Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lifecycle Pharma GF


28502 troldmanden 25/4 2010 13:29
Oversigt

Jeg havde desværre ikke mulighed for at deltage til Lifecycle Pharma GF her i onsdags. Derfor er jeg rigtig glad for de valgte at webcaste den.

Og set fra en investors synspunkt så burde alle børsnoterede selskaber webcaste deres GF således alle både nuværende og potentielle fremtidige aktionærer kan se og ikke mindst høre hvad der bliver sagt på en GF. For ofte så bruger selskaberne GF præsentationer til at fortage en lidt større gennemgang af selskabet end hvad de normalt kan nå på en "almindelig" investor præsentation. Så detaljeringsgraden kan godt være ret god. Og specielt hvis der kommer nogle skarpe spørgsmål. Derfor burde det egentligt også være i selskabernes interesse at give så mange som muligt adgang til at se de ofte meget gode præsentationer

Så ja det er mit beskedne håb at flere selskaber i fremtiden vil benytte webcast af deres GF. Det koster alligevel kun en brøkdel af det det koster at gennemføre en GF

Tilbage til Lifecycle Pharma

Man kan se deres webcast her
http://www.proinvestor.com/index.php?p=stock&ticker=lcp.co&rid=378

Og så kan man åbne selve de slides der blev brugt her
http://www.proinvestor.com/uploads/ir/135/Generalforsamling_DK_2010_u_noter.pdf

Umiddelbart var der ikke så mange nye detaljer der kom frem. Dog hæftede jeg mig ved følgende som jeg ikke havde fået at vide hvis ikke jeg havde set webcastet.

Salget af Fenoglide går stille og roligt fremad. Salget er nu oppe på $3 mio om mdr. Dvs at de måske når op på $40-50 mio i år (mit bud)

Hvorfor er salget af Fenoglide nu interessant? Jo som i måske kan huske så frasolgte LCP alle royalties rettighederne til stoffet. Betalingen var $29 mio upfront og yderligere $76 mio som vil falde hvis specifikke salgsmål nås. LCP har allerede meldt ud at de ikke forventer at opnå en salgs milestones i år. Mit bud er den første milestones ligger ved et årligt salg på $100 mio. Og det vil så næppe være før 2011-2012 den grænse brydes. Men det var interessant at få det specifikke salg at vide

Så kom der et spørgsmål til hvor interesseret andre selskaber er i AtroFen. Og som nogen måske kan huske så kom der for nyligt data ud fra det meget store ACCORD studie hvor man har testet godt 10.000 type 2 diabetikere og hvilken effekt det havde hvis de tog både et statin og et fenofibrat produkt som 2 selvstændige tabletter. (det er sådan 2 tabletter AtorFen har samlet i én tablet og med rigtig flotte data)

ACCORD data var ikke ubetinget gode for Atorfen idet der på den overordnet gruppe ikke var nogen forbedring af de kardiovaskulære sygdomme. Men hos en større subgruppe var der en god forbedring. Og dét er nok til art holde liv i håbet om en aftale for AtorFen. For på spørgsmålet om interessen for stoffet svarede LCP at der stadig her efter ACCORD data var mere end 2 selskaber der er i gang med due diligence. Og det ser jeg som et positivt tegn. For disse selskaber ville ikke bruge ressourcer på due diligence hvis de antog markedspotentialet for død efter ACCORD resultaterne. Så ja det var for mig en vigtig oplysning.

Jeg er stadig fortrøstningsfuld ovenpå min meget kraftige øgning i aktien for et par uger siden. Aktien er som jeg ser det den pt mest undervurderede biotech aktie i DK. MEN det skyldes som tidligere nævnt den usikkerhed der er for hvordan de vil finansiere den videre drift. Så ja ud fra den betragtning er en investering med en lidt forøget risiko hvorfor en investering i LCP bestemt ikke er for alle. For det KAN også gå galt med finansieringen omend jeg ikke tror det. Modsat hvis det går godt med finansieringen. (f.eks en partner aftale for AtorFen kombineret med en kapital udvidelse) så ser jeg også muligheden for en dobler. MEN det er altså ikke givet at det går sådan.

Vh
T.



25/4 2010 13:35 troldmanden 028503






25/4 2010 13:39 troldmanden 028504



Nå det vil den åbenbart ikke.

Så enten skal i kopiere linket op i jeres browser eller også skal i gå ind på LifeCycles Pharma IR profil her på portalen. http://www.proinvestor.com/aktier/Lifecycle+Pharma/LCP.CO

Og der kan i så finde præsentationen ude til højre i den boks der hedder "præsentationer" og der trykke på linket der hedder "2010 Generalforsamling"



25/5 2010 17:30 macebb 029571



Hej Troldmanden

Mange tak fordi du vil svare på mine spørgsmål, som aftalt ligger jeg mine spørgsmål her til besvarelse:

Forventer du også at Lifecycle pharma´s strategi er følgende ? Gode Resultater fra udvidet fase 2 studie med LCP-Tacro og dermed mere tiltro til virksomheden og herefter måske i forbindelse med en partneraftale, kommer så en kapitaludvidelse, for at sikrer kapital til fase 3 med Tacro.

