Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dialog med LCP


27449 colombuss 22/3 2010 14:21
Oversigt

Jeg opdaterer hermed debatten om spoergsmaal os svar fra LCP - Investor relations.

Spoergsmaal:

Kaere Hr. Peter Schoett Knudsen,

jeg haaber de vil vaere behjaelpelig med svar paa et par spoergsmaal? Deres svar vil alt efter informationsniveauet, og i tilfaelde af at De tillader det, blive offentliggjort som alm. indlaeg fra undertegnede under debatten paa proinvestor.com

Baggrund:

Undertegnede har nyligt erhvervet en post paa (x) aktier i LCP, og er ifaerd med at vurdere det langsigtede potentiale for denne investering.


Spoergsmaal 1.

Meltdose teknologien er patenteret ca. 12 aar endnu, det er jo i princippet ikke nok til at afproeve, reistrere, og markedsfoere nye produkter fra start. Jeg forstaar paa andre skribenter paa proinvestor at i arbejder paa en ny teknologi, Liquid Loadable Tablets (LLT), hvor langt er i med den?, og hvor attraktiv er denne metode sammenlinet med meltdose?

Spoergsmaal 2.

Jeg kan ikke ummidelbart se Liquid Loadable Tablets (LLT), teknologien naevnt i nogle pressemeddelser? Er det rigtigt? Og kunne dette ikke have vaesentlig betydning for fremtidigt potentiale og dermed kursdannelsen?

Spoergsmaal 3.

LCP er i overvejelser om fremtidig noedvendig kapital til videreudvikling af produkter, herunder Lcp-Tacro, indgaar det i overvejelserne at lade LCP indgaa i en mere ressourcestaerk medicinalvirksomhed, for virkelig at saette skub i udviklingen af nye produkter, mens patent stadig er gaeldende? Indgaar et salg af virksomheden i overvejelserne? Indgaar en fusion via aktiebytte i overvejelserne? Er Lundbeck en potentiel kandidat til en saadan loesning?

Spoergsmaal 4.

Kursen paa LCP har med mindre pauser, vaeret for nedadgaaende siden boersintroduktionen, og i og med at boersvaerdien pt.er naesten lig kasse beholdningen, er tiltroen i markedet tilsyneladende ikke saa stor til virksomhedens evne til fremtidig vaerdiskabelse. Indgaar det i overvejelserne at oege informationsniveauet, for dermed at give investorerne bedre indblik i det fremtidige potentiale?

Spoergsmaal 5.

Lcp-Tacro - hvad er LCP's forventninger til muligt salg og fortjeneste paa dette produkt hvis det opnaar endelig godkendelse?

Spoergsmaal 6

Jeg mener en af arsagerne til den beskedne kursudvikling, er en skepsis i markedet, omkring salgs og marksfoerings muligheder for et produkt udviklet via LCP's teknologi. Eller alternativt at markedet ikke fuldt forstaar LCP's teknologi, og dermed det store potentielle salgspotentiale i LCP-Tacro. Hvis muligt, kunne informationer om det faktiske opnaaede salg for Fenoglide - oege interessen og tilliden, herunder informationer om hvorvidt det stadig er realistisk at opnaa salgsmilestones for dette produkt.

Sporgsmaal nr. 7.

Ser du en offentliggoerelse om LCPs kapitalstrategi her i foerste halvaar? Kan du praecisere?


Paa forhaand tak.



22/3 2010 14:24 colombuss 027450



Kære (x),



Først og fremmest velkommen som aktionær i LCP. Vi er naturligvis glade for den tiltro du har vist ved dit køb.



Også tak for dine gode spørgsmål, som jeg senest tirsdag vil vende tilbage på.



Fortsat god aften.



Mvh



Peter Schøtt




22/3 2010 16:37 troldmanden 027455



Hej colombuss

Fine spørgsmål du stiller. Og med Peter Knudsen som IR ansvarlig så er man også altid sikret at få svar på sine spørgsmål (så godt som det nu kan lade sig gøre indenfor lovens rammer om insider info). Jeg har i hvert fald aldrig oplevet andet.


