nogen speciel god virkning samt en uheldig bivirkning.

Kombinationen af de meget stærke HD patienter foreninger, kun ét godkendt stof(som ikke er særligt effektivt) samt udsigten til en ny sundhedsreform så tror jeg Huntexil vil kunne opnå en andel på 30-60%.

Hvis vi tager udgangspunkt i 70.000 patienter og stoffet reelt set kan benyttes i 2/3 så betyder det 21-42.000 potentielle patienter. For nemhedens skyld siger vi så 1/3 er fra US og resten kommer fra Europa, Australien osv. Og prisen sætter vi til 30.000 euro for US mens resten er 15.000 euro. Altså i den lave ende

Dvs 7.620-15.250 us patienter af 30.000 euro = 228,7- 457,4 mio euro
15.250-30.500 i resten af verden af 15.000 euro= 228,7-457,4 mio euro

Ud fra dette eksempel snakker vi så et potentiale på 450-900 mio euro hvoraf 90+% ender på bundlinjen. Ved 90% margin svare det til 3-6 mia. Derfra skal så fratrækkes udgifter til driften af resten af selskabet. Og det estimerede Neurosearch sidste år til 700 mio dkk. Og så er vi på 2,3-5,3 mia.

Ja det er gratis at lege med tallene og man kan let blive svimmel. Men om ganske få dage kan det hele også vise sig at være fis i en hornlygte. Eller det kan blive starten til et nyt dansk medicinal eventyr. Kun tiden vil vise hvad udfaldet bliver.

Vh
T.

PS Jyskebanks estimater på et års behandling i US er...... ja nærmest latterligt. HVIS Huntexil opnår gode data og stoffet bliver godkendt så sælger Neurosearch selvfølgelig ikke stoffet med en rabat på 60% til Xenazine som endda er et relativt dårligt produkt. Så de kommer til at fortage en MASIV opjustering hvis der kommer gode data4/1 2010 02:56 Stockrosen 024003Tak for den T., det var lige noget sådant info jeg håbede på.
Nu kan jeg jo sætte i relief, med skygger og det hele (3D).

selv venlig hilsen
Stockrosen4/1 2010 12:07 troldmanden 024010Det var så lidt.

Hvis du har gang i et avanceret regneark kunne det da være interessant at se det på et tidspunkt
Vh
T.5/1 2010 21:54 thro 024096Jeg ved ikke hvor antallet af patienter kommer fra men de studier jeg har kendskab til estimerer antallet af HD patienter i Vestlige befolkninger til mellem 3 og 10 per 100.000. Dvs alt mellem 9.000 og 30.000 patienter i USA med en befolkning på ca 300.000.000. Disse tal indeholde både dem som har sygdommen og dem som har fået genet påvist men ikke er syge endnu.
Så et patientgrundlag på 100.000 er som troldmanden skriver nok lige i overkanten. Men mindre kan også gøre det.
/thro4/1 2010 11:49 butterboy 024007Hvis man sætter ssh for succes til 75 pct og kurs 150 og failure til 25 pct og deraf følgende kurs 30, så burde den forventede kurs nu være:

0,75*150 + 0,25*30= 120

Kun hvis ssh for succes er 50 pct og resten af neurosearch prissættes til 0 kr får vi noget der minder om den nuværende kurs

enten sætter marekdet ssh for succes meget lavere eller også ventes kurspåvirkningen at være lavere eller også er Neurosearch bare undervurderet ! Jeg synes det er gode odds !

PS Selvfølelig er verden ikke bare sort/hvid - der kan også komme mere grumsede resultater...4/1 2010 12:04 troldmanden 024008Der er ikke nogen der officielt sætter ssh til 75%. Den følger normen på godt 50%. Men derudover så burde kursen jo også være 121 efter udvandingen fra emissionen. Så vi har allerede et pænt efterslæb. Men sådan er der jo så meget.....5/1 2010 14:18 TheBekkers 224080Jeg har lige været ved at søge lidt på nyt omkring ABT-894, idet der jo længe ikke er sket videre med udviklingen af dette produkt. Bliver det skrottet at Abbott eller var min tanke?

