Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Konvergens - nu er den her!


25935 15/2 2010 22:45
Oversigt

Mediekonvergens har man talt om i mange år, faktisk før IT boblen i 2001. Vi ser nu flere og flere giftemål mellem software og hardware producenter. Ikke mindst pga. Apples massive succes med at sælge deres software gennem uimodståeligt hardware. Google har senest gået både i kødet på PC producenter for at gå efter windows særstilling med disse. Og Google har også gang i android og nye mobil telefoner.

Den store taber i mobilkrigen har så sandeligt været Nokia. Men nu slår imperiet tilbage med et samarbejde med Intel. Intel præsenteret også i Las Vegas forleden deres første hardware. Game on!

http://www.business.dk/tech-mobil/nokia-og-intel-sammen-om-software-til-telefoner-og-pcer



16/2 2010 21:39 025974



I dagens udgave af Børsen er der et interview med Nokia´s CEO. Det handler om Nokia´s nye strategi om at blive software og indholdsleverandør. Men det virker på mig ikke særligt overbevisende. Han er efter min opfattelse ude og lægger grundlaget for at undskylde Nokia´s fremtidige nederlag.

Han er overrasket over at hans konkurrenter på 2-3 år nu er fuldstændigt skiftet fra at være motorola, ericsson, blackberry til at være Google og Apple.

Interviewet kan findes her:

http://borsen.dk/it/nyhed/176710/



TRÃ…DOVERSIGT