Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lidt hjaelp til kursmaal og ta paa neurosearch oenskes, tak :-)


25841 colombuss 13/2 2010 14:03
Oversigt

Som neero entusiast, har jeg selv ganske store forventninger til den frmtidige kursudvikling. her ligger jeg stadig vaegt paa at neuro beholder rettighederne til Huntexil, og altsaa beholder 100% af salget selv, samt lave produktionsomkostninger, 5%, og relativt hoeje omsaetningsmuligheder, hoejeste bud fra Handelsbanken paa 6 mia dkr. aarligt. Selv paa det halve er the sky the limit. Jeg regnede selv ud engang at 4 mia kr. netto efter skat kunne give en markedsvaerdi paa 40-60 mia kr., eller kurs 1600-2400. Ja det er nok for optimistisk og i det hoejere luftlag. Hvad bud er der herinde fra paa dels Ta kortsigtet, og kursmaal kortsigtet og langsigtet. Hvad der har drillet mig, er de 3.2 mill. aktier handlet paa de 2 foerste nyhedsdage, og saa omsaetningen i fredags, og kursen. Jeg troede jo at de store stadig ville vaere interesserede, og er ikke glad for dette omsaetningsdyk. De er vel ikke saa dumme at de koeber alt ind paa 2 dage?? Det virker lidt for biotech oeb og boev, forudsigeligt. Kom med et par bud please.



13/2 2010 16:13 025847



Hej Columbuss,

Jeg giver dig en overvejelser som egentligt mere handler om markedet og analytikerne. Jeg har selv følt det på eget krop i Genmab casen.

Det er nogle gode resultater som Neurosearch er kommet med og aktien steg rigtigt flot. Det er et godt marked og neurosearch har indtil videre alle rettigheder selv.

Analytikerne har også kvitteret og sætter nu kursmålene op alle sammen.

Nu bliver neurosearch prisfastsat som om de kommer på markedet, får kæmpe markedsandele og kæmpe marginer. Det giver en masse mulighed for at være optimistiske på selskabets vegne, men også risiko for at være alt FOR optimistiske.

Jeg minder om at Genmab efter flotte fase 3 resultater steg fra 180 til 330 og deres marked er tilmed meget større end Neurosearchs og deres mulighed for indtjening også rigtigt flot. Vi ved jo alle at Genmab har tabt pusten, kursmæssigt, fordi tonen omkring firmaet ændrer sig når man er på vej mod markedet.

Nu handler det pludseligt om markedsandele, FDA´s filosofi og retningslinier, virkningsmekanismer og kapitaludvidelse og meget andet, som bringer en masse usikkerhed i casen og VI er som bekendt på markedet.

Hele den tur har neurosearch til "gode" og det kan gå rigtigt meget ud over kursen.

Det er stadigt et åbent spørgsmål om Neurosearch kan bringe stoffet på markedet selv og det er tidligst på markedet i 2012. Så der er altså 2 år hvor usikkerheden kan få frit spil.

Da genmab var på toppen havde mange kursmål på over 600.

Læg mærke til at markedsværdien af neurosearch nu overstiger Genmab og det er efter min mening slet ikke logisk efter deres potentiale, deres pipeline og deres cash position. Om det så er udtryk for at genmab er for lav eller neursosearch er for høj, kan man så diskutere.

Det er heller ikke et råd om at man skal købe eller sælge, det er bare en overvejelse.

Men Neurosearch har MEGET langt igen.



14/2 2010 11:33 colombuss 025862



Tak for dit svar. Kan forstaa at du er forsigtig omkring Neuro, qua dine genmap erfaringer. Det er forstaaeligt nok. Ud fra min maalestok vil jeg dog hellere koebe aktier i Huntexil end Azerra. Det haenger nok sammen med at Huntexil casen stadig er intakt, selvfoelgelig ogsaa paa bagrund af at projektet ikke er saa langt som Azerra. Men sidstnaevntes salgstal, selv om de er i opstartsfasen, er for mig skuffende, og kan p.t. ikke understoette milliard vaerdier. Huntexil, har en god sansynlighed for at komme paa markedet, og vil nok tiltraekke flere brugere end Lundbechs produkt, Som har en omsaetning paa 2000 x 35.000 usd ca= 70 mill. usd. Jeg ser det som overvejende sandsynligt at Neurosearch ender som et profitabelt pharmaselskab. Men er ikke nok inde i Genmab, ej eller heller saa imponeret over dem, at jeg endnu kan se dem som profitable.
Men tusind tak for dine indput, du har da evigt ret, i at man skal vaere yderst forsigtig. Er der nogle der toer at komme med lidt ta og kursmaal?



