Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sevan Marine


27441 apis 22/3 2010 09:30
Oversigt

Lige et par punkter for overvejelse af Sevan Marine:

1. SEVAN MARINE: COSCO HAR FÅTT BYGGEKONTRAKT VERDT 500 MUSD
07:36(SIX): Offshoreselskapet Sevan Marine har tildelt kontrakt for bygging av en drilling rigg til Cosco. Kontrakten er verdt 500 millioner dollar og vil bli levert i første kvartal 2012

1. Terra markets om Sevan:
Sevan (9,28) ? fortsatt hyggelig oppside. DCF blinker Sevan ut som en av de mest underprisede oljeservice-aksjene på Oslo Børs. DCF forutsatt ny kontrakt for FPSO-fartøyet Voyager men eksklusiv nye prosjekter tilsier en aksjekurs på 14,0. Med bakgrunn i markedsforhold i gradvis bedring og positive signaler på Q4-presentasjonen venter vi at Sevan inngår en ny kontrakt for Voyager i løpet av de nærmeste månedene. Enheten blir ledig for oppdrag i tredje kvartal.

2. Petrobras utsetter anbud på 28 rigger til 18. mai, ifølge Upstreamonline.com.
Tidligere hadde de utsatt dette anbudet i to uker.
Anbudsrunden er delt inn i to: Den første runden består av syv drillskip og to dypvannsenheter som er eid av Petrobras.
Den andre gjelder kontrakter for opptil 19 dypvannsrigger, begrenset opp til fire rigger per selskap.
Internasjonale drillingselskaper viser stor interesse for anbudsrunden, til tross for tvil rundt sponsing av innenlandske aktører og lønnsomheten for internasjonale aktører.
Odfjell, Sevan Marine og Aker Maritime er blant selskapene som alle har et fokus mot Brasil.

3. Oslo (TDN Finans): BG Group går videre med planene å utvikle Bream-funnet i
Nordsjøen, der bruken av FPSO eller en jackup-rigg er blant mulighetene.
Den mest sannsynlig løsningen skal være bruk av en FPSO, der kostnaden
estimeres til mellom fire og seks milliarder korner.
Både timingen og utviklingskostnaden vil være avgjørende for om BG Group vil bruke en eksisterende flyteenhet eller et nybygg.
BG Group har en eierandel på 40 prosent i lisensen, mens Premier Oil, Skeie Energy og Spring Energy har 20 prosent hver.
I fjor tildelte BG Group Sevan Marine en studiekontrakt for mulig bruk av en selskapets FPSO-enheter uten å spesifisere felt.

4. Sevan Marine vil snart inngå en ny kontrakt med kinesiske Cosco Shipyard for å bygge en andre sirkulær boreenhet, skriver Upstream ifølge TDN Finans, med henvisning til bransjekilder som sier de to i ferd med å fullføre finansieringsdetaljene denne uken.

5. Offshoreselskapet Sevan Marine har fått tildelt en studiekontant av Lundin Norge for potensielt bruk av en Sevan-produksjonsenhet på Luna-feltet i Nordsjøen. Det kommer frem i en melding tirsdag.
Studien vil bli utført i løpet av første halvår 2010. Det vil bli fokusert på å demonstrere anvendelse av Sevans sylindriske flyter på Luno.

6. Det norske oljeselskap ASA ('Det norske') has awarded Sevan Marine ASA ('Sevan') a pre-FEED/FEED study contract for the potential application of a Sevan FPSO for the Froy field development in the Norwegian North Sea.

7. Sevan (10,35) ? knallsterk oljepris lover godt for bransjen. Med en oljepris på 80-tallet fremstår utsiktene for oljeservice-sektoren generelt og Sevan spesielt som lyse. Vårt DCF-baserte fair value-anslag er på 13,6 kroner per aksje, noe som vitner om en oppside på 25 prosent. Den viktigste begivenheten i Sevan i vinter er oppstarten av Driller I for Petrobras i mars. En vellykket oppstart vil redusere teknologirisikoen og bane vei for nye riggkontrakter. Dette bringer oss inn på hovedrisikoen som er at oppstarten av Driller I blir plaget av barnesykdommer.



22/3 2010 10:16 renek 127442



Et chart til dem der er visuelt orienterede. Køberne bliver mere aggressive og mon ikke der snart er tømt ud af sælgersiden? Time will tell...

sevan.ol




22/3 2010 13:18 apis 027444



Ifølge Finansavisen tror analysesjef Endre Storløkken i Danske Markets at kontraktsrush vil gi kurshopp for Acergy og Sevan. Samtidig velger han å nedgradere Statoil til en hold-anbefaling.

