Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

PI´s Flabling Pris....


24291 akademikeren 9/1 2010 10:36
Oversigt

Dybt inspireret af gårsdagens chat har PI besluttet at stifte en pris, som skal gå til den skribent, som gennem flabet eller bare gedigen research bidrager med væsentlige og kurspåvirkende nyheder enten i chat, tweet eller debat.

Sådanne informationer som hverken er kendt af markedet eller af andre kan hjælpe os allesammen til at få en fordel i vores køb og salg af aktier. Det skal ikke gå ubemærket hen, at vi på PI har de seriøse skribenter, der gennem analyse, flid og research faktisk forsøger at forstår hvad der foregår i de firmaer vi investerer i.

Flabling Prisen er hermed født.

Alle skribenter kan indstille og kan indstilles. Men ingen kan indstilles uden forudgående motivering.

Prisen uddeles hvert halve år og sker gennem afstemning. Nedenfor og som svar til denne tråd indstiller vi forskellige skribenter og dem med de fleste stemmer op vinder.

ProInvestor kvitterer med en passende præmie og ikke mindst vil det fra profilen fremgår at vedkommende har modtaget Flabling prisen.

drueagurk, Flabling prisen
9/1 2010 10:37 akademikeren 424292Den første der indstilles er DrueAgurken og motiveringen er følgende: "DrueAgurken har via en konkret mail fremskaffet tredjemands vurdering af BioPorto´s salgspotentiale. Det er første gang at vi hører konkret salgstalspotentiale og det vurderes at kilden vil kunne bruges i fremtiden til stærk gavn for netværket"9/1 2010 10:37 akademikeren 224293Den første der indstilles er DrueAgurken og motiveringen er følgende: "DrueAgurken har via en konkret mail fremskaffet tredjemands vurdering af BioPorto´s salgspotentiale. Det er første gang at vi hører konkret salgstalspotentiale og det vurderes at kilden vil kunne bruges i fremtiden til stærk gavn for netværket"9/1 2010 11:12 DrueAgurken 424295Indstilling af ndrs til Flabling prisen.
Ndrs har i sin ihærdige søgen efter BioPorto relevante informationer opsnappet forventninger og priser, som senere er blevet kategoriseret så sikker som viden så selv Descartes var blevet stolt.

Nævner i flæng:
BioSites prissættelse af testkit.
Abbott forventede launch.
BioSites forventede launch.

Ndrs har fuldført sin opgave med så stor ihærdighed at han tilmed har en stor stjerne hos BioPorto selv.


(Mest interessant er nok det som han ikke har kunne finde, nemlig informationer om salg af test kits fra BioSite og Abbott, som har bekræftet at de ikke har påbegyndt et salg endnu)9/1 2010 11:20 Hegu 224296Jeg glemmer ikke den morgen, hvor ndrs lancerede nyheden om patenttildelingen i chatten her på PI. Det gik over en halv time før nyheden var ude på andre boards, og i mellemtiden havde jeg nået at købe solidt op i aktien, som samme dag og de efterfølgende steg meget voldsomt i kurs.

Med venlig hilsen

Hegu10/1 2010 17:02 alpehue 024340Men hvor er kursen i dag, og dermed værdien af kurspåvirkende nyhed ?10/1 2010 00:57 jobono 024325Det er en sjov og god idé. Men der skal linkes til dokumentationen, så alle kan se, hvilke herlige bedrifter, der henvises til.10/1 2010 16:44 alpehue 024339"en pris, som skal gå til den skribent............bidrager med væsentlige og kurspåvirkende nyheder enten i chat, tweet eller debat.

Det er ikke muligt/lovligt (det med kurspåvirkende) !
De skal komme via fondsbørsen

Iøvrigt endnu et eksempel på, hvorfor det er svært, at finde sig til rette her på PI, der elsker pointgivning til den håndfuld, der nu også skal dele pokaler.

Blot en uinteressant mening

10/1 2010 17:59 cyber 124345Selvfølgelig er det lovligt, siden hvornår har det været ulovligt at have en nyhedstjeneste, og hvem ved på forhånd om en nyhed er kurspåvirkende, man kan kun håbe. Bland ikke insiderviden i kortene.

