Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab CC - nogle tanker.


26655 akademikeren 3/3 2010 21:58
Oversigt

Genmab går i overtid. Hverken regnskab eller CC er i mine øjne en gamechanger.

Upåagtet at vi som aktionærer synes direktionen i genmab tjener for mange penge, så er Genmab det danske biotekfirma som har været bedst til money management. Og det billede ændrer regnskabet ikke på og det gør CC heller ikke.

Omvendt så kan de negative indstillet stadig hævde at der er en kapitaludvidelse på vej, men der er intet i regnskabet der tilsiger det på den korte bane. Så Genmab som selskab har nok købt sig tid til 1 måske 2. kvartaler før man behøver at overveje kapital udvidelse.

Der er faktisk hele 4 muligheder for at undgå kapitaludvidelse:

1. Aftale på EGFR på baggrund af gode data der kommer i marts
2. Salg af fabrik
3. Arzerra salgstal
4. Andre partnerskabsaftaler

Derfor ender genmab kursen også uafgjort idag. VI er på bunden af sentiment hvad angår aktien.

Hvad lærte vi så idag? Vi lærte at Genmab INTET kan eller vil sige om Arzerra. Det havde jeg heller ikke regnet med, men analytikerne prøvede af karsken bælg. Arzerra styrer GSK fuldstændigt. Men det er forsåvidt interessant for så ved vi at vi får 2 ting i begyndelsen af maj. Salgsdata fra arzerra + opjustering fra Genmab. Så Genmab har sat sig op til at kunne opbygge momentum i aktien. Jeg skal have flere genmab 1. maj på den konto alene.

Vi lærte en anden vigtig ting idag og det er at egfr er på trapperne i marts. Det er en helt afgørende begivenhed og kan ændre Genmab fra at være en one trick pony til at være en tobenet monster.4/3 2010 00:16 Flintstone 026658EGFR-data er på vej i marts, og som jeg forstod det, er der forhandlinger med mulige samarbejdspartnere. Min logik siger mig, at forhandlinger gør man kun, hvis man har noget at byde på. Har Genmab allerede en viden?

Ifølge Genmab har mindst 20 - vistnok - vist interesse for fabrikken, og hvad skal vi så lægge i det? Var der åbent-hus-søndag med kaffe og kringle, eller en virkelig interesse for køb?

Hørte jeg forkert, at Genmab ikke ser overvejelser af en kapitaludvidelse aktuelt før tidligst i slutningen af 2010? Det er da en ringe trøst.

Angående Arzerras salgstal, er det så ikke bare sådan, at Lisa Drakeman og co. har fået mundkurv på af GSK?

Flintstone
4/3 2010 00:28 gentogen 126659Ja man må sige, at det mildest talt var påfaldende, at Genmab absolut intet sagde om Arzerra salgsperspektivet. Når man tænker på, at Lisa i december (så vidt jeg husker) underholdt med, at det potentielle antal patienter skulle tælles i titusinder og atter titusinder og kritiserede analytikere for alt for lave estimater, så skal jeg da lige love for, at hun åbenbart har fået at vide, at hun skal holde kæft. Eller selv valgt en ny stil. Mulige milestones, som flere spurgte til, skal af en eller anden grund også være kæmpe hemmeligheder. Kun det absolut indlysende slipper lige akkurat ud. Man får nærmest det indtryk, at GSK kan udbetale milestones som det passer dem. Og styre salget af Arzerra som det passer dem. Genmab må vente pænt på nyt lige som os andre. Hvordan virkeligheden er, ved jeg selvfølgelig ikke det fjerneste om, men det lyder temmelig anstrengt på disse telekonferencer.

I øvrigt er jeg meget enig i, at der er mange muligheder for at undgå kapitaludvidelsen. Vedrørende zalutumumab så ved jeg ikke, hvor meget Genmab ved på nuværende tidspunkt, men på sin vis var de også på det punkt meget afdæmpede i forhold til tidligere tiders mere optimistiske stil. Men det er vel bare en bevidst strategi ikke at signalere noget som helst på lige netop dette tidspunkt. Til gengæld holdt Lisa en så lang salgstale for fabrikken, så man næsten fik det indtryk, at det måtte være et tegn på vanskeligheden ved at sælge den, at der skulle snakkes SÅ meget om det.

Jeg håber i den grad, at zalutumumab kommer så stærkt ud, at GSK kan få lidt konkurrence vedrørende "ejerskabet" til Genmab. Selv om jeg nu ellers er af den opfattelse, at Arzerra er langt det vigtigste.

I øvrigt lød det da som om, der vil komme en hel del nyheder i 2010.4/3 2010 02:15 fillandkill 026661Aka, tror du skal til truget inden da, mht. til ekstra køb inden 1. maj.
hvad er det præcis der udløser milestone for Europæisk godkendelse?
den ved vi jo at den kommer 67 dage efter d. 22 januar, der er normal praksis, jeg har endda fundet de 67 dage omtalt et sted, og fik dem fra Husted også. -kan vi regne med at det er den godkendelse der kommer 67 dage efter der udløser en milestone, og dermed måske den første opjustering?4/3 2010 08:48 akademikeren 126664jeg vil tro at den milestone er indregnet i fremlagte budget, så jeg ved ikke om der kommer en opjustering på baggrund af beløbet. Men vi kan regne med at det udløse en milestones, helt sikkert. Og det vil have en positiv virkning på kursen.4/3 2010 10:20 Sukkeralf 126670Skulle GSK overveje et køb af Genmab baseret på gode forhåbninger til Arzerra, så er det jo ganske smart at give Genmab mundkurv på. Ikke fordi jeg tror at dette er tilfældet, men måske noget man kan have liggende i baghovedet.

