Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Oversigt


Spørgsmålet er, om det ikke efterhånden er ren vanetænkning, der får investorer til at holde sig væk fra TopoTarget. Og det alene fordi selskabets status er det berygtede biotek. Jeg kan dog ikke forestille mig, at bare fordi vi skifter fase II ud med fase III i Belinostat-forsøgene, at vi så vil se slemme overraskelser.

Hvad skulle give en forskel på fase II og fase III? At selskabets egne folk i fase II forsøgene kunne føle sig presset til at levere varen. Noget de ikke ville komme igennem med ved den eksterne evaluering efter fase III.

Allerede nu står en økonomisk uvildig part, National Cancer Institute (NCI), for 12 Belinostat-forsøg. NCI, som står under den amerikanske regering, har givetvis ikke de økomiske muligheder kikkerten, når de ser frem mod en kommende godkendelse af lægemidlet. Her er det patienter, der ellers savner effektiv behandling, der er fokus på. Så resultaterne i de forsøg, NCI står bag, kan vi vist være sikre på, aldrig vil blive fusket med.

Venlig hilsen
Jamesol12/3 2010 15:19 troldmanden 027126Hej Jamesol

Fik aldrig svaret på dit fine topotarget indlæg

Det er korrekt der ikke på nogen som helst grund til at betvivle de data der kommer ud fra NCI studierne. Men det at NCI er gået med sponsor på stoffet siger ikke noget om en evt øget sandsynlighed for at stoffet kommer på markedet i sidste ende. NCI deltager lige som kræftens bekæmpelse i DK i en masse forsøg som ender med at fejle. Men for selskaberne, og i dette tilfælde er det da super positivt at der er en rig onkel der nærmest kvit og frit betaler for en masse forsøg uden at det belaster topotargets finanser ret meget.

Jeg forstår ikke lige din fase 2 vs fase 3 kommentar. Kan du evt uddybe det lidt?

Vh
T.13/3 2010 17:36 Jamesol 027143Hej troldmanden

Personligt mener jeg, at TopoTargets forsøg med Belinostat har en karakter, der bringer dem ud over en sammenligning med de meget generelle statistikker over, hvor stor en andel af testlægemidler, der går hele vejen fra henholdsvis fase I, II og III. Jeg tror så meget på Belinostat på baggrund af beskrivelser af forsøg og de dispositioner, som TopoTarget har gjort med deres totalsatsning på Belinostat, at jeg ikke tvivler på, at lægemidlet vil gå hele vejen. (Hvad jeg hermed måtte forlokke andre til at bruge deres spareskillinger på, vil jeg dog ikke tage ansvaret for, selv om jeg dog tror, det ville gå dem godt).

Belinostat tilhører den nye generation af lovende humanbaserede lægemidler, hvor forventningerne til Belinostat, så vidt jeg er orienteret, er helt i top. Mere indgående information om emnet må dog findes andre steder end hos undertegnede.

Jeg lægger ikke skjul på min tiltro til TopoTargets Belinostat, ligesom du jo ikke gør på din til NeuroSearch. Så der er vi vel nærmest at sammenligne med FCK kontra Brøndby-fans. Så du må selvfølgelig mene, at jeg og ligesindede taler for vor syge moster.

Finanskrisen tvang TopoTarget til at lægge forsøgene med alle dets øvrige testlægemidler på køl og sætte alt ind på Belinostat. Det kaldes, at lægge alle æg i én kurv, og opfattes almindeligvis negativt. Men for mig var det nu tværtimod en bekræftelse på, at Belinostat var noget helt særligt, som intet måtte komme i vejen for.

Yderligere bekræftelse på Belinostats blockbusterpotentiale finder jeg blandt andet i NCI's engagement og partnerskabsaftalen med Spectrum Pharmaceuticals.

Arh... mine fase II og II kommentarer var blot et kunstflrdigt forsøg på at lægge op til omtalen af NCI - ikke noget vigtigt. Selvfølgelig er der ingen risiko for svindel med forsøgene, selv i disse ak og bagger-tider.

Venlig hilsen
Jamesol16/3 2010 18:30 Jamesol 027278Vil bare gerne lige råde alle, når de opdaterer, at klikke på "ALLE". På den måde får man alle indlæg, også dem på kinesisk, med.
Venlig hilsen
Jamesol
PS: Også dem på engelsk.TRÅDOVERSIGT