Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stengård - svar udbedes !!!


25199 Skadedyret 30/1 2010 09:18
1
Oversigt

Som lovet - ville jeg vende tilbage en skønne dag med svar til dit beskidte personlige angreb. Så nu er jeg yderst spændt på, hvad du er lavet af !?

Du skrev følgende på PI - jeg citerer:
***DET ER SÅLEDES IGEN MED OVERVÆLDENDE SANDSYNLIGHED LODRET FORKERT NÅR DER PÅ EI STÅR AT DER INBETALES 785.000 FOR RETTEN TIL WARRANTS - ER DET ER VILDLEDNING AF FORUMMETS DELTAGERE -???.... enten er de fuldstændigt uvidende om selv de simpleste ting i selskabet eller også lyver de bevidst, og satser på at ingen gider tjekke factsene - og de er i dette tilfælde de normale hyppere Skadedyret, Basse, Danbusk, Silli med flere - at de ikke skammer sig..... (forrige og sidste år havde vi det samme omkring Break even bl.a. hvor man først rettede ind da VD'en skrev at det var forkert det der blev gengivet på EI))

Det vil så sandelig også være meget usædvanligt hvis man betaler for en ret til at få udstedt aktier 2 år senere til det dobbelte af børskursen i dag - øhh - det vil ikke alene være usædvanligt - det vil være fuldstændig hul i hovedet...

stengård ****

**** men det mest utrolige er at man fortsætter på EI med at insistere på at der betales 785.000 (af direktionen ovenikøbet - hvilket OGSÅ er forkert) - på trods af at det er temmelig åbenlyst at det ikke er tilfældet - gad vide om Chrisal/Skadedyret melder sig selv til Øko-krim :) nu man havde så travlt med "manipulationer af kursen" - så kunne man ve passende kigge på spredning af forkert information ??? :) ****



Med fakta i hånd fra optionsprospektet kan man nu læse følgende:

****Pris och betalning
Teckningsoptionerna ska överlåtas på marknadsmässiga villkor till ett pris som
fastställs utifrån ett beräknat marknadsvärde för teckningsoptionerna med
tillämpning av Black & Scholes-värderingsmodell beräknat av det oberoende
värderingsinstitutet PricewaterhouseCoopers. Överlåtelsepriset ska fastställas den
26 februari 2010 efter det att handeln i Bolagets aktier på NASDAQ OMX
Stockholm avslutats.
Betalning för tilldelade teckningsoptioner ska ske med kontant vederlag senast den
8 mars 2010 (dvs. en vecka efter det att anmälningsperioden löpt ut).****

***Beräkning av marknadsvärdet
Förväntad volatilitetsnivå vid värderingen av teckningsoptionerna har av
PricewaterhouseCoopers bedömts för närvarande ligga i intervallet 40-50 procent.
Vid en bedömd framtida volatilitetsnivå under teckningsoptionernas löptid om 45
procent samt antagande om att det genomsnittliga värdet på Bolagets aktie under
perioden för värderingen av teckningsoptionerna uppgår till 3,49 kronor, varvid
teckningskursen för teckningsoptionerna kommer att uppgå till 6,98 kronor, blir
värdet per teckningsoption 0,31 kronor enligt Black & Scholes värderingsmodell.****

Prospekt findes her:
http://www.fingerprints.com/News/News/2010/~/media/Files/Pdf/Unsorted/Fingerprint%20Cards%20AB%20%20%20Handlingar%20extra%20bolagsstamma%202010%2002%2012.ashx


Stengård - det er korrekt, at jeg fejlagtigt har angivet det konkrete beløb. Men det rokker ikke en milimeter ved, at jeg hele tiden har været bevidst om, at man skulle betale for retten til disse optioner. Skal det hele males sort / hvidt - så har jeg endda ligget langt under beløbet i mit udsagn, da det faktiske tal ved tegning opløber sig til 1,2 MSEK.



En ting er, at man i kampens hede kan komme på gloser, der kan virke upassende for at få ret. Men i dette tilfælde har du foretaget et direkte personligt angreb og en klar beskyldning på en kriminel handling jf. værdipapirhandelslovens § 38 stk. 1., at jeg skulle have medvirket til kursmanipulation for at påvirke aktien i positiv retning. Dét i sig selv er en grov beskyldning - specielt når du nu ( med fakta i hånd ) gør dig skyldig i præcis samme lovovertrædelse - dog med omvendt fortegn.

Se, nu er vi så nået til det tidspunkt, hvor jeg er meget interesseret i at vide, hvad du er lavet af. Så jeg imødeser en passende kommentar til optionsprogrammet samt en tilsvarende passende kommentar til dine personlige angreb på bl.a. mig.



P.S for god ordens skyld er nærværende indlæg lagt ud på både EI & ProInvestor, da du selv har brugt EI som kilde for dine påstande.



30/1 2010 13:55 cyber 025211



Jeg har sidst set Stengård på Spekulant, måske skulle du prøve der...



TRÅDOVERSIGT