Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tesofensine og Ludomani


2716 thro 16/2 2009 15:19
Oversigt

Som kommentar til debatten fra 13.2. hvor der diskuteres om der er årsagssammenhæng mellem behandling med Tesofensine og udvikling af ludomani også kaldet pathological gambling.
Ludomani er en velkendt bivirkning til behandling med dopamin og dopaminagonister. Jeg har selv erfaring med dette ifm. behandling af Parkinsonpatienter som Tesofensine oprindeligt blev udviklet til. En hurtig Pubmed søgning på Parkinson og pathological gambling giv 88 hints.
Jeg vil konkludere at det er meget sandsynligt at der er sammenhæng i denne iøvrigt patetetiske historie fra EB.
Vh thro



16/2 2009 15:28 dummy 02718



Du ku' da godt have linket til EB's artikel ?

Mvh Kim
P.s. Hvilken aktie ?



16/2 2009 15:29 dummy 02719



Sorry Neurosearch



16/2 2009 15:33 thro 02720






16/2 2009 15:48 dummy 02722



Mange tak for linket - som jeg nok kunne have fundet selv, hvis jeg gad - nu fik jeg læst det.

Vi har her en taber/ludoman, som gerne vil give nogen andre skylden for at hans liv er gået ad helvede til - der er vel 2-300 andre ii forsøget, som ikke har opført sig tilsvarende ?

Det sælger aviser og hæmmer muligvis salget af et godt slankemiddel, men men men er der nogen der kan huske det imorgen ?

Mvh Kim



16/2 2009 17:04 troldmanden 02747



Hej Thro

Velkomme til. Fedt med en fagmand herinde til at holde alle os lalleglade amatør i ørerne.

Jeg ved ikke om du har set dette indlæg hvor jeg skrev om EB artiklen.
http://www.proinvestor.dk/index.php?p=debat&postid=2619

Er jeg helt forkert på den hvis jeg har forstået det således at der er en væsentlig forskel på en normal agonist og så en reuptake som Tesofensine? Dermed ikke sagt der også potentielt kan være disse problemer for Tesofensine. Men der er i hvert fald intet at læse om disse problemer fra de forskellige publikationer som ellers beskriver de bivirkninger der har været den direkte årsag til at forsøgspersoner har forladt forsøget.

Og nu har der da efterhånden været 1000+ personer der har fået tesofensine. Så var det noget man havde set flere eksempler af så vil jeg da formode det var kommet frem. Og GSK ville vel næppe helelr forfølge NS2359 mod så stor en indikation som depression hvis det anses som eet issue

Vh
T.





16/2 2009 21:14 Solsen 02782



Jeg også sige velkommen til Thro - dejligt at have dig på, som fagmand !!!



17/2 2009 12:10 thro 02812



Der er selvfølgelig forskel på reuptake inhibitorne og dopamin agonisterne og der er så vidt jeg ved ikke dokumenteret Ludomani som bivirkning til stoffer som tesofensine. Det kan skyldes at de ikke er så potente som agonisterne, men da den kliniske udbredelse af reuptake inhibitorne er begrænset kan det også skyldes at det bare ikke er undersøgt godt nok. Fysiologisk set er det sandsynligt at der vil være samme bivirkningsprofil.

Tesofensine har fortsæt kæmpe potentiale, men der er også en forholdsvis stor risiko for at det må opgives.

Jeg tror nok jeg har læst det indlæg du omtaler, men kan ikke se nummeret som du angiver - er jo ny på siden.

I øvrigt interessant med de samarbejdsaftaler der indgåes med NS, senest i dag. Det er med til at sikre deres eksistensgrundlag, hvis tesofensine fx. skulle fejle.

Til sidst en hilsen til Solsen og dig - har ikke kunnet finde Jer på ei. Tror det var dummy som gjorde mig opmærksom på denne side - ser lovende ud. Ei er blevet ret useriøst og de gode indlæg som stadig findes, drukner desværre i spam.

VH thro




17/2 2009 13:24 troldmanden 02831



Wellbutrin som er en NDRI er der da solgt et pæn mængde af. Alene i 2007 blev der udsted godt 20 mio recepter på Wellbutrin i US. Så synes ikke ligefrem man kan kalde det begrænset salg.

Helt og aldeles enig omkring tesofensine. Potentialet er rigtigt stort. Men risikoen følger bestemt med!

Ja det er vigtigt for NS med dagens meddelelse. Både udfra det økonomiske perspektiv som du er inde på. Men også fordi det endnu engang validere hele deres teknologi platform. Der findes jo en del skeptikere derude der ser rødt når de hører Neuroseach navn. Men med dagens aftale beviser de endnu engang at en række af verdens største big pharma selskaber anser Neurosearch forsknings som med helt i front. Og det er vigtigt.

Som skrevet i en anden tråd så tror jeg faktisk der vil komme endnu en lignende aftale inden udgangen af året



TRÅDOVERSIGT