Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LCP - var det bunden vi saa i dag 5.15?


27010 colombuss 10/3 2010 18:56
Oversigt

Med 500.000 aktier omsat i dag, uden nyheder, tyder det paa en eller anden form for interesse i dette niveau. Aktien har ellers vaeret meget tynd paa det seneste. Vil ikke blive overrasket, hvis der kommer et par massive opkoebsdage, det er vist primaert fra etrade og Nordnet, hvorefter vi nok vil se en foroeget privatinvestor interesse? Jeg tror det gaar op nu, og at det nuvaerende niveau er godt for et kortsigtet play.



10/3 2010 21:19 027019



Det må enten være novo eller lundbeck der rykker på LCP....



10/3 2010 21:44 colombuss 027021



Det vile jo vaere dejligt :−) Nu kan jeg ikke se hvem der koeber, men fik et tip om at det primaert er etrade og nordnet.. Men dejligt at se lidt omsaetning. Hoerte iovrigt lige proinvestor interviewet med LCP personel for foerste gang, virker virkelig som om at det er et staerkt produkt Tacro. Og jeg vidste ioevrigt ikke at Meltdose tek. var opfundet af Lundbeck. Meget interessant. Skulle Lundbeck vise sig at vaere interesserede i at styrke pipeline med Tacro, vil de selv om de (hypotetisk) betaler op til 2 milliarder kr. for LCP, stadig havde sparet penge i forhold til selv at skulle have taget risiko hertil, og diverse kapitalindskud. Ja jeg kan ikke sige andet, end hvis jeg havde flere frie midler, saa roeg de nok lige ind i LCP lige nu :−) Ioevrigt tak for din svar Akademiker..Go vind paa aktiemarkedet :−)



TRÅDOVERSIGT