? Vi har lenge hatt en kjøpsanbefaling på Acergy-aksjen. Den er riktignok fullt ut priset og forholdsvis dyr på 2010-estimater, men vi tror imidlertid at ordreinngangen vil ta seg opp i andre halvår i år, noe som vil gi inntjeningsvekst i 2011 - forhåpentligvis med bedre marginer, sier Storløkken

? Sevan er godt posisjonert for å en kontrakt på Huntington-feltet, hvor vi venter tildeling i løpet av de neste ukene. Det samme gjelder på Frøy-feltet, hvor kontraktstildelingen ventes å komme i månedsskiftet april/mai, avslutter Storløkken.

http://www.hegnar.no/analyser/article414805.ece



24/3 2010 12:49 027527






9/4 2010 12:48 apis 128042



Kurs 10 knust...

Sevan Marine har de siste året ligget i en bred sidelengs trend. Aksjen reagerte i februar opp fra gulvet ved ca 8 kroner, og på tirsdag et nytt kjøps-signal fra en omvendthode-skuldre-formasjon med kursmål opp mot 11 kroner. Bruddet opp skjedde på høyt handelsvolum, noe som øker signifikansen av signaler. Vi finner lnå ite motstand for oppe rundt 10,70 kroner. Ved et eventuelt tilbakefall er det støtte ved 9,50 kroner og 9,30 kroner. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 10,60 kroner og stop loss 9,25 kroner, kan man lese i rapporten.

Fra Christiania Securities rapport



14/4 2010 08:52 renek 128184



Hej Apis

Her en video som oprindeligt er til Nippon, men der er også lidt overfladisk Sevan MArine TA i den. Måske den har interesse:

http://www.screencast.com/t/MTE2YzQzM2Ut

Op i fuld skærm og så ude i margenen er der kaptieloversigt.



14/4 2010 13:27 Nippon1976 028192



Tak for videoinlæg Rkhanen

Super godt indlæg og jeg blev da lidt klogere. Undskylder lige bebregsforviringen, som skyldes mine manglende ta-kendskaber, jeg mente selvfølgelig en symmetrisk triangle.
Mvh.
Thomas



14/4 2010 13:38 renek 028193



Velbekomme



15/4 2010 10:44 apis 128209



Jo tak
Den må jeg lige finde tid til at få set :−)

Sevan Driller 1 har nu fanget brasilianernes opmæksomhed:
The Sevan Driller is a one of a kind deepwater and harsh environment driller which has arrived in Brazil and is preparing to start operations for Petrobras in the Campos Basin.

http://maritimeprofessional.com/Blogs/Brazilian-subsea-news/April-2010/Sevan-Driller-%E2%80%93-New-One-of-a-Kind-Deepwater-Drille.aspx

Fra Hegnar:
Mob-fee betales av Petrobras og riggen skippes utover i de nære dager.

Sammen med offisiell melding om start kommer offisiell bekreftelse av finansiering for Driller 2 og antydninger om Driller3. I samme tidsrom vil det også tilsige sterke indikasjoner på kontrakt for de to FPSO-byggene som er på vent.

Kontrakt for disse to er estimert i tilbakeført egenkapitalverdi til 3 kroner aksjen pr enhet fra Pareto. Pareto har uten disse en fair price i dag på 14 kroner, men denne kursen er klart lavere enn peers nå prises, og i erkjennelse av at finansiering vil falle billig fremover for Sevan, så er det sannsynlig at kursmålet heves til nivå rundt 17 kroner. 3 kroner på hver av FPSO-ene og kursmål settes til 23 som fair price.

nu må vi se... men den kravlede dog over 10 igen idag :−)



15/4 2010 13:52 apis 028211





hej rkhanan
lidt TA til dig:

Stock Trading Conclusion:
SEVAN MARINE (4SM.F) was trading in a bullish wave, which is becoming stronger .
Technical indicators and stock chart patterns show highly volatile movements favoriting bullish direction,
recommend stopping short positions or entering long position or bullish spread options strategy in online trading , because of the high expected future volatility, consider constructing symmetrical options strategies for buying volatility through strangles or straddles in online trading

http://www.thestocksprofit.com/fra/4sm-f-sevan-marine/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+thstp%2Fen+(TheStocksProfit.com+Worldwide+Stock+Research%2C+Technical+Analysis+%26+Options+Trading+Strategies+for+investors)



TRÅDOVERSIGT