Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topo-Target Hvordan ser I på den ?


27209 csinvest 15/3 2010 19:48
Oversigt

Jeg synes der snakkes en del på EI om Topo og undres lidt over at der ikke er megen opmærksomhed her på kanalen omkring Topo. Her tales ellers en del om andre biotekker og her er yderst kvalificerede folk der skriver om Neurosearch og Genmab etc. Hvordan ser I på Topo og mulighederne for en blockbuster. Den kan, i disse dage, erhverves for den nette sum af 5 kroner og 35 øre så der er vel et pænt potientiale i den og er nok værd et nærmere studie. Hvad siger I ?15/3 2010 20:53 cyber 127212Vi kan ikke hamle op med EI, hvad angår Topo-indlæg, men klik på linket, og du vil finde...

http://www.proinvestor.com/aktier/Topotarget/TOPO.CO15/3 2010 21:22 faurschou 327213Det her er ikke EI, her hypes ikke (med nogle ganske enkelte undtagelser Gen, lidt Ges, Biop ......) men ellers nix ingen hype

Man kan jo heller ikke skrive noget kvalificeret hele tiden og da slet ikke om Topo.

Jeg har fulgt den i en del år (solgte det hele for lang tid siden i 33, men jeg har da prøvet at samle den op et par gange og det kostede hver gang, undtagen da jeg fik samlet i 2,5, så nu er aktien og jeg vist kvit).

Men du tænker nok på den biokemiske side af aktien, tja det var jo det, der fik mig til at købe for en del år siden. Specielt interessant var det med de mange sponsorerede forsøg, samt den brede pipeline (den har så været på slankekur siden). Nu er det næsten et "one drug company". Sådan et firma skal man ikke have for mange aktier i, så selv om Belinostat ser lovende ud, så er der et stykke vej til mål, og det er alt eller intet for Topo, Derfor har jeg som investor reduceret pænt i mit 2,5 køb.
Jeg vil gerne være med i en blockbuster, men det bliver med et lille beløb. Måske øger jeg lidt hvis der kommer nogle rigtig gode data.
16/3 2010 19:13 Jamesol 227274Hej alle

Takker da for den indirekte disrespekt. Som ved alt andet på cyberspace er dét dog heller ikke noget, der kan få bragt kaffen ned i den gale hals her. Mon det har sammenhæng med nedenstående? Man ved da aldrig.

jeg vil dog gerne protestere imod rosen af EuroInvestors debatsite. Min kritik kan man læse i EI's Café-debat (Café EuroInvestor), indlæg 2 i tråd 6103. Først fjernede EI mit indlæg fra aktiedebatten. Så flyttede de en tråd, startet af en forundret læser af indlægget, som forsvandt under læsningen. Under den tråd blev det oprindelige indlæg kopieret af en anden læser.

Til min forundring havde ingen af de to skrevet i EI før, i hvert fald ikke i de seneste 3 måneder. Så selv om de støttede mit indlægs ret til at være der, så er deres deltagelse stadig en del af mysteriet for mig. At ingen af dem skrev mere her, skyldes vel ikke, at de også blev bannet fra sitet?

At flytte mit indlæg på den måde svarer til, hvis EkstraBladet sætter en indsigelse imod en forsidebasker ind på side 50, som notits og under en forkert overskrift.

Nå, men demokratiet går vel ikke under, fordi EI tér sig åndssvagt - og det er det vigtigste i denne sammenhæng. Om senest ca. 5 milliarder år vil det altsammen alligevel nok blive glemt.

Venlig hilsen
Jamesol16/3 2010 20:59 Gobe 227286Jamesol, - jeg vil tillade mig at kopiere Donlupos indlæg til dig.

Klip: Donlupo

Det er bare ikke godt nok, hvis man laver satire, at "underskrive" med et selskabs rigtige navn. De er heri din fadæse består. Hvis du konsekvent havde skiftet navnet "Sydbank A/S" ud med "Snydbank A/S", så ville det være rigtig satire, og ingen ville have gjort indsigelser.

Du må indse at du har dummet dig, og det har så konsekvenser. Tag dem med oprejst pande, og kom videre.

PS: Det ser for mig i øvrigt ud som om starten af "brevet" er ægte, men at du så digter videre derfra hvor du skriver om "filmen knækkede".

Klip slut Donlupo.

Og selvom jeg ikke er fan af hverken Sygbank eller Jyske Bank, - så er der heller ikke meget opbakning fra min side. I min verden er du gået over stregen, - længere er den ikke !

Håber, du trods alt må få succes med en anden bank i fremtiden !

