Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Måske mulighed for et aktieseminar


27900 johnsen 6/4 2010 13:10
Oversigt

Der er måske mulighed for et GRATIS aktieseminar. Jeg kender ikke kvaliteten af det, men noget kan man vel altid lære. Er nok mest for folk på "djævleøen".Aktieseminar - Fundamental analyse og teknisk analyse

Investtech og E*TRADE Bank tilbyder endnu en gang muligheden for at fordybe sig i de mere tekniske aspekter af aktieinvestering. Det sker gennem to seminarer, som tager udgangspunkt i fundamental- og teknisk aktieanalyse. Deltagelse i aktieseminarerne er gratis.

Emne: Fundamental og teknisk aktieanalyse
Dato: onsdag d. 21. april fra 17.00 - 20.30.
Program:


Introduktion til E*TRADEs internethandelsplatform
Hvordan kan man benytte fundamental analyse til aktieudvælgelse? (Peter Garnry, UPSIDO.com)
- Centrale nøgletal
- Hvordan benytter man disse nøgletal til aktieudvælgelse?
- Aktie case

Pause
Introduktion til teknisk analyse (Espen Grønstad, Investtech*)
- Trends, støtte og modstand, tekniske formationer, volumen
- Momentum
- Aktie caseEmne: Dybdegående teknisk aktieanalyse
Dato: torsdag d. 22. april fra 17.30 - 20.30.
Program:

Introduktion til E*TRADEs internethandelsplatform
Teknisk analyse (Espen Grønstad, Investtech*)
- Trends, støtte og modstand, tekniske formationer, volumen
- Momentum

Pause
Tradingstrategier i dagens marked
Hvordan udnyttes mulighederne i praksis?
Dagsaktuelle cases fra et teknisk perspektiv*Investtechs foredrag foregår på norsk.

Sted: HQ Auditorium, Philip Heymans allé 15, DK-2900 Hellerup.

Tilmelding: Skal ske til robert.staavi@investtech.com. Husk at oplyse navn og telefonnummer i tilfælde af ændring i vores program. Det er tilladt at medbringe ledsagere, husk blot at informere herom.

Med venlig hilsen
Kundeservice
Investtech.com AS
Suppler analysen med information fra årsrapporten

For at underbygge den tekniske analyse med baggrundsinformation, giver Investtech dig nu muligheden for omkostningsfrit at bestille årsrapporter fra et stort udvalg af danske og internationale selskaber. Du kan helt vederlagsfrit downloade rapporterne elektronisk eller få dem tilsendt med posten - en eller alle, du betaler ikke noget. Årsrapporterne kan benyttes til at lære mere om selskabet, produkter, den økonomiske situation eller branchen - eller bare som fremtidigt opslagsværk. Bestil gratis årsrapporter her>>
13/4 2010 11:33 graham 328149Hej Johnsen

Vil gerne benytte lejligheden til at nævne herinde, at jeg alligevel ikke får lov til at give et foredrag omkring fundamental analyse. Dette skyldes, at Saxo Bank anser deres nye equity research platform som værende en konkurrent til UPSIDO.com. Vi forstår dem nu godt.

Vil blot skrive herinde, at jeg ikke holder et foredrag alligevel, da jeg i går talte med en E*Trade, der endnu ikke havde hørt, at jeg ikke kom til semininaret.

Med venlig hilsen
Peter Garnry, UPSIDO.com13/4 2010 14:20 renek 128151Æv - det var ærgeligt. Jeg havde fornøjelsen af at møde Peter til Aktiemessen og se ham høre foredrag. Det var absolut noget man kunne bruge til noget når man går FA-vejen.

Jeg kan godt forstå at Saxo ser Jer som en konkurrent, men spørgsmålet er hvor mange privatkunder de får til at hoste op med den pæne sum deres FA-del koster...13/4 2010 17:18 graham 028160Ja det er helt naturligt, at de ser det som en konkurrende ydelse. Prisen samt brugergrænsefladen vil dog være en stor mundfuld for mange private. Men det glædeligt at Saxo Bank har indset samme behov for en informationsplatfom som vi selv ser.

For tid til anden laver vi også vores egne foredrag omkring investering med fokus på FA, så måske vi skulle lave et som kompensation for dette.

Eller måske udvikle nogle guides sammen med ProInvestor...13/4 2010 20:01 EbbeG 028165Hej Peter
Hvor kommer SaxoBank ind i billedet, er det ikke E-trade og Investtech det står for de 2 x aktieseminar.

mvh
EbbeG13/4 2010 21:37 Kristensen 028169Hej EbbeG!

Saxo Bank har opkøbt E-trade, men de kører fortsat i hver sit "brand". Jeg tror det er derfor Saxo ikke har ønsker om at bringe Upsido på banen, da der i Saxo's nyeste platform, EuroTrader, også ligger en masse fundamentale informationer, som Upsido også tilbyder.13/4 2010 21:39 renek 028170Ja...de tilbyder det bare 20 gange billigere Saxo er virkeligt blevet aggressive.13/4 2010 21:39 renek 028171Altså: upsido tilbyder det billigere!TRÅDOVERSIGT