Jeg faldt så over nedenstående link, som jeg mener dækker over en patentansøgning indsendt af Abbott d. 10. dec. 2009.

http://www.wipo.int/pctdb/ja/ia.jsp?ia=US2009%2F045819&IA=US2009045819&DISPLAY=DESC

http://www.wipo.int/pctdb/images4/PATENTSCOPE/95/7b/97/067b97.pdf

Det er vedr. ABT-894 eller SOFINICLINE, som jeg tror, de navngiver produktet hos Abbott. Her er der en meget detaljeret gennemgang af deres fase II forsøg, hvor de lavende head-to-head med Eli Lilly's Strattera (Atomoxetine), der i 2008 havde et samlet salg på 579 mio. dollars. Denne analyse har jeg ikke set før. Datapakken viser, at der er statistsik forbedring for ADHD patienterne i forhold til placebo, og at Soficicline effektmæssigt er på højde med Strattera. Dett er også, hvad NS tidligere har meldt ud overordnet omkring resultaterne.

Mit spørgsmål er så, om patentansøgningen skal ses som en understøttelse af videre udvikling (fase III) eller blot et forsøg på at blokkere for evt. andre, der har en lignende mekanisme/tilgang?

/The Bekker6/1 2010 14:29 troldmanden 024144Hej TheBekkers

Rigtig godt spottet. Jeg var selv gennem sofinicline(ABT894) for et par uger siden uden at finde reelt nyt. Så i den kontekst er det her fra ret interessant.

Detaljeringsgraden er jo nærmest en videnskabelig publikation. Det er først gang nogensinde jeg er stødt på den type detaljerede informationer i en patentansøgning.

Omkring selve data så ser 4mg BID jo ret gode ud. Men 4mg QD (en dosis daglig) dosis mudre billedet en del. Hvorfor er den pludselig væsentligt dårligere end både 2mg QD og 4mg BID?(2 doser dagligt) Så man har ikke endeligt fundet den mest optimale dosis. Tror de skal have testet 4mg QD igen, samt 4mg BID og så en endnu højere dosis som måske 6mg BID. For bivirknings profilen er jo væsentligt bedre end Strattera. Så det åbner muligheden for endnu bedre effekt med højere dosis, men med samme bivirknings profil som Strattera.

Fra officiel side lyder det at Abbott stadig er interesseret i at gå videre. Men der er helt ufatteligt lukket med informationer omkring både Sofinicline og ABT560 som også burde være gået videre.

Det afsluttede fase 2 forsøg var i voksne. Og som jeg forstod det så ville de nu teste det i børn inden det evt kunne komme videre i fase 3. Spørgsmålet er om de så ikke er i gang med - eller forhåbentligt allerede har afsluttet - et nyt fase 1 forsøg i børn. Men det ville i DEN grad være rart med en reel opdatering på Sofinicline og ABT560. Men med ovenstående data i mente så har jeg meget vanskeligt ved at se dem lukke programmet ned. Så den køre med relativ stor sikkerhed i det skjulte
Vh
T.6/1 2010 22:23 TheBekkers 024167Ja, der er godt nok lukket for informationer fra Abbott...

Hvordan kan de køre disse kliniske afprøvninger i det skjulte? Annoncerer de ikke deres forsøg et eller andet sted, eks. i lighed med clinicaltrials.gov? Men på den anden side, så kan jeg heller ikke finde nogen informationer omkring NSGENE's forsøg i Sverige eller HART-forsøget i Europa, så det er jo nok i lighed hermed. Mærkeligt, at der ikke findes en europæisk sidestykke til clinicaltrials.gov.

/TheBekkers7/1 2010 00:01 troldmanden 024183Der findes (endnu) ikke nogen lv der siger selskaberne SKAL annoncere deres studier på CT.gov. Så derfor forgår der rigtig meget i det skjulte.

Er det ikke Mermaid studiet i Europa du tænker på? Det kan man skam finde på CT men der er ikke noget nyt at finde siden april 09

http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00665223?term=acr16&rank=2

Omkring NsGene studiet så er det faktisk ret interessant. Studiet bør være afrapporteret. Men hvorfor der ikke er kommet noget ud er et godt spørgsmål. Neurosearch har tidligere indikeret de godt kunne være interesseret i at overtage resten af selskabet såfremt de opnår gode data med AD projektet. Så man kunne jo have lov at håbe det er hvad der er under vejs.7/1 2010 00:40 troldmanden 024186Ser ud til Jyske bank har Neurosearch som deres top pick blandt de danske biotech selskaber. Indenfor de næste 30 dage så ved vi om det var klogt eller ej. I hope so.....


http://www.business.dk/biotek/knald-eller-fald-biotek-i-20107/1 2010 01:45 gentogen 024190Tja, som de dog kan sige det ene om det ene firma og det andet om det andet.....