PI kunne overveje at tilføje en applikation, så vi kan få nyhedsstrømmen i realtid, ikke gratis, men hvem vil ikke betale for en lækker anretning?

Synes det er fint, at PI kommer med inspirerende tiltag.

Alpe du forholder dig ensidig kritisk af PI, du burde være mere delikat med tanke på dine forunderlige poetiske kreationer.10/1 2010 18:02 oneofakind 024346Damn! Jeg kom til at give en "negativ" ved at ramme forkert med musen!
Klebager! Det var ment som en positiv.. Gid man kunne slette sin tilkendegivelse!

mvh.10/1 2010 18:15 alpehue 224349Tak oneofakind, den må så have været til mig10/1 2010 18:13 alpehue 024348cyber, jeg mener du forholder dig nøjagtigt som du mener jeg gør så, nemlig ligeså ensidigt.

Men kan I leve i længden af at belønne hinanden med point, præmier og pokaler ?

Kurspåvirkende info ligger i markedet inden det lander på en debat, men overfortolk nu ikke mine ord (der var lidt ironi), du så vel .

Jeg mener stadig, at I har ødelagt en godt initiativ til en god debat, med en chat.

Jeg ved også at du ikke er enig.
10/1 2010 18:32 cyber 324352Man kan da sagtens have både en chat og en debat, kan ikke se problemet, savner du fokus, eller kan du ikke begå dig i en chat?

Debatten er til den dybe meningsdannelse og brede info, chatten er til nærkontakt og hurtig info, hvilket kan afføde nogle spontane og dygtige handler.

Et klap på skulderen til dig, fordi du trods alt kan holde os ud.10/1 2010 18:36 akademikeren 724353Hej Alpehue,

Du må så selvfølgelig gerne mene som du gør. Og det er for så vidt i orden. DIn holdning ændrer sig ikke meget selvom der konstant herinde kommer nye debatindlæg om masser af aktier herinde. Vi har på daglig basis flere tusinder handlinger fra brugerne herinde, debat, chatindlæg, kursmål, handler og meget mere. Så der er rigeligt at gå igang med.

Kigger man på substansen i vores debat og sammenligner den med EI, så er vi på PI 110% tilfredse med kvaliteten og tonen. Så jeg mener at vores initiativ til en mere sober aktie debat er lykkedes til fulde.

For de meget aktive er chatten et klart plus til deres aktiehverdag.

Jeg har altid troet meget på smag og differens. Derfor har jeg også ønsket at præmiere de skribenter der leverer meget i forhold til dem som er mere passive.

Det har været ledetråden i PI, og det er også de tiltag der kommer flere af i 2010.

Hvis jeg skulle ønske mig noget af 2010 så skulle det være at vi blev endnu flere og diskuterede endnu flere aktier (mere end the usual suspects, som er suspekte )

Vi ønsker at fortsætte med at være et seriøst aktiesite og vi vil arbejde hårdt for dette også i 2010.

Iøvrigt er jeg meget enig med det Cyber siger.

Og så vil jeg også tilføje at alle kan indstille alle med en motivation.

Og jeg vil da hilse det hele meget velkomment.

Men at vi fra PI gerne vil være med til en aktiekultur hvor man påskønner hinanden, istedet for en form for infantil nedrakning af hinanden, har jeg faktisk svært ved at se kan gøres til genstand for kritik.

10/1 2010 18:59 alpehue 024355Jeg følger løbende debatten her, og er ikke enig !
Der er for meget smagsdommer, for lidt debat og for meget chat.

"kvaliteten og tonen"
"sober aktie debat"
"smag og differens"
"aktiekultur hvor man påskønner hinanden"
"Iøvrigt er jeg meget enig med det Cyber siger"

og så lige:
"infantil nedrakning af hinanden"

Her er jeg til gengæld enig, det gør I ikke ! (kun Arto-Ei)
I er altid enige.

Nå men der er plads til alle i vores store debatverden, eller mangel på samme
10/1 2010 19:05 akademikeren 424356Ja det er nok svært at diskutere så, hvis du har den mening om PI. Men jeg vil til enhver en tid matche vores indlæg (også summen, fordelingen) op mod et hvilket som helst andet investor site og så have målt lødighed, soberhed og kvalitet.