Sidste år holdte Lifecycle Pharma en præsentation i Haderslev. Jeg aftalte med Peter Knudsen at vi optog præsentationen på dikatafon. Så derfor kan man høre det meste af præsentationen her. (tryk på play knappen øverst oppe til højre)

http://www.proinvestor.com/aktier/Lifecycle+Pharma/LCP.CO



Hvis man er meget interesseret i LCP så vil jeg da gerne opfordre til at man lytter til hele præsentationen ( 1t26m så var der ikke mere plads på dikatafon ) Der er utrolig mange detaljer med da der også blev stillet uddybende spørgsmål undervejs. Efter 34 min er der en detaljeret gennemgang af Meltdose teknologien og efter 52 min er vi kort forbi Liquid Loadable Tablets teknologien.

Man kan selv fosøge at følge med på de brugte slides her

http://www.proinvestor.com/uploads/ir/135/LCP_pr_sentation_Haderslev_19_maj_2009.pdf

Det var ganske enkelt et helt igennem kanon godt arrangmenet LCP havde stablet på benene. Normalt så har de kun 30 min til at gennemgå de ovenfor viste slides. Men selve præsentationen med dertilknyttede spørgsmål tog næste 2 timer. Så detaljerings graden var ganske enkelt sublim i forhold til hvad hr og fru Danmark eller har mulighed for at få. Og efterfølgende var LCP vært for en let middag. Så vi havde faktisk ca 3 timer i selskab med LCP.

Det er mit store ønske og håb at flere selskaber vil stille op til den slags helaftens arragementer hvor der er tid til at komme i dybden....

Vh
T.




22/3 2010 16:59 colombuss 027456



Hej Troldmand,

tak for opbakningen, og ioevrigt gode og unikke informationer fra din side. Jeg har hoert Haderslev praesentationen, og vil gerne genhoere den igen.

Det der fra min side som investor kunne vaere interessant, er hvis nogle af disse elementer kunne praeciseres yderligere, og ikke mindst maaske blive genstand for oeget informationsniveau, saa vi kan faa en fornyet interesse generelt for LCP. Der er varme vinde for biotek netop nu, saa det er et godt tidspunkt at oege informationsniveauet paa.

Mvh
Colombuss




22/3 2010 22:57 colombuss 027466



Hej T.,

tak for link til slides. Kan anbefales til andre. God beskrivelse af Meltdose, viser gode forventninger og resultater til produkter. Ret bullish info. Undrer mig over markedsvaerdien af LCP, nok ikke mange der undersoeger casen. Man har absolut mere lyst til at supplere efter dette. Men man skulle jo helst ikke vaere den eneste

mvh C.



22/3 2010 23:16 colombuss 027468



Appropos slides, investorpresentationen d. 19 maj 2009, proev lige at check LCP kursudviklingen i og omkring denne dato. Helt markant.



24/3 2010 15:32 Bekele 027537



Hej Columbuss,

Har LCP svaret på dine spørgsmål? Jeg kunne se der blev lovet svar i går.

Mvh
Bekele



24/3 2010 15:44 colombuss 027540



Hej Bekele,

ikke endnu, jeg fik en venlig mail i morges hvor Peter Schøtt lover at komme tilbage i loebet af dagen idag. Ioevrigt endnu en dag hvor det ikke er sjovt at vaere LCP aktionaer Haaber at Peters svar kan give os fornyet mod paa aktien



24/3 2010 16:05 troldmanden 027543



LCP og dermed Peter er i Sverige for at præsentere selskabet. Så de er ude at arbejde for at udbrede kendskabet til selskabet



25/3 2010 10:00 colombuss 327561



her kommer svaret igen, i bunden af traaden.
Kære X,



Først og fremmest velkommen som aktionær i LCP. Vi er naturligvis glade for den tiltro du har vist ved dit køb.



Også tak for dine gode spørgsmål, som jeg vil svare på nedenfor. Du er naturligvis altid velkommen til at bede om en yderligere uddybning.



Spørgsmål 1:



Lad mig først kommentere på din bemærkning omkring MeltDose® teknologien.



Alle selskabets offentliggjorte produktkandidater er baserede på MeltDose® teknologien. MeltDose® teknologien er som du har set udviklet til at forbedre frigivelsen og absorptionen af lægemiddelstoffer i kroppen ved at inkorporere stoffet på solubiliserende form i en tabletmatrix eksempelvis som en fast-stof opløsning (solid solution). Vi vurderer, at vi ved at anvende vores MeltDose® teknologi til at skabe nye versioner af eksisterende lægemidler er i stand til at udvikle produkter væsentligt hurtigere og billigere og med en højere sandsynlighed for succes sammenlignet med udviklingen af nye kemiske lægemiddelstoffer (NCE-produkter). Derfor mener vi bestemt at vi stadig kan benytte vores teknologi på navnlig eksisterene lægemidler, men også på NCE?er.



