Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Exiqon Regnskab


25885 akademikeren 15/2 2010 10:09
Oversigt

Exiqon A/S (NASDAQ OMX København: "EXQ") offentliggør i dag selskabets
årsregnskabsmeddelelse for 2009.

Omsætningen udgjorde 82,2 mio. kr. mod forventede 80 mio. kr. eksklusive
ophørte aktiviteter i Oncotech, Inc., (84,8 mio. kr. i 2008).

Nettounderskuddet for 2009 udgjorde 338,8 mio. kr. (116,4 mio. kr. i 2008)
inklusive tab på ophørte aktiviteter fra Oncotech, Inc., mod forventede 335
mio. kr. million. Nettounderskuddet inkluderer et ikke-kontant tab på frasalg
af Oncotech, Inc. og nedskrivning af goodwill på 206 mio. kr. mod forventede
205 mio. kr.

Den fulde meddelelse og årsrapporten er vedhæftet som PDF-filer og kan desuden
ses på www.exiqon.com/investor.15/2 2010 13:32 collersteen 025899Så var der da ihvert fald ikke lige nogen åbenlys grund/kurstrigger til at fremrykke regnskabet. Jeg har i hvert fald ikke kunnet finde noget i en hurtig skimning i regnskabet.

...men det kan jo nå at komme endnu. Vi får at se.15/2 2010 14:35 troldmanden 025901Nej jeg synes heller ikke lige at kunne spotte en grund. I hvert fald ikke en afgørende og vigtig grund. Hvad siger sitets Exiqon ekspert oneofakind. Har du bemærket noget specielt ved regnskabet?
15/2 2010 19:47 oneofakind 025923Leder med lys og lygte.. men .. ak! Blev forelsket i en Mac. i dag.. og brugte tiden på at sælge 1 k. Exiq i dagens laveste og gå ud og spendere :)
Vender tilbage hvis jeg finder noget interessant!15/2 2010 20:22 oneofakind 425925Oy Oy Oy. Gad vide om jeg med "profilfoto vedhæftet" en email kan få annuleret mit salg med henvisning til et anfald af "momental sindssyge".

Når man læser lidt på lektien (nu, suk) er der visse triggere, der falder i øjnene

I Life Science:
Outsourcing af LIfe Science produkterne til extern licenshaver vil hæve bruttomargin til 65-70%
Outcoursing af produktlinien vil fortsætte med henblik på at øge marginer, minimere kapacitetsomkostning og nedbringe leveringstider!
Se her HAR vi altså en anerkendt samarbejdspartner, der vha. licens producerer og leverer produktet, der pt. står foran en stigende efterspørgsel!

Indenfor nye kunde segmenter er real time PCR-Analyse, hvor der ligger et stort potentiale inden for farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder! Der er her.. mere end i forskningen .. pengene / omsætningen ligger!

Oncoteck. har bemærket at der er afskrevet yderligere 1 m på denne post mht. Goodwill.. men lur mig om ikke der er en køber på trapperne! Og lur mig om det ikke det er derfor der var brug for en fremskyndelse af regnskabsmeddelelsen!

Mht. prisen på Onco.. tjah, den har vel været afskrevet! Men så fandt jeg dette i beretningen fra Lars K. :" Siden opkøbet har Exiqon styrket Oncotecks produktportefølje indenfor "in vitro" diagnostik gennem lanceringen af nye diagnostiske tests, herunder test for KRAS- og BRAF.- mutationer og andre produkter målrettet kræftbehandlende læger og deres mulighed for at optimere valget af behandling"

WOW!

Jamen er Oncoteck så penge værd?

Og er Oncotech måske flere penge værd, end de aktier som Exiqon for et år siden erhvervede Oncoteck med?.. Bemærk at kursen på disse Exiqon aktier var 32 dkr. stk.. !

Så HVIS Exiqon virkelig har en køber på hånden, og HVIS denne køber mener at Oncoteck er ligeså meget værd eller mere værd end da Exiqon købte den for 6,5 m. udstedte aktier for et år siden.. Jamen så er det da en fantastisk handel i år????

Eller også er der et større potentiale i Exiqon "på den korte bane" end jeg selv og visse andre havde forventet..

Og lad mig da så lige sende en venlig tanke til den trader i DDB.. der d.23 dec. smuttede over 500 k Exiq. aktier hen over disken i en DDB-DDB handel.. Surt for den inv. forening der DER blev slagtet! Glæde og røde kinder hos den stolte trader (forudsat DDB ikke har fået fingrene i klemme grundet min anmeldelse.. har intet hørt!)