Hvis udvidet fase 2 studie med LCP-Tacro fejler er virksomheden så tæt på værdiløs? Er selvfølgelig klar over at de stadig har MeltDose® teknologoien, men falder det hele ikke lidt til jorden, hvis Tacro ikke kommer på markedet?

Hvordan vurdere du chancen for at LCP-Tacro kommer på markedet?

Hvis LCP-Tacro kommer på markedet om eks 3 år, hvordan ser du så kursudviklingen? Kunne man være tilbage på de 50-60 kr. ?

Da det er biotek, er jeg godt klar over det er en risikabel forretning, Men hvordan vurdere du % vis at chancen for at LCP opnår succes på en periode på 2-3 år. Sådan ca : )

MVH
MACEBB



26/5 2010 14:16 troldmanden 329617



Hej Macebb

Tak for dine spørgsmål herinde og endnu engang velkommen til.

Et godt bud på en evt emission vil rigtig nok være efter de første udvidet Tacro data som forventes her i Q2. Men nok endnu vigtigere at LCP får godkendt deres fase 3 design til.

De har selv givet udtryk for det vil være dumt at lave en partner aftale før tdligst 2011 for Tacro. Men man kan aldrig vide om de føler sig presset til at gøre det før. Jeg tror dog primært det er AtorFen der arbejdes for at skaffe en partner aftale. Men ja det il være ganske naturligt en evt partner også køber lidt aktier til en overpris. Den type aftale ses jævnligt. Men det kræver som sagt de har en partner aftale på den relative korte bane

Hvis fase 2 Tacro fuldstændigt fejler - hvilket der ikke er nogen grund til at tro da det jo er en forbedring af et eksisterende profukt - så vil kursen gå helt i gulvet. Og ja aktien vil så på den meget korte bane være tæt på værdiløs. Meltdose tekonlogien er dog allerede blevet valideret så den vil ikke være værdiløs hvad ed aktiekursen nu måtte vise.

Jeg vurdere Tacro har rigtig gode muligheder for at komme på markedet. Netopå fordi det er en forbedring af et eksisterende stof så er sandsynligheden væentligt bedre end når vi snakker nye stoffer fra f.eks Neurosearch, Genmab, Topotarget, ALK Abello og hvad de nu eller hedder. Så hvor man normalt vil sige ca 50% sandsynlighed for et fase 3 stof der endnu ikke har vist resultater så ligger vi nok nærmere de 70-80% her. Men der går desværre lige nogle år endnu inden vi er der

Jeg tør ikke spå om kursen på 3 års sigt. Dertil er der alt for mange ukendte faktorer. Bla i hvilket omfang kapitalen bliver udvandet med de kapitalrejsninger der skal til for at komme frem til f.eks 2014.

Og jeg vil også meget nødigt sætte procenter på overordnet sandsynlighed for succes på 3 års sigt. For det afhænger igen af en masse forskellige faktorer. I første omgang skal de have løst den helt kortsigtede likviditets behov så de har penge der rækker ud over Q1 2011


Vh
T.



27/5 2010 00:07 macebb 029634



Hej Troldmanden

Mange tak for dine svar, det var rigtige brugbare informationer.

Ummiddelbart lyder det rigtig spændende, men jeg har også forståelse for hvorfor aktien er værdisat så lavt pt.
Som jeg kan forstå er der lang vej til at Tacro vil være i mål og der vil måske kunne komme en del kapitalrejsninger hen ad vejen.
Jeg kunne godt tænke mig at gå lang i aktien og har den forbindelse besluttet mig at købe første potion, hvis den kommer under kurs 4 også deltage i en "måske" kommende emmision hvis data på Tacro er gode. Det er nok en rigtig god ide, altid huske at have lidt kontanter liggende, hvis den på et tidspunkt skulle komme helt ned i støvet :( Så har man da en mulighed for at samle den op :)
Igen mange tak for dine svar.
MVH
Macebb



27/5 2010 08:20 apis 029639






28/5 2010 12:22 troldmanden 029706



Hej Apis

Ja det er nu det 3. insider køb i LCP. Og jeg har fået bekræftet der ikke var blot tale om konvertering af warrants, men et reelt køb. Så relativt interessant at nu også et bestyrelsesmedlem foruden CEO og den nye chef for deres kliniske udvikling vælger at købe aktier.