Vedr. vores LLT teknologi arbejder vi her på et tidligere stadie. Vi har som bekendt ingen offentliggjorte projekter, baseret på den teknologi. Vi har, som tidligere meddelt, p.t. et par projekter med eksterne samarbejdspartnere, hvor vi arbejder med teknologien på nogle produkter. Vi kan desværre ikke meddele yderligere detaljer, da disse samarbejder er på et tidligt stadie og er på et præ-klinisk niveau. Vi har generelt taget den beslutning, ikke at offentliggøre detaljer om projekter (både interne og eksterne), før de er i kliniske faser. Det er også først på dette stadie, det reelt giver mening at tilskrive en egentlig værdi til sådanne projekter. Vi har store forhåbninger til denne teknologi, men den kommercielle værdi må vi erkender kommer, når vi kommer videre i den kliniske afprøvning. Vi er optimistiske herom, men vil omvendt ikke komme med krystalklare meldinger om at dette sker, idet vi stadig arbejder med teknologien.



Spørgsmål 2



Vi har omtalt teknologien i vores prospekt (side I-30) fra April 2008. Dengang kaldte vi den vores porøse tablet teknologi. Fokus har de første år været på videreudvikling af MeltDose® teknologien, men det er gennem de før nævnte samarbejder vi er aktivt begyndt at bruge teknologien og håber gennem disse samarbejder at videreudvikle teknologien:



Andre drug delivery teknologier

Ud over vores MeltDose teknologi har vi gennem en krydslicensaftale vedrørende ?porous tablet-teknologi? indgået med H. Lundbeck A/S i juni 2005, opnået en tidsubegrænset, verdensomspændende, royalty-fri licens til at udvikle og kommercialisere lægemiddelprodukter baseret på H. Lundbeck A/S? patenterede ?porous tablet-teknologi?. Vi gav i samme forbindelse H. Lundbeck A/S en eksklusiv, tidsubegrænset, verdensomspændende, royalty-fri licens til vores patenterede ?porous tablet-teknologi? til at

udvikle og kommercialisere terapeutiske eller profylaktiske lægemiddelprodukter. Licensaftalen er underlagt dansk ret.



Spørgsmål 3:



Som meddelt i årsregnskabet ?arbejder Direktionen målrettet på at sikre tilstrækkelig finansiering af driften og forventer at tilføre virksomheden yderligere kapital i 2010, enten gennem partneraftaler, gæld, aktieudvidelse eller en kombination heraf.?



Vi kommenterer i den sammenhæng ikke på potentielle opkøb, fusioner eller andre rygter i den forbindelse.



LCP har en klar todelt strategi

a) Videreudvikle på LCP-Tacro og

b) dernæst klart den strategi at søge stærke partnerskaber for vores andre produktkandidater og vores teknologi platforme



Fsva LCP-Tacro mener vi, at en enighed med de regulatoriske myndigheder i USA og EU skal på plads for at få den optimale forhandlingsposition med evt. partnere. Vi forventer, at dette er afklaret i første halvår 2010, og at en partner aftale kan komme på tale i 2011.



Spørgsmål 4:



Vores fokus har klart været den seneste halve år at få retableret ledelsen og få LCP-Tacro rigtigt fra start i fase 3. Ledelsen er nu på plads og vi forventer som nævnt snart at ha den regulatoriske afklaring for fase 3 på plads for LCP-Tacro. Dette er væsentlige forhold at ha fuldtud på plads før vi aggressivt går ud og markedsfører firmaet. Vi vil derfor ha en øget fokus på den eksterne kommunikation, da vi mener internt er på plads og ser et stort potentiale i vores produkter og den tiltro vil vi naturligvis dele med omverdenen.



Spørgsmål 5:


Vi kommenterer generelt ikke på pris og salgsmodeller. Vi vurderer dog at LCP-Tacro, selv I et worst case scenario, at der er en positiv NPV. Dvs. at de omkostninger vi har til vores kliniske forsøg vil blive mere end opvejet af det fremtidige salg. Det er en ganske unik situation synes vi, navnlig når vi også vurderer risikoen for at nå markedet som meget lav. Så vi er meget optimistiske omkring det fremtidige salg.