Over and out! For at bruge en CHJ klassiker herinde :)15/2 2010 20:48 oneofakind 625927Fortsætter.
Et andengenerations PCR produkt miRCURY LNA Universal RT, er nu lanceret siden Oktober måned. Det er det mest sensitive PCR-system på markedet for produkter til analyse af miRNA, og bør det muligt at udføre ekspressionsanalyse af høj kvalitet på grundlag af prøver der indeholder selv megt små mængder miRNA, som f.eks. FFPE (parafinindlejrede prøver.. husk den store offentliggørelse i efteråret af, at dette faktisk lykkedes i samarbejde med Pfizer), frosne vævsprøver og blod i kommcercielt omfang.

Jeg citerer "sådanne teknologier vil udvide mulighederne for diagnostiske produkter, klassificering af patienter og på sigt egentlig skræddersyet medicn"

Man kan med en enkelt prøve analysere hele patientens genom og blot med f.eks. en blodprøve.. og tidsforbruget er ca. 1 time og en "turnaround tid på 3 timer"

DVS
"muligheden for tidligt at afsløre komplekse sygdomme som kræft ud fra en simpel blodprøve er en af nøglerne til vellykket behandling, og vi er stolte over at tilbyde løsninger inden for dette område"
Citatet er fra Lars K..!

Men dog kun inden for specifikke kræftformer som tyktarmskræft, kræft af ukendt oprindelse mm. Men med den øgede forskningsinteresse vil dette ændres fremover.. er jeg overbevist om.

Og hvad gælder alt dette så???

Er Exiqon løsningen på kræftgåden, Har de fundet det "gyldne æsel", eller har de kortlagt alle gener i det menneskelige genom?

Nej!

Men de har
1) oprettet en "one-stop-shop" for forskere, der kan hente hvad de har behov for hos det samme selskab, der er markedsledende med stigende markedsandel (25%)
2) Udviklet teknologien til at fastholde og analysere vævsprøver i parrafin prøver.. noget der ikke ellers er lykkedes og med meget stor nøjagtighed i analyseresultaterne
3) Exiqon besidder teknologi, produkter, patenter, genbank mm. til på sigt at kunne vha en simpel blodprøve finde den rette bahandling til den rette patient (gæt om det ikke øger helbredelsesprocenten)
4) Alle nye produkter vil rettes imod at kunne benyttes i dette testkit, idet sundhedsmyndighederne hurtigt vil fatte galoppen!

Den rette behandling til den rette patient betyder at 2/3 dele af de cancerudgifter der pt. ligger i sundhedssektoren kan spares væk!
Jf. Hvis en behandling ikke virker (efter test-undersøgelse) vil den ikke blive tilbudt!

Og det er vel den endelige vision hos Lars Kongsbak, og jeg synes faktisk efter at have læst mig igennem det meget store materiale, at der er indikationer af at der ikke er så lang vej til målet.. og i mellemtiden..

Exiqon ønsker ikke flere aktier i omløb!

Det sikrer imod udvanding af eksisterende værdier, og de "tunge" udviklingsomkostninger er nu overståede.. tilbage er vel at supporte forskningen i Life-science "one-stop" shoppen, hvilket er meget mindre omkostningstungt end forkning og udvikling.

Diagnostics må jeg kigge igennem senere!

,mvh.15/2 2010 20:56 troldmanden 0259302 rigtige gode indlæg du har begået oneofakind!

Selskabet er langsomt men sikkert ved at bevæge sig ind på min radar af selskaber jeg skal til at holde lidt mere øje med15/2 2010 20:48 akademikeren 025928super indlæg, hvis det ikke var fordi jeg er nunca mas to the max, så synes jeg det lyder MEGET interessant.

Forelsket i en mac.....jeg har fornemmelsen af vi bliver gode venner os to!15/2 2010 20:54 troldmanden 025929Jeg undre mig også over at værdien af Oncotek sættes til 0. Det må da ligge en likvid indsprøjtning til Exiqon når selskabet bliver solgt fra. Præcis som med Genmab der er ved at sælge deres fabrik fra15/2 2010 21:07 oneofakind 025931Mener der er en del mere i Onco.. bla. jf. det boom der er i værdisættelsen af lignende selskaber i US PT!
Men det bliver spændende at følge :)TRÅDOVERSIGT