Med venlig hilsen

Gobe16/3 2010 21:19 csinvest 127287Det lader ikke til at her hersker den store tiltro til Topo. Forsøgte at få lidt indspark af den kendte kvalitet her fra PI...måske endda af een der kender Topo rigtig godt. Ser nu tråden er *forurenet* og jeg synes faktisk det er lidt synd for jeg tror sq der kan ligge en guldgrube i Topo og måske allerede i nærmeste fremtid. Så efter af ha læst lidt på Jamesol's problemer og kigget lidt på chart fra Cyber ...så vil jeg lige sige tak til faurschou for et relevant indlæg...og så smutter jeg sq over på EI og lytter lidt til data og hype og håb og forventninger til Topo. Synes nu stadig der mangler en *udredning* af casen som man har kunnet se af andre cases her på PI men måske det var svaret
Have a nice day.17/3 2010 02:02 cyber 027293Det var ikke chartet, du skulle kigge på i mit link, refererede faktisk til de sidste tråde om Topo, men du fik vist ikke scrollet langt nok ned. Interessen for Topo er intakt herinde, men hyppe aktier det kan vi ikke rigtig, god vind på EI

Har lige tjekket SPPI, omsætning og kurs er stigende, kunne godt tænkes at Spectrum Pharmaceuticals er opkøbskandidat, og hvorfor ikke Topo?

http://finance.yahoo.com/q?s=sppi19/3 2010 01:08 Jamesol 027368Kære allesammen! Topo til vejrs!

Jeg henvendte mig især til principmindede folk med særlig interesse for temaer som ytringsfrihed og retssikkerhed - og ikke så meget deN kedelige type, der flokkes især på EI. En type, som glammer den ene vej, når nogle islamister kræver ditten eller datten, fordi nogen har afbilledet deres Muhammed - og som glammer den modsatte vej (evt. efter at være blevet besnakket), når Sygbank (ja, lad os da bare kalde dem det!) til den kedelige types store tilfredshed har held til at kræve en debattørs satiriske indlæg fjernet fra et debat-forum, sammen med debattøren selv. Jubiii, Sygbank versus kollega-debattør 1-0!

Men folk med principper har med deres generelt set større intelligens nok for travlt med fornuftigere gøremål, til at de har tid til, endsige gider, at læse nogle tilfældige semihalvstuderede røveres gæt på kursudviklinger, evt. støttet med lidt tilfældig talgymnastik. Røvere, der har lejet hotelværelse på sitet, som bor der nat og dag. Den flok røvere fik jeg ved en fejltagelse rodet mig ind imellem - men jeg er jo også selv gammel sørøver, som jeg tidligere har nævnt på EI!

Lidt humor, som jeg som en af absolut få bidrog med, kunne være et tiltrængt middel til at tiltrække nogen andre typer end de kedelige, selvhøjtidlige "debattører", der styrer tingene nu på EI.

Jeg undskylder da forureningen, men jeg forsøgte egentlig bare at fortælle, hvor den stammede fra. Men nu er topo om ikke andet for et øjeblik tilbage, hvor den hører hjemme: I TOPPEN.

Venlig hilsen
Jamesol19/3 2010 10:11 027371Vel brølt løve!19/3 2010 10:47 colombuss 027373Jamessol, jeg koebte for egne midler 20.000 stk. neuroseach i snit 72.75 var det vist, i nov ell. dec. Jeg var saa ophedet om potententialet at jeg spurgte min bank, ogsaa snydbank om at laane til 10.000 ekstra. det passede ikke deres risiko profil, det tabte jeg i bagspejlet 1 mill. kr. paa. Men respekterer at jeg spurgte dem om at laane deres penge, ikke mine. De har da ret til at sige nej, ligesom du har ret til at spoerge. Op paa hesten igen min ven, vaer glad for den profit du fik i kassen, og ud paa praerien for at finde en ny profitmulighed. Vaer dog glad for at du ikke blev skyllet ud under finanskrisen med en for hoej aktiekredit, og respekter at bankerne ioejeblikket skyer ilden. Det du har gang i er jo selvpineri af foerste klasse. Nyd livet min ven, der kommer altid en ny sporvogn forbi :−)19/3 2010 18:42 Jamesol 027386Synes da ik' jeg ligefrem brøler, akademikeren. Argumenterer og smådriller igen gør jeg, brøler nej.

Jamen... jeg respekterer da alt muligt, colombuss: Snydbanks ret til ditten og datten, især da de benyttede den til at beslutte at låne mig penge til at købe nogle Genmab-aktier, da det for et par år siden var betimeligt; min ret til at spørge om et nyt tilsvarende lån, nu da det gamle gik så fint for begge parter; min ret til at forvente et ja igen af samme årsag; min ret til at protestere imod et urimeligt afslag fra min siden første lån nu pludselig så pompøse bank; min ret til at drille samme. Kort sagt: jeg er fuld af respekt, føler samtidig slet ingen pine, rider glad på min hest og nyder da livet!

Anbfaling: Se finansdebatten på TV2-News.

Respektfuld hilsen
Jamesol22/3 2010 00:29 027437Vel brølt er et anerkende udtryk og ikke et udtryk for at du råber , men det er måske lidt almodisch.

respekten gengældes!22/3 2010 13:50 polopolo 027448Vel brølt løve- er et dejligt udtryk!22/3 2010 23:32 Jamesol 027469Hej akademikeren

Takker så! Slog det op på Google, og fandt eksempler på ironisk distance dér - udover de mere respektfulde hilsener. Så det sammenlagt med, at jeg jo nok ikke når dig helt til sokkeh... arh, knæhaserne hvad angår dine analyser, så tænkte jeg, at det var måske nok ironi hér.

Jeg er jo også blevet vant til kritisk distancetagen på det seneste.

Venlig hilsen
JamesolTRÅDOVERSIGT