Spørgsmål 6:
Vi kan desværre ikke offentliggøre præcise salgstal på Fenoglide efter aftalen med Sciele, men offentlige tilgængelig tal fra IMS (alle rettigheder forbeholdt), viser at det årlige salg bevæger sig mod 40 m USD årligt med en stigende salgskurve.



Spørgsmål 7:



Vi forventer som tidligere meddelt at forholde os til yderligere kapital i 2010 og arbejder på flere fronter på såvel partnerskabsaftaler, gæld, egenkapital og/eller en kombination heraf. Når der er nyt, vil vi informere markedet. Jeg kan desværre ikke komme det nærmere



Som nævnt uddyber jeg gerne ovenstående og svarer også gerne på yderligere spørgsmål.


Mvh



Peter Schøtt



24/3 2010 23:42 colombuss 327553



Kære X,



Først og fremmest velkommen som aktionær i LCP. Vi er naturligvis glade for den tiltro du har vist ved dit køb.



Også tak for dine gode spørgsmål, som jeg vil svare på nedenfor. Du er naturligvis altid velkommen til at bede om en yderligere uddybning.



Spørgsmål 1:



Lad mig først kommentere på din bemærkning omkring MeltDose® teknologien.



Alle selskabets offentliggjorte produktkandidater er baserede på MeltDose® teknologien. MeltDose® teknologien er som du har set udviklet til at forbedre frigivelsen og absorptionen af lægemiddelstoffer i kroppen ved at inkorporere stoffet på solubiliserende form i en tabletmatrix eksempelvis som en fast-stof opløsning (solid solution). Vi vurderer, at vi ved at anvende vores MeltDose® teknologi til at skabe nye versioner af eksisterende lægemidler er i stand til at udvikle produkter væsentligt hurtigere og billigere og med en højere sandsynlighed for succes sammenlignet med udviklingen af nye kemiske lægemiddelstoffer (NCE-produkter). Derfor mener vi bestemt at vi stadig kan benytte vores teknologi på navnlig eksisterene lægemidler, men også på NCE?er.



Vedr. vores LLT teknologi arbejder vi her på et tidligere stadie. Vi har som bekendt ingen offentliggjorte projekter, baseret på den teknologi. Vi har, som tidligere meddelt, p.t. et par projekter med eksterne samarbejdspartnere, hvor vi arbejder med teknologien på nogle produkter. Vi kan desværre ikke meddele yderligere detaljer, da disse samarbejder er på et tidligt stadie og er på et præ-klinisk niveau. Vi har generelt taget den beslutning, ikke at offentliggøre detaljer om projekter (både interne og eksterne), før de er i kliniske faser. Det er også først på dette stadie, det reelt giver mening at tilskrive en egentlig værdi til sådanne projekter. Vi har store forhåbninger til denne teknologi, men den kommercielle værdi må vi erkender kommer, når vi kommer videre i den kliniske afprøvning. Vi er optimistiske herom, men vil omvendt ikke komme med krystalklare meldinger om at dette sker, idet vi stadig arbejder med teknologien.



Spørgsmål 2



Vi har omtalt teknologien i vores prospekt (side I-30) fra April 2008. Dengang kaldte vi den vores porøse tablet teknologi. Fokus har de første år været på videreudvikling af MeltDose® teknologien, men det er gennem de før nævnte samarbejder vi er aktivt begyndt at bruge teknologien og håber gennem disse samarbejder at videreudvikle teknologien:



Andre drug delivery teknologier

Ud over vores MeltDose teknologi har vi gennem en krydslicensaftale vedrørende ?porous tablet-teknologi? indgået med H. Lundbeck A/S i juni 2005, opnået en tidsubegrænset, verdensomspændende, royalty-fri licens til at udvikle og kommercialisere lægemiddelprodukter baseret på H. Lundbeck A/S? patenterede ?porous tablet-teknologi?. Vi gav i samme forbindelse H. Lundbeck A/S en eksklusiv, tidsubegrænset, verdensomspændende, royalty-fri licens til vores patenterede ?porous tablet-teknologi? til at

udvikle og kommercialisere terapeutiske eller profylaktiske lægemiddelprodukter. Licensaftalen er underlagt dansk ret.



