Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Steen Bryde politianmeldt - endelig!


2500 11/2 2009 18:28
Oversigt




11/2 2009 18:48 JørgenVarnæs 02502



Det er dagens bedste nyhed. Den mand er jo gift for dansk erhvervslivs anseelse!



11/2 2009 23:18 Mr. Buffet 02508



Ja han kan ikke have mange støtter - det er jo vanvittigt, hvad den mand har bedrevet på det sidste.



13/2 2009 16:33 JørgenVarnæs 02616



Det er da utroligt, hvad den mand kommer op med af kreative forslag for at rane penge til sig. Check lige denne meddelelse om kendelse fra Landsretten:

Nordic Tankers: Landsretten underkender Bryde

14:24
Steen Bryde fik ikke noget af at gå til Østre Landsret i forbindelse med sin konkurs i november. Sø- og Handelsretten handlede rigtigt, fastslår dommerne.
Der blev indledt konkursforhandlinger om finansmanden Steen Bryde i Sø- og Handelsretten i november. Forhandlingerne blev sat i gang, efter at en række kreditorer havde fremsagt krav mod selskabet - blandt andet Roskilde Bank.
Østre Landsret har nu afgjort, at det var i orden, at Sø- og Handelsretten på den baggrund sagde ja til, at konkursbegæringen af Steen Bryde kunne fremmes. Det fremgår af en kendelse fra landsretten.
Kreditorerne i sagen er blandt andre Roskilde Bank, Jyske Bank og Amagerbanken samt Steen Brydes egen kone Mette Liebach Bryde, der i retten i november fremsatte et krav på 68 millioner kroner mod sin mand.
Brydes forretningsimperium begyndte for alvor at knage, da hans ejendomsselskab Bristen Gruppen blev erklæret konkurs den 14. november, dagen efter at Brydes mangeårige samarbejdspartner Brian Petersen blev erklæret personlig konkurs af retten i Holbæk. Sammen ejede de to revisorer hver 50 procent af Bristen Gruppen, som Roskilde Bank sparkede omkuld med et krav på 18 millioner kroner. /ritzau/


...Konen har et krav på dkr 68 mio imod ham!!! Hvor sindssygt er det!? Bryde har gjort det rigtigt grimme ved sine kreditorer og nu vil han også have del af deres begrænsede dividende fra boet.

Jeg troede, at det var løgn, men han kunne overraske mig endnu en gang.



13/2 2009 16:38 02617



Jamen det er jo yndigt. Hold kæft en straten røver! Er han ikke uddannet revisor. Han ved da nøjagtigt hvordan han skal dække sig ind. Faneme smart ikke mindst med tanke på at han solgte alle de sunde firmaer fra til konen inden konkursen. Hold da op en harpe!



TRÅDOVERSIGT