Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

NunaMinerals


26206 Malanko 23/2 2010 09:24
Oversigt

Hej!
Jeg er ny bruger er forumet her. Først vil jeg gerne sige tak for gode, seriøse og sagelige indlæg. Der er ikke så meget støj som i en vis anden debatside ;).

Jeg vil høre om der er en (eller to) der vil dele deres mening om NunaMinerals. Jeg overvejer at købe lidt in i den lange portefølje, da jeg tror at der i fremtiden bliver stor rift om råvarne. Derudover tror jeg at der ligger en masse skatte gemt rundt omkring i Grønland som venter på at blive fundet. Den globale opvarmning (nemmere fremkommelighed) og de i fremtiden højere priser på råvarer tror jeg vil påvirke til positiv udvikling af evt. råvarerudvinding.
Men lad mig endelig høre jeres meninger, skal jeg hopppe ud idet, vente eller holde mig langt væk og evt. satse på andre råvarerselskaber?
23/2 2010 09:45 akademikeren 026208Hej Malanko,

Og velkommen til. Jeg kender ikke nok til Nuna til om de er et undersøgelsesselskab eller et råvareselskab, men det er relativt stor forskel på de to typer firmaer. Det ene er high risk / High gain, det andet er mere kedeligt.

Der er 2 store som er interessante Rio Tinto og BHP. Og så kigger jeg også efter selskaber der er heftigt eksponeret mod kina. FLS er også et råvarer play hvis man tror på at der kommer gang i minerne igen.

Men som vi snakkede om i chatten den anden dag, så vil det være bedre at tage et stort velfungerende largecap (fx. RIO Tinto) hvor man så at sige få kina eksponeringen oveni.

Der er sikkert andre der kan bidrage mere specifikt end jeg kan her.23/2 2010 10:37 Malanko 026213Hej akademikeren!
Tak for det hurtige svar! Jeg kender til Rio Tinto og de andre store spillere, og har også overvejet et par dem. Men som du også er inde på så er potentielet meget støre men selvfølgelig også tilsvarende støre risiko mht. Nuna.TRÅDOVERSIGT