"Aktien er markant undervurderet i forhold til det potentiale vi ser i den ? forudsat, at der kommer gode data i januar"
7/1 2010 01:59 troldmanden 024192Tror bare det er journalisten der har fået det formuleret lidt forkert. De har 165 som target her og nu. Men den er selvfølgeliog også meget risky i disse dage fordi det er liiiiige op over der skal komme MEGET afgørende data.

De siger kurs 293 med Huntexil godkendt. Hovedparten af værdiforskellen mellem de 165 og 293 ligger i selve fase 3 data rapporteringen. Gode data og de opjustere. Dårlige data og de nedjustere til ca 807/1 2010 17:59 elvispresley 024232Hvis det er tilfældet, skulle det jo på nuværende tidspunkt være risicofrit og beholde aktierne, hen forbi meddelse.
Men mener i virkelig, at der ikke vil være en reel downside men kun en upside i aktien p.t.

MVH7/1 2010 19:17 Stockrosen 024234Du kan være skudsikker på, der er downside i aktien, hvis det der dukker op om Huntexil, ikke er gode takter. For mig er de
80,-kr. niveauet aktien efterfølgende vil have som toplevel, og altså mål at stige til ved gode nyheder om Tesofensine. Men hvor den vil finde ny bund hvis Huntexil fejler --- 25-30% længere nede på bakken ???. Jeg har exponeret mig i NEUR, og (tror på casen)håber det går godt, og HÅBER fordi andet er illusion. Det er en lodseddel, men med 50% gevinstchance 50/50.

Stockrosen7/1 2010 19:45 troldmanden 024235Hej elvispresley.

Velkommen til ProInvestor

Jo der er helt sikkert en stor risiko forbundet med en investering i Neurosearch i disse dage. Som jeg skriver længer oppe så kan aktien får mega hug hvis Huntexil data falder forkert ud. Jeg gætter på at den kortvarigt kan falde helt ned til 30-40 inden den vil rette sig igen. Modsat vil den formentligt stige til op mod 150 hvis der kommer gode data og den kan muligvis endda stige endnu mere i den følgende periode.

Jyske banks forskellige kurser er et udtryk for at de allerede nu mener værdien burde være 165 hvor vi jo altså er på kurs 80. Det er derfor de mener det pt er den mest undervurderede danske biotech aktie

Indirekte siger de så de vil nedjustere target til omkring 80 hvis Huntexil fejler. Men jeg kan garantere for at vi vil komme LANGT under det nivau hvis stoffet fejler

Vh
T.8/1 2010 13:58 troldmanden 024268Skal da ellers også lioge love for der er kommet gang i Neurosearch. Den er pt oppe med 5%. Men nedenstående 15 min forsinkede dybde viser en volume i dybden der er mange, mange gange større end normalt. Så er der nogen der så småt begynder at få kendskab til det kommende resultat??84,00 11 599 1 979 85,00 12:39:29
83,50 1 000 3 725 85,50 12:39:10
82,50 2 420 2 000 86,00 12:39:10
81,00 3 032 400 86,50 12:39:10
80,50 2 300 2 398 87,00 12:39:108/1 2010 16:55 elvispresley 024272Ja men troldmanden du plejer og være på god fod med ledelsen i Neurosearch, så var det ikke lige noget for dig og finde ud af om der er viden pt.
Er også inde i aktien og det ville da være rart og vide og din spådom om 75% chance for gode nyheder holder.

God vind
Elvis8/1 2010 17:24 troldmanden 024274Neurosearch vil aldrig være i stand til at bekræfte noget sådan. De er jo belagt med strikse børsregler der forbyder dem at fortælle evt nyt til mig før det kommer ud som en meddelelse. Så vi må væbne os med tålmodighed indtil der kommer nyt. Hvad enten det er godt eller skidt nyt.

Men der bliver godt nok handlet voldsomt i dag. Nu 150k aktier handlet. Det er MEGET sjældent der bliver handlet så meget.......
11/1 2010 16:09 elvispresley 024391Er det bare for og ryste træet, at den opfører sig underligt idag. Først meget op og så lige så meget ned igen. Eller er der nogen der er ved og få kolde fødder.