Så man må sige de har fulkd tillid til at der findes en god løsning på likviditets udfordringerne. Er en anelse overrasket over aktien ikke er steget på nyheden



28/5 2010 17:44 apis 029720



ja selv om det ikke er verdens største insidekøb - så er det ikke destro mindre et ret markant signal. og som du selv er inde på - så er det nu menige bestyrelsesmedlemmer der er på indkøb.
hvordan er det med insidekøb og kursrelevante oplysninger?
er der ikke en periode der er "lukket" for køb ifht nye aftaler/ partneraftaler eller lign.



28/5 2010 21:58 troldmanden 029725



Selskaberne bestemmer selv hvor længe insider vinduerne er. Men de fleste selskaber siger gerne 4-6 uger umiddelbart efter regnskabs fremlæggelse. MEN hvis de ligger inden med afgørende kurspåvirkende viden, så som de stort set har sat en underskrift på en vigtig partner aftale så må de selvfølgelog ikke købe aktier.

Derfor kan vi også godt konkludere at der kommer en major nyhed lige om ganske få dage. Det er dog stadig positivt at vi ser disse insider køb. For synes efterhånden det er sjældent man ser insiderkøb som IKKE skyldes udnyttelse af warrants. Og når vi så har set køb fra 3 forskellige personer så viser det i hvert fald at der er meget stor intern tiltro til der findes en god løsning på likviditets udfordringerne



29/5 2010 17:19 apis 029743



hej igen Troldmand
du mener vel: Derfor kan vi også godt konkludere at der IKKE kommer en major nyhed lige om ganske få dage...

Har du set/hørt P1 i morges?
"Vores" gamle hjernedoping sag er stadig aktuel:

Vores generelle forbrug af piller er steget, så måske er det ikke så svært at forestille sig en fremtid, hvor piller, der skal optimere vores kognitive evner bliver ligeså almindeligt som hovedpinepiller.
http://www.dr.dk/P1/Netvaerket/Udsendelser/2010/05/12141130.htm



31/5 2010 13:41 troldmanden 029782



Hej Apis.

Jo det er naturligvis det jeg mente!! Så godt du lige fangede den så det ikke kan blive misforstået af andre.



4/6 2010 12:20 macebb 029962



Jeg har valgt at gå ind i LifeCycle-Pharma i går, jeg havde en ide om at man ville kunne hente den nede under 4 og det er da heller ikke urealistisk at vi kommer under 4 - men jeg tør ikke risiker ikke at være med fra nuværende niveau.

Jeg har været inde og læse om personen der gjorde det sidste insiderkøb. Jeg hæfter mig især ved at han er formand for revisionskommiteen i Lifecycle pharma i dag og tidligere koncernøkonomidirektør og viceadministrerende direktør i Novo Nordisk A/S.
Ikke at 100.000 kr. er mange penge, men hvorfor skulle han købe med sin indsigt, hvis han regnede med at kursen ville blive halveret som følge af en emmision eller lign.


Information om Bestyrelsesmedlem der køber 23.000stk.

Kurt Anker Nielsen
Medlem af Novo Nordisk Fondens bestyrelse siden 2006.

Kurt Anker Nielsen (født 1945), cand. merc. fra Handelshøjskolen i København (1972).

Kurt Anker Nielsen har tidligere været koncernøkonomidirektør og viceadministrerende direktør i Novo Nordisk A/S samt tidligere administrerende direktør i Novo A/S.

Næstformand for bestyrelsen for Novozymes A/S og medlem af bestyrelsen for Novo Nordisk A/S.

Han er formand for bestyrelsen i Reliance A/S og Collstrups Mindelegat. Desuden er han bestyrelsesmedlem i LifeCycle Pharma A/S, Zymogenetics, Inc. (USA) og Vestas Wind Systems A/S. I de fire sidstnævnte selskaber er Kurt Anker Nielsen tillige formand for revisionskommiteen.
Kilde: http://www.novonordiskfonden.dk/sebeskrivelseogbilleder.asp
..................................................

Hvem er stor sælger fra DDB? Er det ATP?
Lige nu sælger de ikke til under 4,5 - men hvem er denne sælger og hvorfor bliver de ved med at sælge ud?
Nogen bud?



4/6 2010 16:31 troldmanden 029974



Hej macebb

Ja det var et interessant insider køb. Og det var det 3. indenfor kort tid. Så det er bestemt et positivt signal. Men jeg må da sige jeg er ret spændt på hvordan de kan skaffe 300+ mio uden at fortage en kraftig udvandning. Men insider købene kunne muligvis tyde på en god model. Men intet er sikkert. Og jeg vil mene risikoen er højere end normal så længe finansieringen ikke er på plads. Modsat hvis der kommer en god løsning på likviditets udfordringen så kan der sikkert godt opstå en kraftigt positivt rekyl

Vh
T.



TRÃ…DOVERSIGT