Spørgsmål 3:



Som meddelt i årsregnskabet ?arbejder Direktionen målrettet på at sikre tilstrækkelig finansiering af driften og forventer at tilføre virksomheden yderligere kapital i 2010, enten gennem partneraftaler, gæld, aktieudvidelse eller en kombination heraf.?



Vi kommenterer i den sammenhæng ikke på potentielle opkøb, fusioner eller andre rygter i den forbindelse.



LCP har en klar todelt strategi

a) Videreudvikle på LCP-Tacro og

b) dernæst klart den strategi at søge stærke partnerskaber for vores andre produktkandidater og vores teknologi platforme



Fsva LCP-Tacro mener vi, at en enighed med de regulatoriske myndigheder i USA og EU skal på plads for at få den optimale forhandlingsposition med evt. partnere. Vi forventer, at dette er afklaret i første halvår 2010, og at en partner aftale kan komme på tale i 2011.



Spørgsmål 4:



Vores fokus har klart været den seneste halve år at få retableret ledelsen og få LCP-Tacro rigtigt fra start i fase 3. Ledelsen er nu på plads og vi forventer som nævnt snart at ha den regulatoriske afklaring for fase 3 på plads for LCP-Tacro. Dette er væsentlige forhold at ha fuldtud på plads før vi aggressivt går ud og markedsfører firmaet. Vi vil derfor ha en øget fokus på den eksterne kommunikation, da vi mener internt er på plads og ser et stort potentiale i vores produkter og den tiltro vil vi naturligvis dele med omverdenen.



Spørgsmål 5:


Vi kommenterer generelt ikke på pris og salgsmodeller. Vi vurderer dog at LCP-Tacro, selv I et worst case scenario, at der er en positiv NPV. Dvs. at de omkostninger vi har til vores kliniske forsøg vil blive mere end opvejet af det fremtidige salg. Det er en ganske unik situation synes vi, navnlig når vi også vurderer risikoen for at nå markedet som meget lav. Så vi er meget optimistiske omkring det fremtidige salg.



Spørgsmål 6:
Vi kan desværre ikke offentliggøre præcise salgstal på Fenoglide efter aftalen med Sciele, men offentlige tilgængelig tal fra IMS (alle rettigheder forbeholdt), viser at det årlige salg bevæger sig mod 40 m USD årligt med en stigende salgskurve.



Spørgsmål 7:



Vi forventer som tidligere meddelt at forholde os til yderligere kapital i 2010 og arbejder på flere fronter på såvel partnerskabsaftaler, gæld, egenkapital og/eller en kombination heraf. Når der er nyt, vil vi informere markedet. Jeg kan desværre ikke komme det nærmere



Som nævnt uddyber jeg gerne ovenstående og svarer også gerne på yderligere spørgsmål.


Mvh



Peter Schøtt




25/3 2010 00:00 colombuss 227554



Ja som i har set er der nu kommet svar. Jeg syntes faktisk at Peter har givet saa meget nyt han kan uden at bryde lovgivningen. Og jeg er saerligt interesseret i og imponeret over svarene i punkterne 4-5 og 6. Vi kan altsaa forvente foelgende:

1. At nar protekollen for fase 3 er klar pa Tacro - saa vil LCP markedfoere sig agressivt, det bliver godt for kursen, og det er tilsyneladende snart det sker.

2. Man har vaeret i et ledelsesmaessigt vaccum, der har paavirket den eksterne kommunikation, og dermed tror jeg, i en biotekvirksomhed, ogsaa kursen i svaer grad.

3. Fenoglide har fornuftige og stigende salgstal. Dette er faenomenale nyheder at faa som aktionaer i LCP, det borger godt for fremtidige produkter.

4. Selv i worst case - set fra LCP's side, bliver Tacro en kassesuccess.

Med andre ord, det ser ik saa ringe ud. Jeg holder, og hvis der bliver solgt paa 5.10 igen som idag, supplerer jeg.

Jeg sender straks en takke email til Peter...Haaber i har nydt laesningen

Bedste investor hilsener
Colombuss



25/3 2010 10:16 Bekele 027563




Ja, interessant læsning.

Jeg overvejer absolut også at supplere yderligere.



