Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er Neuroserch ved at opkøbe et selskab?


28508 troldmanden 25/4 2010 19:24
Oversigt

Tjaaa bum bumelum. Jeg er ikke i tvivl om at de ser på en del forskellige potentielle opkøbsmuligheder, hvoraf jeg har nævnt flere bud her på siden. Men min umiddelbare tankegang har været at de ville vente med evt opkøb til efter de amerikanske fase 2b resultater med Huntexil. Dvs en gang i løbet af 2011. Men er de i realiteten meget tættere på?

Det der får mig til at tro der måske kan være noget på trapperne, er det for Neurosearch, yderst udsædvanlige at de allerede har indkaldt til EGF. Så vidt jeg erindre er det aldrig nogensinde sket før at de har indkaldt EGF før den ordinære GF er afholdt. Så hvorfor den hast i år? Ja hvis der er kød på mine tanker så er det fordi de hurtigst muligt gerne vil have godkendt den bemyndigelse til at udstede knap 5 mio nye aktier. For der er aldrig nok stemmer repræsenteret på GF til at få vedtaget vedtægtsændringerne.

Så kommer der en melding om opkøb af et andet selskab i løbet af de næste par uger? HVIS der gør så håber jeg godt nok ikke der først skal en emission til for at skaffe pengene, men at de kan betale direkte med nye aktier til den aktuelle kurs. Vi skal ikke ud i flere store rabat runder...... Og derudover håber jeg en evt aftale kan struktureres på samme måde som ved købet af Carlsson Research. Nemlig ved en mindre del upfront mens den største del af betalingen var/er afhængig af succes i udviklingen af de forskellige stoffer

Mit spørgsmål til jer derude er om i har kendskab til andre selskaber hvor de indkalder EGF før den ordinære GF er afholdt? Og det vel at mærke uden der efterfølgende har været noget specifik årsag til den hurtige proces?

Om alle omstændigheder så tror jeg det bliver en spændende GF på onsdag. Jeg tror der vil være 3 overordnede temaer

Det største tema vil selvfølgelig være Huntexil. Kommer der lidt flere detaljer frem om hvad de præcis har tænkt sig på kommercialiseringssiden? Og hvor tæt er vi på at have fuldt indrulleret i det amerikanske studie. Den 1. april manglende de kun " en håndfuld". Så det bør være oppe over

Det næste tema er Tesofensine. De har lovet at komme med en update ved hvert Q meddelelse. Altså præcis hvor står de med myndighederne efter de dårlige Sibutramine data i det store SCOUT studie.

Som nævnt mange gange før så er der ingen tvivl om at Tesofensine giver nogle utrolig flotte vægttab. Men ER bivirkningerne for store? Vil myndighederne stramme kravene til fase 3 studierne?

Og det sidste tema er nok de 3 partner aftaler de indgik i 2009. Det var uden tvivl rigtig flot at de indgik disse 3 ret store aftaler i 09. Men 09 var en stor skuffelse på forsknings siden idet der ikke blev leveret én eneste ny præklinisk kandidat. Og Neurosearch har da heller ikke selv lagt skjul på den skuffelse. Derfor vil det være befriende hvis de på GF (Som også er dagen for Q1 regnskab) kan oplyse om nyt fra partner aftalerne

Vh
T.TRÅDOVERSIGT