Der er god fornuft, at de afventer fase III data på Zalutumumab og de er jo klar meget snart !!

Så mangler vi bare at få fabrikken væk, men det er måske ikke så stor en hindring.

Så hvis vi skal se et køb af Genmab fra GSK´s side, så bliver det vel meget snart eller aldrig !!

Mvh
Sukkeralf4/3 2010 11:42 Stinker 126672Der var ikke noget i Wittys præsentation af GSK-regnskabet, der tydede på, at GSK skulle have planer i den retning. Lisa gentog dog igår på CC'et, at GSK og Genmab træffer alle beslutninger vedr. udviklingen af Arzerra i fællesskab, hvorved GSK altså ikke skulle kunne påtvinge Genmab udviklingsomkostninger mod sidstnævntes vilje.
Står det til troende, er det nok tvivlsomt om GSK kan se passivt til, såfremt der skulle komme et bud på Genmab fra anden side. Men ellers tror jeg, at Sukkeralf har ret: GSK-overtagelse er nu eller aldrig - også henset til kursen, som forhåbentlig aldrig vil blive lavere.4/3 2010 12:21 hilfiger 126674

Blot en lille tanke. Ledensen har ikke særlig mange optioner i nuværende kursleje og de kommer sikkert/ som vanligt med et options program til aktionær mødet. Så jeg tror ikke på et opkøb på disse niveauer.

Det som måske undre lidt er atps opkøb med netop begrundelsen at arzerra ville sælge bedre end ventet og den hollandske aktionær havde købt yderligere op. Han kom dog ikke med nogle grunde. Dog sagde han tidligere at genmab nok skulle blive et succesfuldt selskab og hvorfor skulle de købe op lige før dårlige nyheder.

Og hvorfor skulle de melde ud nu at arzerra allerede nu performer bedre end
ventet. Alle som har ejet medarex/genmabs tidligere datterselskab kender til den options hamstring, og de blev vist heller aldrig kendt for deres åbenhed for markedet. Og var også sikker på at der ikke kom noget som kunne rykke kursen meget, idet den så ville have steget op til regnskabet.

Men glædeligt at der snart kommer efg update. Omvendt kunne et stort salg af arzerra/udmelding gøre det mindre betydningsfuldt. Vi bliver igen lidt klogere på salgstalene fra gsk den 28 april på sjovt nok min fødselsdag..
4/3 2010 12:27 akademikeren 026675Er GSK allerede d. 28 april!? Jeg så bliver det fødselsdag for os alle i genmab

Så kan vi lave fængselsmatematik.4/3 2010 14:06 hilfiger 026681Hej Aka

Se her http://www.gsk.com/investors/financial-summary.htm

Ja det haaber jeg. Men hvis gsk igen ikke kommer med andet et tallene
og gemmer deres arzerra slide lige som sidst, tror jeg ikke vi skal forvente det vilde. Tror vi skal ind i 3 eller 4Q foer det bliver rigtig sjovt. Og maa vist vente til 2013 foer foedselsdagen bliver holdt paa noma eller herman, smiler.4/3 2010 14:08 akademikeren 026682Hej Hilfiger,

Jeg vil meget gerne med ud når vi tålmodige Genmabbere får vores 15 minutes of profit . Tallene kommer med det samme til genmab på dagen, det gjorde de sidst.

Så det er en opjustering der. For sure.4/3 2010 14:21 gentogen 126684Tuesday, February 09, 2010
My little OL protocol: ofatumumab and lenalidomide

Yes, that little ol' lab rat, me, is about to undertake a cutting-edge protocol to fight chronic lymphocytic leukemia: ofatumumab and lenalidomide.

I call it the OL protocol, and there?s a trial at MD Anderson in Houston that?s just starting to accrue patients for a two-year study of this new drug combination.

Thanks to a forward-thinking oncologist who is willing to fight like hell for her patients, and thanks to two drug companies that are willing to help those who can?t afford to pay the enormous costs of the treatment, I am going to be following that protocol from the comfort of home, or at least from a comfortable chair two hours away. I start next week.

Der er en LANG fortsættelse på:

http://clldiary.blogspot.com/2010/02/my-little-ol-pro..4/3 2010 14:32 gentogen 026686Ofatumumab and Bendamustine Combination Therapy Compared With Bendamustine Monotherapy in Indolent B-cell Non-Hodgkin's Lymphoma (NHL) Unresponsive to Rituximab or a Rituximab-Containing Regimen (COMPLEMENT A+B)
This study is not yet open for participant recruitment.
Verified by GlaxoSmithKline, February 2010
First Received: February 25, 2010 No Changes Posted4/3 2010 14:38 akademikeren 026687Endnu et refrac studie i NHL! Gyyyyys!4/3 2010 15:06 Stinker 026688På foranledning af BoA-MLI's Birgitta de Limas spørgsmål var det netop dette studie van der Winkel igår på CC'et fremhævede som eksempel på, at GSK overhovedet ikke har tabt interessen for Arzerra, men at de tværtimod er mere entusiastiske end nogen sinde før.4/3 2010 17:25 Sibelius 026691Fra ovenstående link:
Ofatumumab will assuredly be more effective on me than rituximab, to which I no longer respond well after many, many uses. Indeed, ofatumumab has given a new lease on life to any number of people who have tried it before me, some of whom I have known personally, and many of whom had stopped responding to Rituxan.Readers may recall in my last post that I said I did not wish to use ofatumumab as a single agent, that it was too important a weapon to use gratuitously. That remains the case, and I don?t see the OL protocol as a wasteful extravagance.TRÅDOVERSIGT