26/3 2010 00:46 troldmanden 027598



Må sige jeg er positiv overrasket over at Fenoglide sælger for $40 mio. Så meget havde jeg alligevel ikke forventet. Dog har de sagt der ikke forventes milestones i 2010. Så noget tyder på første milestones nok ligger ved et salg på $75 eller $ 100 mio



26/3 2010 12:03 colombuss 027609



Ja det er isoleret set nok den stoerste nyhed i svarerne. Mon ikke de i loebet af et par aat kan naa op paa 75-100 mill. USD.? Aergeligt at de ikke kan vaere aabne om milestones targets. PT handels LCP til ca. 300 mill. kr., jeg toer ike taenke paa hvad kursen kunne ligge paa hvis de selv havde salget paa fenoglide. Under alle omstaendigheder underbygger det Tacro kraftigt, mon ikke 100 mill. usd i salg er min.?



26/3 2010 12:19 troldmanden 027613



Det er meget sjældent det er offentlig kendt hvad der skal til for at udløse salgs milestones og hvilke beløb det udløser. Det er forretnings hemmeligheder

Jeg mener nu det var det helt rigtige at udlicensere Fenoglide. Det er alt for stort et sats for LCP at bygge egen salgsstyrke op for et sådan produkt. For det kræver mange flere sælgere end at sælge Tacro. Og det potentielle salg for Tacro skulle meget gerne være $100 mio x mange.










26/3 2010 00:40 troldmanden 027596



Hej Colombuss

Rigtig gode og interessante svar du fik der.

Jeg har faktisk i dag haft en lille time i selskab med Peter Schøtt og deres nye CEO William Polvino. Første gang jeg har mødt WP. Meget behageligt menneske.

Regner med jeg får tid til at skrive lidt om mødet i løbet af næste uge




26/3 2010 00:48 colombuss 027599



Hej Troldmand,

Lyder spaendende. Er meget positivt at finde paa LCP naar man dykker lidt ned i casen. Hold mig endelig opdateret.

Ioevrigt er jeg generelt ved at vaere lidt bearish paa markedet, syntes simpelthen vi er kommet op for hurtigt (dog ikke lcp , og overvejer norske exact dereviat bear, har du nogen kommentar til din forventning om markedsretningen?? v eller w?

god aften



26/3 2010 11:56 troldmanden 027608



Hej colombuss

Jeg deler din opfattelse. Jeg mener også kurserne generelt er steget alt for meget på for kort tid. Som jeg ser det står vi stadig foran massive udfordringer på det realøkonomiske plan. Så jeg tror vi skal ned at bide i græsset igen. Spørgsmålet er "bare" hvornår pilen begynder at vende nedaf igen




31/3 2010 09:18 collersteen 127721



Tak for indsatsen columbuss og tak til Peter også for de fine svar.

Den nye CEO fik lige hevet muldvarpen frem - dog kun for ca. 100k. Men altid et pænt signal - særligt når han også har en røvfuld warrants.

http://www.proinvestor.com/news/473989/LifeCycle-Pharma-AS---indberetning-i-henhold-til-vaerdipapirhandelslovens-§28(a)



31/3 2010 09:52 troldmanden 027722



Se det finder jeg faktisk ret interessant det her i forhold til den situation Lifecycle Pharma står i. Og her tænker jeg på at de jo SKAL finde finansiering i løbet af de næste 9 mdr.

Så når William Polvino går ud at køber op for egne penge så ser jeg en lidt mindre risiko for en destruktiv kap udv hvor kursen bliver halveret for at give plads til T-retter. Så han må arbejde på enten en rettet kap udv hvor rabat er meget lille eller også en licensaftale af en eller anden slags.

Det gør også at jeg nu genreflektere lidt over det møde jeg havde med William Polvino og Peter Schøtt sidste torsdag.

Så det her er også med til at gøre at jeg nu vil overveje om jeg skal supplere min LCP beholdning





Jeg havde en et time langt møde med William Polvino i torsdags.


Nej det er ikke et monstor stort beløb. Men det sender alligevel et rigtig positivt signal i en



31/3 2010 12:56 butterboy 027725



FIk du noget interessant ud af ham Polvino? Hvordan er han?



31/3 2010 13:50 troldmanden 027726



Hej Butterboy

Det var bestemt et interessant møde. Han virker meget behagelig og imødekommende. Har da også fået taget en del noter så skal nok få lavet et indlæg om det en af dagene.

Ser frem til at se/høre en reel præsentation med ham. For denne gang var det 60 min Q&A Men vi var relativ vidt omkring selskabet

Vh
T.



