Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas offshore


25804 troldmanden 12/2 2010 15:56
Oversigt

Som de fleste sikkert er bekendt med så annoncerede Canadiske Trillium Power Wind i tirsdags en stor potentiel ramme aftale med Vestas på i alt 3700MW. Onsdag eftermiddag blev der så sat meget tvivl omkring projekterne fra visse danske journalister.

Nuvel de 3 er projekterne ligger meget langt ude i fremtiden og derfor ER der en hvis tvivl om projekterne. Men ikke des do mindre er det et positivt tegn at der er en developer der ønkser at arbejde med Vestas frem for f.eks Siemens.

Ind til for få minutter siden er det sparsomt med oplysninger om projekterne. Men nu er der netop lige kommet en længere artikle ud hvor Trillium Power Wind selv forklare om projekterne og valget af Vestas.

"Vestas is a wind and energy solutions company, not just wind," he says, adding that its breadth of offshore knowledge, ability to deliver large amounts of hardware and readiness to help ?open doors" with financing sources gives it an edge over competitors"


Lidt længre nede er der så også en bekræftelse af at første projekt ikke er på 710MW men "kun 420mw idet der nu er tale om en 3MW mølle (V112) mod oprindeligt planlagt en 5MW mølle. Dvs der stadig er tale om 140 møller.

"Both sides are hammering out details," Kourtoff says. "We?re going to wrap this up in the next few months."

Hmm ja meeeen Vestas kommer ikke til at annoncere en ubetinget ordre før der er sikret endelig finansiering og man er meeeeeeget sikker på der kan opnås de sidste tilladelser som Trillum først vil ansøge om til sep. Så helt så hurtigt tror jeg nu ikke det går. Men det er klart en så stor offshore annoncering vil betyde et pænt løft til kursen omend det intet vil hjælpe på 2010 regnskabet. Så overordnet set ser jeg stadig kursen skal længere ned på 2010 forventningerne

http://www.rechargenews.com/energy/wind/article206246.ece

Vh
T.



TRÅDOVERSIGT

25804 Vestas offshore
12/2 15:56 troldmanden 0