Men man kan ikke gøre alle tilfredse og jeg tror heller ikke at det er du ønsker. Så må du jo være vores rasmus modsat og det skal da også være velkomment.10/1 2010 19:27 cyber 324357For helvede Alpe - haha, er det sådan du vil have det?

Forstå - at en lødig debat indeholder udveksling af synspunkter og holdninger, ikke nødvendigvis oplæg til diskussion og konfrontation.

Emner kan sagtens analyseres og perspektiveres uden kontroversielle holdningsytringer.

På PI har vi valgt den saglige tone, men lad dig ikke narre, vi mestrer den kun, fordi vi har været igennem børnehavestadiet.10/1 2010 19:37 alpehue 124358Glem nu ikke at denne debat handler om, at dele præmier ud, hvor jeg advokerer for, at man først skal skabe den debat, der var meningen.

Uden mig fik I slet ikke modspil10/1 2010 20:35 Hegu 1124361Alpehue...du giver jo ikke modspil. Du sniger dig rundt på de forskellige boards og kommenterer på alt muligt mellem himmel og jord med en kommunikationform, som lukker om sig selv, fyldt med uudtalte behov for anerkendelse samt evindelig intrigeren mod andre og mod PI. I bund og grund er du rystende angst for den ro og harmoni, indbyrdes respekt og humor, som skribenterne her på sitet har fundet fælles fodslag om - fordi du ikke selv ikke er i stand til at danne sådanne relationer, hverken i cyberspace og måske heller ikke i IRL.

Jeg har tidligere opfordret dig til at ændre din facon og opføre dig som en mand i stedet for en ucharmerende kopi af Rowan Atkinson i hans rolle som "Blackadder". Gør dog et forsøg og koncentrerer dig om dine egne markesager. Her er fremstår du nemlig kompetent, men helhedindtrykket ødelægges desværre af alt dit forlorne kvindagtige "stikken knive i ryggen på andre" snak.

Hegu
10/1 2010 22:34 alpehue 024369Hegu, jeg sniger mig ikke nogen steder. Og du er som du plejer. En dag kommer du nok også ned på jorden

Psykolog er du heller ikke, så ville du have opdaget og kommenteret det, der var mit ærinde i denne tråd.

Tillykke med dine nye pointmuligheder, og glem så alt den "forlorne kvindagtige" selvforståelse, og nyd jeres "indbyrdes respekt og humor".

Lad os begge nyde, at man ikke behøver, at være enige
10/1 2010 19:51 alpehue 024359Iøvrigt sprang jeg over børnehaven, måske derfor, jeg ikke har brug for chatten
11/1 2010 17:56 alpehue 024397Grøn 54 og rød 30, jeg kigger med gru
på en tråd om point, præmier og pokaler
og ser at i debatten stadig og nu,
man her knapt fortæller, tegner og maler
det er sikkert en vanskelig balance
men spotter dog at chatten får en chance
11/1 2010 21:03 loevquist 424402Jeg på dette forum sjældent skriver
men når noget så dumt og åndssvagt mig i synet skriger
jeg hurtigt min mening må bekende

Alpetot, på min hjemstavnsegn jeg lærte
at var duften i bageriet for stærk
måtte man et andet sted sit brød købe
og herudover afholde sig fra barnligt og intetsigende hærværkrkhanen er indstillet for professionel rådgivning og vejledning i det nok allermest vigtige aspekt ad investering i aktier, nemlig money management. Det er selvfølgelig ikke det eneste, han har bidraget med, men det er - i mine øjne - yderst prisværdigt, idet det ofte er overset i forhold til smarte strategier osv.

Mvh loevquist11/1 2010 21:17 alpehue 024403Den har du fortjent point for Loevguist, men da jeg aldrig uddeler, må jeg bede andre om hjælp11/1 2010 21:21 Hegu 324404Det er rigtigt Loevvquist, men pga af AKA´s formulering/afgrænsning i det indledende indlæg, har jeg ikke rigtigt tænkt på hverken CHjort eller rkhanen i denne sammenhæng. De yder ubetalige suveræne bidrag til alle os andre.

Med venlig hilsen

HeguTRÅDOVERSIGT