14/2 2010 11:37 025863



Prøv at brug feltet til at søg på neurosearch, så vil du kunne finde mange gode indlæg på Neurosearch. Også på kursmål. Du kan også gå ind under aktien og der finder du de 5 sidste indlæg på aktien.



14/2 2010 12:12 colombuss 025864



Takker, det proever jeg. Dog har jeg tilligere soegt paa indlaeg her, og der er ikke mange efter kursspringet...Man skal laese mellem linierne for at faa nye holdninger :−) Men maaske folk bare er ved at saelge stille ud :−)



15/2 2010 10:07 025884



Ja så har Neurosearch fået ørene i Peter Aabo maskinen og falder ret kraftigt. Hvis nogen har analysen må de meget gerne referere den i hovedtræk.



15/2 2010 10:45 TDAE 025886






15/2 2010 13:05 collersteen 025896



Og så er Flemming på banen:

KØBENHAVN (Direkt) NeuroSearchs topchef Flemming Pedersen er uforstående over for Biotekanalyses kritik af selskabets resultater i fase 3 studiet med Huntingtons-medicinen Huntexil.
Analytiker Peter Aabo har mandag morgen rokket gevaldigt ved NeuroSearchs aktiekurs med sin konklusion om, at resultaterne af selskabets fase 3 studie kaldet MermaiDH næppe er stærke nok til at overbevise myndighederne om at give markedsføringstilladelse til Huntexil. Men den konklusion har NeuroSearchs topchef svært ved at forstå.
- Vi er altså blevet enige med myndighederne om, hvilken effekt vi skulle vise. Det har vi vist i fase 3. Så længere er den ikke, siger Flemming Pedersen til Direkt.
Han har fulgt aktiekursen på NeuroSearch mandag morgen, og mener, at 'det er sørgeligt, at sådan noget får en eller form for indflydelse'. Kursen faldt over 10 pct. fra morgenstunden, og aktien i NeuroSearch ligger mandag formiddag fortsat 3,6 pct. nede i kurs 174,5 i et ellers svagt positivt marked målt på C20.
Biotekanalyse konkluderer i sin analyse, at den amerikanske lægemiddelstyrelse vil vende tommelfingeren nedad over for Huntexil. Analytiker Peter Aabo ser alene 30 pct. sandsynlighed for, at midlet kommer på markedet og da formentlig først i 2015 efter et nyt fase 3 studie. Konklusionen baserer sig på Biotekanalyses egne beregninger, der viser, at NeuroSearchs lægemiddelkandidat blot forbedrer Huntingtons-patienters motoriske tilstand med 7 pct. efter seks måneders behandling, hvilket Biotekanalyse ikke mener er klinisk relevant.
- Jeg kan ikke genkende det. Jeg ved ikke, om han tager forbedringer i forhold til de score, der er. Men når man bliver enig med myndighederne om kliniske protokoller, så er det jo netop for at vise noget, der er klinisk relevant. Der har været masser af myndigheder inde over, så jeg ved ikke, hvilket belæg han har for at sige, at resultaterne ikke er kliniske relevante, siger Flemming Pedersen.
Direktøren kan i stedet glæde sig over, at stemningen om Huntexil var stik modsat Biotekanalyses på årskonferencen for Huntingstons sygdom, der blev afholdt den 8.-11. februar i Palm Springs i Californien.
- Stemningen er, at det her bør godkendes så hurtigt som overhovedet muligt, så det kan komme ud i praktikken, siger Flemming Pedersen.
Han fortæller, at andre virksomheder i hast havde tilmeldt sig konferencen for at vejre stemningen, og generelt er det bestemt ikke interesse, det skorter på.

Jakob Dalskov +45 33 300 600
Nyhedsbureauet Direkt



15/2 2010 13:17 collersteen 025898



Ved vi iøvrigt om insiderne har haft et handelsvindue her efter Huntexil-resultaterne, eller åbner det først, når årsregnskabet er kommet?



15/2 2010 10:56 JensH 025887



Ja, det er jo egentligt ret "sjovt" at flere her på PI med det samme efter kurseksplosionen påpegede at der var lang vej for Neurosearch - og at f.eks. Genmab havde et langt større potentiale til en langt billigere penge.

Det siger noget om markedet og hvor svært det er at være kortvarigt inde i en aktie.

Jeg har virkeligt prøvet på mange gange at tjene penge ved at købe kortvarigt og sælge igen. Men det giver i gennemsnit ikke noget (måske bare tab) - jeg er simpelthen ikke i stand til at forudsige om en aktie stiger eller falder indenfor en uge selvom jeg ofte bilder mig selv ind at det er muligt.

Alle mine store gevinster har været ved investeringer hvor jeg har været i aktien i mindst et års tid.

Alt dette skriver jeg selvfølgelig i mente om, at det pt. også er lidt triste dage at være Genmab aktionær :)



TRÅDOVERSIGT