1/4 2010 23:35 colombuss 027777



Og saa fik jeg svar paa om der var tilsvarende selskaber a la LCP, saaledes at man kunne sammenligne markedsvaerdi etc. Og her er svaret.



Hej igen x,
Andre relevante selskaber, der arbejder med drug delivery teknologier er SkyePharma og Elan Pharmaceuticals. Det er dog vanskeligt at sammenligne disse selskaber direkte, idet der arbejdes indenfor forskellige terapeutiske områder og selskaberne har forskellige pipelines. Men disse selskaber er umiddelbart de mest oplagte.
 
BR

Peter



Jeg fandt denne adresse paa nettet: http://www.skyepharma.com/Investors/Analysts/Edison_Investment_Research_report_17_11_09/File.aspx?id=116

Jeg syntes iovrigt ikke selskaberne er saerlig ens.

Mvh
Colombuss



3/4 2010 16:28 colombuss 027832



Jeg ville egentlig gerne komme med et bud paa fairvardi af LCP aktien, vel og maerke paa kort sigt, dvs. i forbindelse med afklaring af kapitalspoergsmmaalet. Og har kikket paa forskellige scenarier.

1. aktieudvidelse til markedskurs.
2. aktieudvidelse til vurderingspris af uafhaengige eksperter, garanteret af 2 hovedaktionaerer.
3. Udstedelse af konvertible obligationer (min vurdering er at de skal vaere konvertible for at faa interesse). Nr. 3. er den mindst foretrukne loesning.
4. Partnerskabsaftale paa tacro (min vurdering er at det er det eneste produkt de formodenligt kan lukke en hurtig aftale paa).
5. Overtagelse af LCP af de to hovedaktionaerer til ekspert vurderingspris.
6. Overtagelse af LCP af anden medicinal virksomhed.

Jeg vil helst ikke offentliggoere mine estimater, da de nok vil blive taget som userioese. Dog vil jeg sige at den vaegtede vaerdi af ovenstaaende muligheder, ligger vaesentligt over den nuvaerende markedskurs. Heri ligger det ogsaa, at jeg ikke tror paa en Parken model, i forbindelse med en emmision, og at jeg mener man boer vaegte at LCP som hovedaktionaerer har 2 af de mest etiske fonde/virksomheder i verden som aktionaerer. min tese er, at her bliver ingen toerret af med en luskebuks, men vi faar se



8/4 2010 08:40 mikaels 127988



Udviklingsdirektøren i medicinalvirksomheden Lifecycle, Timothy C. Melkus, køber aktier i selskabet for 535.000 kr. Det meddeleler selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk



8/4 2010 16:35 troldmanden 128019



Ja det er et relativt stærkt signal at der nu er 2 i top ledelsen der har været ude at købe for egne penge. Er de vitterligt ved at have fundet en vej uden om en alm kapitalrejsning?? Man skulle næste tro det. For ellers så vil de 535.000 snart være væsentligt mindre værd



8/4 2010 17:32 colombuss 028022



Shhhhhhh....det ser ud som om noget er i gaerde?



9/4 2010 09:56 cphlaw 128035



Tja, hvis man ser på faseIII studiet med Tacro, så burde de vel have nogle data allerede nu (ps. jeg har kun tjekket oplysningerne på clinicaltrials og de er jo sikkert forsinkede)

Primary Outcome Measures:
?Composite primary endpoint for noninferiority will be used for efficacy failure within 12 months of randomization: Death, graft failure, biopsy-proven acute rejection or loss to follow-up. [ Time Frame: 12 months ] [ Designated as safety issue: No ]


Estimated Enrollment: 302
Study Start Date: December 2008
Estimated Study Completion Date: October 2010
Estimated Primary Completion Date: December 2009 (Final data collection date for primary outcome measure)



9/4 2010 15:56 colombuss 028055



Ja det vaerer sikker ikke saa laenge foer der ogsaa sker noget med kursen



9/4 2010 16:19 troldmanden 028056



Hej cphlaw

Studiet er stadig i gang. Den sidste patient blev indrulleret jan 2010. Så data kommer først ud omkring april 2011.

De data vi får i år er yderliger fase 2 data for både lever og nyre. Fase 3 må vi vente med til næste år

Vh
T.



TRÅDOVERSIGT

27449 Dialog med LCP
22/3 14:21 colombuss 9