Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab vrs Neurosearch


25466 Sibelius 4/2 2010 14:56
Oversigt

Lidt sjovt at Neur pt har marketcap på ca 5mia og Gen ca. 4 mia.

Genmabs 09 omsætning ca. 10 gange større end neur og har nu et middel der rent faktisk både kan købes og bliver købt - Q4 tallene er for mig en usædvanlig stor positiv overraskelse, da jeg ikke havde sat næsen op efter ret meget. December kan næppe være højsæson for at tage nye behandlinger i brug, så Q4 salg repræsenterer næppe mere end en måneds salg. Naturligvis kan der have været en del "skrevet op" der stod på spring, men omvendt må man forvente at det månedlige salg går opad i takt med at salgsstyrken får solgt ind og lægerne lader sig overbevise af stoffets gode egenskaber/resultater.

Omvendt har Neur et middel med gode fase tre resultater, meeeeeen det er jo ikke på markedet lige med det første.....



4/2 2010 15:03 025469



Vi to er bare så 100% enige. Neurosearch er i BEDSTE fald på markedet om 2 år. I aller bedste fald. Men vi så jo også at genmab var 15 mia DKK værd efter fase 3 og i dag er de 4 værd. Men nu kommer virkeligheden jo tilbage for os, men også for neurosearch aktionærerne.

Men for hver måned der går og hvert kvartal der kommer bliver potentialet realiseret i genmab. Og det ser jeg stærkt fremimod.



4/2 2010 15:12 Sibelius 025472



mee too



4/2 2010 15:31 Sukkeralf 025475



Ja folk har det med at tro, at når fase III er hjemme så vælter der cool cash ind af døren med det samme. Nu ser markedspotentialet jo også væsentlig anderledes ud for arzerra i dag end nogle år tilbage - desuden så ejer NS alle rettigheder til Huntexil endnu.

Men det bliver under alle omstændigheder spændende at følge markedsværdien på både Genmab og Neurosearch de kommende år - alt afhængig af Zalutumumab fase III data, så vil Genmab nok trække fra NS på den korte bane, tror jeg !

Mvh
Sukkeralf



TRÅDOVERSIGT