MVH11/1 2010 21:05 Stockrosen 024400Skal ærligt indrømme jeg var at finde i sælgerlogen. Ikke bare NEUR,
men hele dynen blev afhændet incl. LUN, der ellers sjældent er ude af
pf`en. Jeg blev lidt kold om ørerne af at holde øje med DAX, - kunne
tolkes som potentiel mindre god dag tirsdag, så jeg skød profitten,
og håber at kunne købe igen på favorable vilkår. Kapitalforrentning i
dag - 2,5%.....selvom B&O + Tryg Vesta reverserede mere end påregnet.

Imorgen er en ny dag, med de oplevelser den bringer OP/NED ???. Og jeg tror ikke der er mange kolde fødder eller NEUR`oser.

Stockrosen12/1 2010 16:28 elvispresley 024439Nej Det ser ud til at handlen kører fint i dag, så jeg er glad for at jeg beholdte min portion.13/1 2010 12:14 elvispresley 024481Hej
Dette er ikke specielt til Stockrosen, men til alle som er gode til Teknisk Analyse. Jeg kan se at kursen nærmer sig brud af MA 200. Er dette nogen særlig indikation?
Jeg har prøvet og kigge lidt på Netfonds.no men det virker ikke helt pålideligt. Derfor ville jeg gerne høre hvad i mener der gemmer sig under en TA af Neurosearch. Hvis i har tid og lyst!!
På forhånd mange tak.14/1 2010 12:59 troldmanden 024513Der er rigtig komme gang i handlen med Neurosearch. Der har lige været en handel på ca 70k i et hug. Nogen der kan se hvem det var?

Den øgede handel har de seneste dage fået aktien til at stige flere procent dagligt. Så folk possitionere sig op til de vigtige fase 3 data med Huntexil. Så det ligner jo næste et brud elelr i det mindste en test af hundrede allerede i morgen.

Antal Bud
1.000 95,50
525 95,00
2.200 94,50
7.100 94,00
1.846 93,50
12.671


Udbud Antal
96,50 2.195
97,00 1.425
98,00 2.187
99,00 100
99,50 210
6.11714/1 2010 13:07 Solsen 024514Seneste handler

Den Danske Bank Den Danske Bank 10 000 96,00 11:49

Den Danske Bank Den Danske Bank 68 200 96,00 11:4814/1 2010 13:47 troldmanden 024516Takker.

Bliver spændende at se om den seneste tids kursstigning enten bliver nulstillet og det der er meget værre ved dårlige resultater, eller om den seneste tids stigning vil blive understøttet af gode data og dermed en kurs i niveau 150-200.

Jeg tror nyheden vil komme i perioden ultimo næste uge til medio feb. Så man har ikke mange dage tilbage at købe/sælge i hvis man vil være sikker på at possitionere sig "korrekt" inden data kommer16/1 2010 13:31 hall 024581I løbet af dagen i går nåede kursen op på 99, for derefter at blive banket ned i 93,5. Fra god grøn til god minus. Den måde aktierne blev smidt på til sidst virkede nærmest som om, nogen allerede havde fået januar-udmeldingen. Men kan nu se på handelloggen, at det ar en bred vifte af mæglere der solgte. Måske var det bare en stor gevinsthjemtagning eller.....

Gad vide, hvordan det udvikler sig mandag. Hvis det var gevinsthjemtagning, så kan det tænkes, at folk vil ind igen mandag morgen, hvilket vil resultere i, at kursen stiger.

Har folk mistet tiltroen eller kender resultatet, ja så går den nok stærk nedad.

Bare lige mine refleksioner. Hvad siger I andre?16/1 2010 14:45 csinvest 024582jeg tror ikke nogen kender resultatet men den var noget overkøbt og når først den vælter ud af sengen så kommer nerverne på banen. Almindelig gevinsthjemtagning og nervøsitet. Jeg var inde med et par handler i den både torsdag og fredag og nåede lige at komme ud inden den røg ned men jeg havde osse smidt hvis jeg havde været inde da den begyndte at rulle. Jeg tror den vil op igen stille og roligt på mandag men alt kan ske. Den bliver spændende at følge. Det var så bare min meningTRÅDOVERSIGT